טוב שאלון מגניב,,,,,

טוב שאלון מגניב,,,,,../images/Emo9.gif

אז ככה לא היה פה משהו מגניב לענות עליו, כי אני לא חושבת, שהמשחק הזה חולייה מעניין, כי כבר אמרתי את שלי בנושא. וחוץ מזה, יהיה מגניב השאלות הנ"ל: אוקי מוכנים.....
אני מקווה שכן....
כי אם לא זה לא ממש משנה לי, כי גם ככה אני עושה מה שבא לי
סתם סתם בדיחה לא מוצלחת אה,,,
אה ועוד משהו שזה לא יהיה עם מסרים שכול אחד יענה בשביל עצמו
אז לעינינו: שם? מאיפה בארץ? מה הדבר הכי יפה שקרה לכם היום? מה הדבר הכי יפה שאמרתם למישהו\י? מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם? מהו המשפט הכי מצחיק או בדיחה ששמעתם בזמן האחרון? מה הדבר הכי מטורף שעשיתם? אם היו אומרים לכם שאתם הולכים לאי בודד, ואתם יכולים לקחת איתכם, רק שלוש דברים, מהם הדברים שהייתם לוקחים? מה דעתכם על תחרות? אם היו נותנים לכם לשבת בכנסת, ולחוקק חוק, איזה חוק הייתם מחוקקים, ולמה? מה זה אומנות, לדעתכם? האם אתם מצטערים על משהו בחיים שלכם? ואם היו נותנים לכם להחזיר את הגלגל לאחור,איפה הייתם מתקנים,(אם הייתם מתקנים)? האם אתם מאמינים בחלומות? ואם כן מהו החלום הכי גדול שלכם? האם שברו לכם את הלב? האם שברתם למישהו את הלב? מה מעדיפים: פסטיבלים... אודסטוק\ רנבו (למי שמכיר
) סגול\ בראשית להקות... כוורת\ נחל שבע\ שוטי הנבואה הטעיות\ פינק פלואיד (שאלה קשה תודו) מוניקה סקס\משינה... אוכל,,, של בית\ מסעדה אוהבים להכין\ שמכינים בשבילכם חלבי\ בשרי צמחוני\דגים דגים של אגם, בריכה \ או של ים,ים האדום: גאנג'ה\אלכהול,,,,ולמה? להשלים את המשפטים... כוחניות דרך העיניים שלי זה,,, האהבה זה,,,, הייתי רוצה לראות את,,,, אצילות זה,,,, אני מאמין ב,,,, הוא לוחש לי,,,, אני לוחשת הוא,,,, אני עייפה מ... אני מתעוררת כש...
מסר לאומה
: טוב שיהיה לכם בכייף עם השאלות,,, ושיהיה המשך יום נפלא לכולם

../images/Emo9.gifוהתשובות,,,,,,../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

וזה הולך להיות ארוך, טוב כאילו שלא הייתם שמים לב אה? חחח השם: אוריה=מורן מקום בארץ:לא מספרת אני לא רוצה שהמעריצים שלי יבוא להפריע לי ,,,חחחחחחחח סתם סתם באמת סתם נו מי שיודע יודע ומי שלא פשוט לא צריך לדעת,ונראה לי שאף אחד פה לא יודע איפה אני גרה אה
הדבר הכי יפה שקרה היום הוא: לא עבדתי היום, היה לי יום חופש, מגניב לשבת בבית ולהתפנק. הדבר הכי יפה שאמרתם למישהו: אויש שלא תדעו, יש לי פה ממממממממ אני יכולה לשגע עם הפה הזה
מה הדבר הכי יפה שאמרו לך: קשה קשה אבל יש מישהו שלא משנה מה הוא עושה הוא מרגש אותי עד כלות נשמתי, גם בטוב וגם ברע. מהו המשפט הכי מצחיק או הבדיחה הכי יפה ששמעתם:טוב אז ככה,,, "לא אכלתי ארוחת בוקר, כי חשבתי עלייך,,, לא אכלתי ארוחת צוהריים, כי חשבתי עלייך,,, לא אכלתי ארוחת ערב, כי חשבתי עלייך,,, ובלילה לא ישנתי כי הייתי רעבה." חמוד לא? מה הדבר הכי מטורף שעשיתם: אתם לא רוצים לדעת באמת באמת אתם לא רוצים לדעת,,,, מה לעשות אני מטורפת. מה הייתי לוקחת איתי לךאי