טוב שאלה של מתחילים...

וולי

New member
טוב שאלה של מתחילים...

טוב אז ככה, אני והחברות רוצות לצאת לחופשת סקי לפני צבא והידע שלנו בנושא הוא אפסי. אנחנו רוצות מקום ידוע ומאורגן (שיעזור למתחילות כמונו...), בנוסף לכך מקום שיש בו גם אכסניות שיתאימו לתקציב שלנו. אה ועוד דבר מאוד חשוב, מקום שחוץ מסקי יש לו גם חיי לילה מטורפים, והמון אנשים בגילנו (כלומר לא מקום משפחתי מידי). אז זהו, יש המלצות, הערות, משהו?

Loppy

New member
אהממממ.....אפשר קצת יותר פירוט?

אנחנו לא יכולים לשלוף מקומות מהאויר! (זה כל כך משפט של מורים
) ביקשת משהו שיתאים לתקציב, אבל מה התקציב? גם צריך את התאריכים שאתן רוצות לצאת בהם ולאיזה מקום אתן מעדיפות... (צרפת, איטליה, שוויץ, אוסטריה או שאתן בכלל בכיוון של ארה"ב, קנדה? או אולי בכלל אנדורה?!
) מה שאני כן יכול להמליץ זה שמקום ידוע ומאורגן שיעזור למתחילות כמוכן הוא קלאב מד, שזה בעצם המקום הכי נוח לדעתי לחופשת סקי לדעתי - יש הכל: לינה, ארוחות, בידור, ציוד סקי, שיעורי סקי, סקי פס וכל מה שצריך לחופשת סקי טובה... אבל זה באמת תלוי בסכום שאתן מתכוונות להוציא! אחרי שתעני על השאלות הנ"ל אני בטוח שיהיה לנו יותר קל לעזור לך.

וולי

New member
טוב אז ככה...

בגלל שאנחנו לא יודעות כלום, אנחנו די אבודות! בטוח שאנחנו רוצות באירופה ונאמר לי ששוויץ זה הכי יקר, אז זה מבוטל...לגבי איטליה, אוסטריה או צרפת- אין לי מושג! לגבי תקציב מדובר על הוצאה כוללת של בסביבות 6,000-7,000. אנחנו רוצות לטוס בסביבות ינואר-פבואר-מרץ. ושאלה לגבי הקלאב מד, זה הרוב משפחות או שיש גם צעירים? כל תשובה ו/או המלצה תתקבל בברכה!

liran87s

New member
תסעו עם גרייבר ../images/Emo91.gif

שנה שעברה טסתי עם גרייבר לאוסטריה (סולדן) היתה גם קבוצה של בנות כמוכן ועוד קבוצה של מתחילים ועוד אחת של יותר מתקדמים בסנובורד, היה גם סקי כמה קבוצות, בקיצור - היו המון חבר´ה צעירים מישראל - היה שם גם מועדון במלון משהו פיצוץ והיה סנוקר, בקיצור היה אחלה, אז תצרי איתם קשר ותדגישי שאת רוצה בעיקר חבר´ה צעירים !! לפני צבא !! וזה מה שימצאו לך, בהצלחה

ktam

New member
הצעה שלי:

אם יש לך עד 7000 ש"ח תנצלי את הכסף ותסעי לטין/ ואל דיזר (זה אותו האתר רק התחנות בגבהים שונים). ואם עדיין לא השתכנעת תנסי לקרוא את הטיפים באתר הסקי של למטייל ותביני למה כל כך מתלהבים מהמקום.

Loppy

New member
לגבי הקלאב מד...

בקלאב מד יש פחות או יותר מכל המינים - צעירים, משפחות, קשישים.... אני ממש לא יודע מה הרוב! אבל אל תדאגי - יש בכלל לא מעט צעירים! אני בקרוב אחזור לכאן עם תשובות נוספות...

למעלה