טוב שאלה קטנה....

טוב שאלה קטנה....

איך הייתם מגיבים אם הייתה באה אליכם מישהיא וחבר שלכם בא בדיוק אותו זמן... עכשיו מהנסיבות הם מתחילים להכיר ... ואחרי שהיא הולכת... הוא אומר לכם... רועי אם היא תגיד לך שהיא נדלקה עלי לא יהיה אכפת לך אם אני יהיה איתה...!!!!!!!!! עם כאלה חברים.. מי רוצה אוייבים.. כמובן שאמרתי לו שהוא יכול להכיר אותה אבל שלא ישחק באש.. כי הוא יכול להישרף... מה הייתם אומרים ומה אתם חושבים על זה...

TheWhiteTigris

New member
היה לי מקרה דומה

כשהייתי בצבא. חבר שלי (מהצבא) הצטרף בפעם הראשונה לחבר'ה שלי (עוד מהביה"ס), שם הכיר את אחת מהידידות שלי. קיצר התפתח בניהם משהו, ואצלי התחיל "עירוב" של המסגרת הצבאית עם האזרחית. זה היה פעם ראשונה שמסגרת אחת ממנה יש לי חברים, מתנגשת עם מסגרת אחרת שממנה יש לי חברים. היה לי כל כך מוזר ושונה, שאמרתי לו: "אתה כל כך רוצה אותה? סבבה. תהנה. אני לא רוצה לשמוע מילה אחת מכם, אל תדבר איתי בקשר לזה בכלל." לקח לי כמה ימים "לעכל" את השינוי, וכשסוף סוף הסכמתי לדבר איתו בקשר לזה, הסתבר לי שהם בדיוק נפרדו בשל חוסר התאמה... היום הוא כבר איתנו הרבה פעמים, מבלה איתנו בכיף.

Piren

New member
שיחגגו

למה זה ענייני מה שני אנשים אחרים רוצים לעשות?

היו לי שני קטעים כאלה בסופ"ש...

(חזרתי מסופ"ש באילת ואני מבואסת קשות) יום חמישי יצאנו בערב לאיזה מועדון אילתי חביב ומוכר, והכרנו שם חבורת בנים חביבים... בסוף התחלקנו לזוגות.. החלפנו טלפונים והכל וזהו, הגיע הזמן לחזור לחדר ולישון. יום שישי בערב יצאנו למועדון אילתי אחר, והפלא ופלא - גם החבורה הייתה שם. חברה שלי די מאסה בבחור שהכירה ביום חמישי, והתחילה לדבר עם חבר שלו, ולהכיר אותו יותר.. ובסוף שניהם נדלקו אחד על השניה והחבר של הבחור נשאר בודד.. וגם אני חשבתי לעצמי "איזה מן חבר זה שמתחיל עם מישהי שהחבר שלו רצה..." אז יצא לנו לדבר אח"כ על זה, אני וחברות שלי.. וכולנו הסכמנו שבחיים לא נעשה דבר כזה.. זה לא קרה לפני כן וגם לא יקרה... כמו שאמרת - "עם חברים כאלה מי צריך אויבים". זה מן הסכם כזה בע"פ שאף אחד לא מדבר עליו אבל חייבים לעמוד בו. אני במצב שלך גם הייתי אומרת לחברה שלי שלא אכפת לי (למרות שהייתי משתוללת מפנים).

לא אמרתי לו שלא אכפת...

להיפך.... אמרתי לו שיכיר אותה.. אבל בנתיים אני זה שבונה עליה.. ולהיפך אמרתי לו שלא ישחק בגפרורים יותר מדי כי הוא ישרף בסוף.. הוא הכיר אותה דרכי אז כל עוד אני עדיין בנסיונות גישוש לגביה... אם יהיה קשר רציני אם יהיה קשר סטוצי ואם סתם לא יהיה כלום.. הוא יחכה בסבלנות.. ולא מעניין אותי.. אני לא מתחיל לו עם הבנות שלו.. וככה אני מצפה ממנו.. שיתגבר על היצר.. חחח

למעלה