בודד: קודם כול אותך, מלא זרעים בשביל גידול אוכל, ועוד כמה דברים חח, ודבר אחרון,,,דברי אומנות,,, נו טוב זה לא שלוש דברים אבל מה שחובה זה חובה אומנות זה לא מילה גסה. האם אתם מאמינים בחלומות: אם לא היו חלומות אני חושבת שהחיים היו משעמים ודי נורמלים, ונורמלי שיגרה אני ממש לא אוהבת,אז מה שנשאר מעניין זה החלומות, אז בוודאי שאני מאמינה, אני כולי חייה בתוך איזה חלום של נסיכה בתוך האגדות, רק שהעביר שלי לא מגיע,, אוף כמה חבל,, סתם סתם חחחחחח מתה על הציניות שלי תודו אין עלי אה. מה דעתכם על תחרות:מפה כול המלחמה מתחילה, אם לא היו מנסים לא להוכיח שאנחנו הכי טובים היה טוב בעולם. אם היו נותנים לכם לשבת בכנסת ולחוקק חוק איזה חוק הייתם מחוקקים: חחחחחח מצחיק לי נותנים לשבת בנסת,,,אז הדבר הראשון הייתי מעיפה את כול אלה שיושבים בכנסת לכלא, הם העבריינים הכי גדולים, עושים על האזרח הפשוט מנפולציה, בשביל הכסא, ולא בגלל שאכפת להם באמת מהמדינה שלהם, הכולבגלל שהם רוצים את הכסא, המעמד, הכח והשליטה,והם בכלל גונבים משקרים רמאים. והייתי אומרת עזבו אותכם מחוקים, החוק היחיד שקיים זה חייה ותן לחיות, רק בלי לפגוע באחרים. חחחח איזה כנסת זו הייתה אם אני הייתי יושבת שמה אה? חחמבינים למה צחקתי. מה זה אומנות:כול החיים הם הם שוג של אומנות זה שאנחנו כאן,בעולם הזה, זה רק מוכיח שהכול זה יצירה גדולה, כול מה שאנחנו עושים זה אומנות. וכמובן יש יוצר יותר משוחרר, ויש פחות אבל אנחנו בתוך עולם של יצירה. האם אנחנו מצטערים על משהו:אני אישית לא מצטערת על כולם, כי כול מה שיצרתי, זה בשביל ההבנה שלי, איך להשתחרר באמת אנחנו יוצרים לעצמנו את הכול. אם היו נותנים להחזיר את הגלגל לאחור, מה הייתם מתקנים:כלום, אני נשארת עם החבילה שיצרתי לעצמי. מהו החלום הכי גדול שלכם: שכולם יאהבו את כולם,וכול אחד יקבל את החצי השני שלו, וכולם יהיו באמת מאושרים,,,אבל נראה לכם שזה יכול להיות,, עם מה שקורה פה הסיכויים חלשים, אבל אחד מין הימים זה יקרה, אולי זה כבר אותותו הולך לקרות, טוב טוב אני יודעת שאני חייה בנדמה לי, אבל תקראו את התשובה הקודמת, בלי חלמות משעמם, אני לגמרי מאמינה. האם שברו לך את הלב: נשבר לי הלב פעם אחת בחיים, אבל לא בגלל שהוא עשה זאת, הוא אהב אותי מאוד מאוד מאוד, אבל אני הרסתי, ולאחר שהרסתי, הבנתי שזה אהבה. האם שברת את הלב למישהו:לצערי הרב כן ולא פעם אחת. פסטיבלים... כמובן וכמובן שאודסטוק, אבל מה לעשות לא קיבלתי את הזכות להיות בפסטיבל שכזה,,חבל. אבלגם הרנבו הוא פסטיבל טוב, רק חבל שבארץ הוא קצת יתקלקל, אבל בעולם הוא נשאר טוב. סגול\בראשית: בראשית מחזיר אותי לתקופה אויי איזה תקופה, היית בצוות ההקמה, מאחורי הקלעים של בראשית זה אחלה. סגול:קודם כול אחלה כפר יש להם, ודבר שני סגול זה יותר רוחני, מדיטציות שגם זה מגניב. ואפרופרפו תחרות מה יותר טוב, אתם מבינים אי אפשר לומר מי יותר טוב, כי כול אחד והאהבה שלו, ואפשר לאהוב את שני הדברים,במקביל, חבל שלא כולם מבינים את זה, לא חייב לשלול משהו. (אבל למה אני שוב נכנסת לזה אה???