טוב, שאלה מתבקשת....

altshift

New member
טוב, שאלה מתבקשת....

הרהורים שעולים במוחי בשעות אלו... הנושא שהייתי מעונינת לשמוע עליו דעות הוא- ולא אחר- סקס בדירה עם שותפים... מה עושים עם ה "רעש"? ז"א אם אתה זה שעושה סקס אז- זה בטח די באסה לחשוב על זה ששומעים אותך.... ואם זה לא אתה אז... מביך לשמוע קולות של שותפים אחרים לא? מה דעתכם/נסיונכם בסוגיה הנ"ל?..... (אני שולאת בתור מישהי שעד עתה גרה בשותפות עם החבר והיה אפשר "להתפרק" ולהרעיש חופשי בלי שותפים נוספים בדירה...)

EyalPolo16V

New member
לי אישית לא כ"כ מזיז.....

שישמעו , שאני אשמע.... העיקר שלא ינגנו בגיטרות מסביב לשעון

אז בשלב הזה אני חייבת לשאול ../images/Emo12.gif

מה הקטע עם הגיטרות? האם אתה גר בשותפות עם סנטנה? עושה רושם שמשהו, או מישהו, הפכו אותך ממש אלרגי לעניין.... (אם כי אני ממש יכולה להבין אותך, אני מגיבה מאוד רע לכל סוג של רעש, לאו דווקא נגינה)

newKiticat

New member
אני דווקא שונאת רעשים "קטנים"

יותר מאשר גדולים..... כמו דלת שנטרקת בצד השני של הבית מידי פעם... יאקיס! מרגיז!

EyalPolo16V

New member
גיטרה באס

תמיד כשאני מנסה לשים את הראש / מנסה ללמוד למבחן. העוצמה היא חזקה תמיד. האקורדים זהים כבר לאורך שנה.... דו רה מי + עוד כמה קשקושים... הדבר הזה חודר קירות / דלתות והכל.... לפעמים קיים פרץ יצירתיות ב2 בלילה, אז הוא מתחיל כאילו כלום... לא יעזור כמה אני אדבר ואתעצבן, אחרי כמה ימים הוא יחזור לסורו. הוא חבר בלהקה, אז יש להם סבב מפגשים. אז מדי פעם מגיעה כל הלהקה, ואז אלוהים ישמור מה הולך פה.. זאת הטראומה האישית שלי. אין לי בעיה עם שותף שיעשה רעש וישמע לדוגמא מוזיקה בחדר בקולי קולות, אבל הגיטרה בכלל וגיטרה באס בכלל , הפכו אותי לאלרגי לחלוטין לזה. הדבר הזה חודר כל מה שעומד בדרכו ופורט לי על העצבים
נ.ב. הגיטרה עוזבת באוקטובר לגור עם חבר מהלהקה או משהו כזה, אז אני כבר מחפש שני שותפים/שותפות אחרים...

לי אף פעם לא הפריע

מה גם שהשותף שאינו החבר מאוד שקט, גם באופן כללי. מה שכן, פעם בטעות (בטעות!), נכנסתי לחדרו אחרי שחשבתי שהוא יצא (המרפסת עם הבגדים שמיובשים אחרי כביסה היא אצלו), והוא דווקא היה שם, עם חברה שלו, ממש באמצע
. ממש היה לי לא נעים, והתנצלתי אח"כ בפניו נורא, אבל הנה, אפשר לראות שגם שותפים שקטים מדי בעניין הזה זה לא מוצלח.

../images/Emo6.gif

אני באופן אישי מעדיפה גם משיהו שלא ממש רועש - במיוחד לא עם מוסיקה בווליום גבוה. אני אישית אוהבת לשמוע את המוסיקה, לא להתחרש ממנה! לגבי כלי נגינה זה כבר סיפור אחר, לא תיהיה לי בעיה עם שותף פסנתרן, אבל עם כזה שמחרטט על היום את אותו הדבר על הגיטרה...בררר... אני גם מנגנת על באס, אבל שומרת את זה לעצמי (בד"כ רק כשאני לבד בבית) או בשעות היום.

קרעת אותי מצחוק../images/Emo6.gif

וגם הסיפור עם הגיטרה מצחיק מאוד מה שכן אתם קצת מפחידים אותי ועכשיו אני שוקל להשאר עם ההורים פה לפחות הם לא מנגנים בגיטרה ואני בטח לא ניכנס באמצע מ..............

למעלה