טוב שאלה לי

טוב שאלה לי

אני גרה באשדוד ורציתי לדעת איפה ניתן לרכוש את חברות הלקים זויה אורלי ואסיה אם אני לא טועה. אשמח לתשובה תודה מראש. נ.ב אני אוהבת את הגוונים שחור כחול כהה בעיקר וסגול לא אוהבת בהירים.

Miss Laver

New member
אורלי וזויה

את אורלי אפשר למצוא בסופר פארם ובאפריל, הבעיה היא שלא בכל הסניפים יש , וגם כשיש המבחר די מוגבל. אפשר להזמין מחו"ל דרך האתר טראנסדיזיין, או דרך איביי. את הלקים של זויה אין להשיג בארץ. את יכולה להזמין מאיביי או מהאתר nailetc ( אני לא ממליצה עליו לאור "חווית" הקנייה שהייתה לי שם, אבל בנות אחרות בפורום הזמינו והן מרוצות). אלה שמות של מוכרים מומלצים מאיביי: http://stores.ebay.com/Nail-Polish-Elegance?_rdc=1 http://stores.ebay.com/U4ia-Salon?_rdc=1

noash5

New member
אני "נהנתי" משירותיו של טראנסדיזיין

החבילה מינואר עדיין לא הגיעה.... כנראה שהכל עניין של מזל וששום אתר לא מושלם, לצערי.

ומה עם O.P.I ? איפה ניתן להשיג אותם

בעיקרון אני לא ממש מתמצא בחברות העיקר שיהיה מבחר צבעים זה הכי חשוב לי. ובעיקר כחול סגול וצבעים ככה יוצאי דופן

אוי עוד משהו איפה ניתן לרכוש לקים

מתפוצצים כאילו סדקים? נורא מעניין אותי לנסות כזה

Miss Laver

New member
לקים נסדקים יש בהרבה חנויות בארץ

את הלקים הנסדקים של שיק אפשר לקנות בס"פ (50 ש"ח לערכה של בסיס וטופ נסדק), בסינמה סיטי יש את הקראקל של OPI, בוואו גם יש לקים נסדקים (יש שרשור בהמשך העמוד). יש גם לצ'יינה גלייז ואפשר להזמין מטראנסדיזיין (נראה לי שכרגע חסר במלאי). חוץ מזה יש בכל מיני פרפומריות וחניות קטנות לקים נסדקים של חברות פחות מוכרות. בקשר ללקים של OPI יש בנייל סטודיו אבל לדעתי זה יקר ממש ועדיף להזמין מחו"ל (טראנס, איביי...).

לק נסדק בא בערכה?

אוקיי בקשר לאתרי אינטרנט שציינת אני מעדיפה לרכוש בחנות ולא דרך אתר וירטואלי.

noash5

New member
של שיק באים בערכה

אפשר למצוא בסופר פארם, H&O ובחנויות קוסמטיקה תמצאי אותם וגם בודדים. היום יש כמעט בכל "חור"

marina4o

New member
../images/Emo207.gif אני ../images/Emo99.gif כרגע בלקים הולוגרפיים

ומבקשת את עזרתכן תמליצו לי על לקים שאני יכולה לרכוש כרגע (עם עדיפות לצ'יינה גלייז וקולור קלאב ) יש לי את REVVOLUTION כבר... תודה מראש!

אפונענע

New member
revvvolution ../images/Emo99.gif

OPI גם הולך ? ממליצה מאוד על extravagance ועל sapphire שבפועל נראה הרבה יותר עדין ומחמיא
והבלוג שלך מקסים , אני נהנית ממנו מאוד

cockta

New member
וואו, ממש אהבתי את sapphire

וחיפשתי אותו בגוגל ולא מצאתי. את יכולה אולי להביא שם מדויק? :)

למעלה