להגיד לכם שכזו אני, את זה אתם כבר מבינים לא? אז אומר לכם שאני אומרת את מה שבא לי, חחח. כוורת או נחל: אני אישית מתה על כוורת, אבל גם נחל טובים הטעוית \פינק פלואיד: נו מה,,,פינק פלואיד טובים אבל יש להם מה ללמוד (איזה באסה האיקונים לא עולים לי) טוב בכול אופן אישית אני אוהבת את שני הלהקות, אבל אביב זה אביב. מוניקה סקס או משינה: גם וגם אני מאוד אוהבת את משינה, מויקה סקס טובים ללא ספק. נו זה לא ברור אוכל ביתי, כי אוכל עושים באהבה, למרות שיש מסעדות טובות, אבל האוכל של הבית הכי טוב בעולם. אני אוהבת להכין את האוכל יש לי אהבה לבישול, ולכן הוא גם יוצא ממממ לדעתי, ויש עוד הרבה שממש יסכימו עם מה שאני אומרת. חלבי או בשרי: מאוד אוהבת חלב אבל גם אוהבת בשר טוב צמוחני גם כייף לאכול, אבל דגים זה מעולה. כמובן שדגים של הים האדום, אבל דגים באופן כללי זה טעים שיודעים להכין נכון. את החלק הבא אני אשלח יותר מאוחר לבנתיים שיהיה ערב דבש מממ

טוב חזרתי ולפני שאני מגיבה ,,,

באשכול אחר אסיים את התשובות שלי,,, גאנג'ה\אלכהול: גאנג'ה עוזרת להכנס לתוך עצמי,ומאוד עוזרת להרגע, ולהסתכל על תמונות מסוימות מנקודת מבט שונה, עוזרת מאוד להתחבר לעצמי. אלכהול עוזר להשתחרר עם עצמי, אני חושבת שאין רע בסמים אלכהול וכן אלא, אבל זה פותח דלת אבל סוגר דלת אחרת, ולכן ממולץ להגיע לכול ההבנות בצורה טבעית, הסמים אלכהול זה קיצורי. לפעמים נדמה לנו שזה עוזר לברוח, אבל זה עזרה להתצודד באמת עם העיות האמתיות. אני לא נגד, אבל היום אני בעד פעם ב... רק בשביל הפאן. כי לפעמים אנחנו הופכים פאן להתמכרות, ונכון שהתמכרות זה לא דבר נכון אבל האמת שאנו מכורים להתמכרות,, כאילו אנחנו מחפשים טלות מסוימת, כי בתת מודע שלנו אנחנו אנשים מאוד טלוטים, מחפשים במה להאחז. שלא נרגיש באויר, אנחנו מפחדים להשתחרר, אז אנחנו רק הולכים ומחפשים במה להאחז.(וזו דעתי על הנושא מופרח,אני יודעת אבל מעניין, נקודה למחשבה.) כוח דרך העינים שלי...יש שני סוגים של כח, כח שאני מחפש לשאוב מהסביבה, מפני שאני לא מוצא אצלי את כול הכוח הנדרש,ואז הוא מראה לסביבה שהוא חזק,אבל הוא עדיין נשאר אותו הבן אדם בפנים,רק הוסיף עוד כמה שכבות מעליו, והסביבה תומכת בזה מפני שהם התרגלו, ומאוד קשה לנו לשנות הרגלים,ואתם יודעים למה לא? שזה מיבחנתי לא בדיוק כח. ויש את הבן אדם שמבפנים יש לו את כול הכוח הנדרש, הוא לא צריך לשאוב את זה מין הסביבה, כי בתוכו יש את הכול, הוא רק מודע לכול מה שיש בתוכו, והוא לא צריך להוכיח לאף אחד שום דבר, ואנשים לא בדיוק מכירים את זה, ולכן אנשים מחפשים את מה שהם מכירים, וכמובן אני לא מכלילה את כולם, אבל יש רבים כאלה, ויש עוד המשך לכח הזה,יש את מה שמצפים מאותו בן אדם, ואם הוא לא עומד בציפוית שלהם (=העדר)אז הוא נחשב לחוסר חוכמה, אבל הוא כול כך בטוח במעשיים שלו עם עצמו ולכן הבסביבה עדיין לא יכולה להשפיע אליו, למרות שהוא לבד והוא צריך לפעמים לעקם את עצמו, בשביל החברה, והוא לא עושה את זה =זה נקרה כח מיבחנתי.
