טוב שאלה... מה הוא המסמך\וידאו\דיסק

mia01

New member
טוב שאלה... מה הוא המסמך\וידאו\דיסק

הכי נדירים שיש לכם? לי יש די הרבה... ביוגרפיות שונות שמצאתי בלונדון במהלך השנים, ספר של הסאנדיי מירור, קלטות וידאו של magic years אחד, שתיים ושלוש, הופעה בריו, הופעה בבודפשט והופעה במונטריאול מ82.... תמונות נדירות והמון תמונות מהבית של פרדי... מבחינת דיסקים יש לי דיסק די נדיר של ראיונות וכמה הקלטות של סמייל ולארי לורקס. זהו... חשבתי שזה יהיה נחמד לדעת מה יש לאחרים..

נראה לי שכן,חרשתי ולא מצאתי אותו

לצערי אני היחיד שחולה על קווין(היום פחות)במחברי אז לא היה לי עם מי להשוות.

זה בחלט תקליט,אוסף שנערך והוא

מהווה תעודה להקלטות הראשונות של קווין לשיריהם בקווין 1,2 הביצועים כאן הרבה ,הרב ה יותר יפיפ לטעמי.

יש לי גם קווין 2 בעטיפה יפנית,עלה

לי המון בניו יורק,היום זה כנראה נדיר.

mia01

New member
כשהייתי בלונדון ראיתי בטוואר רקורדס

שבכיכר פיקדילי כמעט את כל האלבומים של קווין בעטיפה יפנית, זה באמת עלה הרבה כסף והיה כתוב שזה מהדורה מוגבלת!

מבחינתי למרות שהדיסקים

היפניים הם מיוחדים,הדיסק הכי יפה ולפי מה שראיתי הכי נדיר(מצאתי אותותאמינו אולא באיזה חור בתחנה המרכזית!!!!והוא מקורי)הוא קווין בביביביסי.

אין לי כלום../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo104.gif

I wish

I n n u e n d o

New member
הממ

יש לי את הסינגל של רפסודיה בוהימית שב B-SIDE שלו יש את Im in love with my car ויש לי את ההופעה של פרדי כפי ששודרה בטלויזיה כולל הראיונות מאחורי הקלאים שהיו שם...כפי ששודר באנגליה

mia01

New member
עוד משהו ושאלה... יש לי את אלבום

הראשון (קווין 1) שבסוף יש את השיר mad the swine ככה קניתי את הדיסק בארה"ב. בכל הדיסקים של קווין 1 שראיתי מאז מעולם לא ראיתי את השיר הזה כלול... מישהו יודע מה הסיבה?!

nkotb

New member
יש לי את queen in nuce

ו - queen at the bbc שהם שניהם מאוד קשים להשגה. במיוחד queen in nuce שלקח לי שנים להשיג אותו.

nkotb

New member
זה כולל:

1. going back 2. polar bear 3. mad the swine 4. april lady 5. i can hear music 6. earth 7. step on me 8. blag 9. going back remix

mia01

New member
את queen in nuce מצאתי במקרה

בשוק קובנט גארדן בלונדון בתוך ערימה של דיסקים יד שניה שמישהו פשוט רצה נורא להיפטר מהם... ממש פוקס

nkotb

New member
אני מצאתי אותו לאחר חיפושים

דווקא בארה"ב, בלונדון לא מצאתי, 21 דולר למיטב זכרוני. אבל בשבילם, שום סכום הוא לא יותר מדי.

nkotb

New member
../images/Emo124.gif בעזריאלי יש מלא דיסקים

של קווין, בעטיפות חדשות, רק שהם יקרים. כל אחד 89-90 ש"ח כולל פלאש גורדון הקשה מאוד להשגה. אני בקרוב מתכננת לקנות אותו בלאוו הכי. בטאוור רקורדס לכל המעוניינים.

למעלה