טוב שאלה נוספת שכל מעריץ דן בה...

טוב שאלה נוספת שכל מעריץ דן בה...

איזה שיר הוא השיר הטוב בכל הזמנים שהוא לא של QUEEN אז אני התחיל לדעתי sund of silence של סימון וגרנפונקל אתם מוזמנים לשרשר...

stairway to heaven

שיר ממש טוב.. כולם מכירים אותו והרבה אוהבים אותו. אבל קשה להחליט על *הכי* טוב..

טחון מידי

שיר שמביא אותך לאהוב רוק אנד רול' משובח אבל איפה שהוא נישאר כהימנון לתקופת הנעורים שחלפה לה...(ווידוי דעת אישי קטן) להתפתח להתפתח תיקחו דוגמה מinnuendo פה שהלכה לכיוון יפה של דון מקלאן ,ובאמת שאף אחד לא יכתוב "נותינג אלס מאאתר" של מאטליקה(כתיבה באנגלית אינה הצד החזק שלי, סליחה מראש על עיברות השירים לשפת הקודש
)

enigma69

New member
את צריכה..

לשמוע את הביצוע שגרגוריאן עושים לשיר הזה בדיסק החדש שלהם.מדהים!.

Bitchhh

New member
סורי..מה זה לא מסכימה!!!!!

עד שאני אוהבת שנטי פנטי מוזיקת כנסיות, איך שלא תיקראו להם, הם פשוט הרסו שיר והפכן אותו לעוד חרא תעשייתי שלהם.

למה לא?

הרי אומרים את זה על רפסודיה ואני חוזרת בי על מדרגות לגן עדן (סלחו לי על העברית אין לי כוח להעביר לאנגלית..) אני באמת לא מצליחה לחשוב על אחד כזה

אני יודעת..

ושאלתי למה לא לדעתך.. לא כדי להציג את הדעה השנייה. ואני דיי מסכימה איתך.. יש יותר מידי שירים כדי להחליט על הכי טוב

rainbow 1974

New member
זאת בדיוק הסיבה../images/Emo13.gif

איך אני אמורה לבחור את השיר הטוב ביותר בכל הזמנים אם יש כ"כ הרבה שירים טובים עם כ"כ הרבה סגנונות שונים? ועוד לחשוב על כל השירים הטובים שאני עדיין לא מכירה ומחכים שאני אגלה אותם...

אל תיתבלבלו בטעות

כמובן שהשיר הטוב בכל הזמנים יכול להיות אך ורק של queen(מדובר בkiller queenאו ב39) אבל בהנחה שהם מחוץ לשאלה איזה שיר בא אחריהם?(שהוא לא של queen) הרי מי שאוהב את queen אוהב מוזיקה טובה מן סתם, ומוזיקה טובה קיימת גם מחוץ למחוזתיה של ממלכת המלכה.

ketas

New member
מה הקשר לכל מעריץ דן בשאלה הזאת?

אני אישית נמנעת מלהחליט על שיר כזה...זה משתנה אצלי כל שבוע. וקופץ מגרין דיי-לפינק פלויד-לאואזיס-לבלינק182-לרד הוט צ'ילי פפרס...אני לא החלטית בענין.

למעלה