אהבה זה...לאהוב את עצמי, ועל ידי זה שאני אוהב את עצמי, יש בכוחי את האפשרות לאהוב ולקבל את כול. ובא לי לתת דוגמא, של ,,, אם אני מחפש תראתורייה אני מחפש איך יאהבו אותי,כי אני עדיין לא אוהב את עצמי כמו שאני, (צריך להבין שהכול זה עבודה של התת מודע,והמודע) לאהוב את עצמי בדיוק כמו שאני=לקבל את עצמי= למלאות את החצי שלי.
כי בתוך כול בן אדם קיים חצי בן אדם, ובעזרת החצי השני אנחנו שלמים.
ולכן אהבה זה קודם כול לאהוב את עצמי. הייתי רוצה לראות את..... פניי האלוהים, אתם יודעים שאני חייה בתוך חלום, זה אחד החלומות הגדולים שלי, והוא יקרה רק כשאנחנו נתחיל לאהוב את כולם, שזה לאהוב, את עצמנו, ולא לפגוע באף אחד, בגלל שום דבר, להבין שאנחנו רק בתהליך של הבנה עם עצמנו, כי כול מה שאני צריך לקבל עד אלי זה יגיע,בכדאי לבנות עולם מושלם, צריך אנשים מושלמים, ששלמות זה רק לאהוב ולקבל את כולם ובעיקר את עצמי. אצילות זה....נו באמת מזה אצילות, אציל לוותר, לשכוח, לסלוח, ועוד הרבה דברים שהם בתוך קטגורייה של אצילות, ואני לא צריכה להסביר לכם מזה. אני מאמין,,, שכול חלום סופו להתגשם, אז החלומות של רבים, זה עולם טוב, אבל איך יהיה עולם טוב, עם אחד תוקף את השני, אחד נלחם בשני, ממש מלמה עצמית אין סןפית זה נראה, לשנייה בסדר, ומאחורי הקלעים יש מזימות ותחחים, אחד מנסה להוריד את השני, ובשיל מה??? בשביל תראתוריה, שזה לא ממש אהבה, וזה הכול תלוי בנו, רק אנשים יכולים, לשנות, על ידי זה שאנחנו משתנים, אז די די די לכול המלחמות האלה, לכול הכוחניות שבכיאלו, תתחיעלו לאהוב באמת את כולם, בלי לצפות למה נקבל מזה,פשוט לאהוב, הכול כבר כאן ,,,,יאלללה כבר תיהיו אחד לשני טובים, בלי לעשות פוזות אחד על השני, פשוט תאהבו, פשוט תאהבו, רק כך נוכל להצליח באמת
הוא לוחש לי....תשתני, אני שומעת אבל לא מוכנה להשתנות, גם אם אני אפול, אני מאימנה בדרך שלי, אני יודעת בוודאות שהיא תצליח, אני לוחשת לו...אני מי שבא לי, וטהוא אומר לי זה טיפשי, את לא תצליחי באמת,כי אני לא מאמין שיש סיכוי לעולם הזה, ואז אני אומרת לו אולי אני תמימה אבל אני מאמינה בעולם הזה.כי כולם בסך הכול מנסים להגיע לטוב לאושר אמיתי עם עצמנו,נכון שאנחנו מלאים במסכות, אבל תאו מדור לדור המסכות יורדות, לואט לאט כול המסכות יעלמו, ואנחנו נשתחרר עם עצמנו,,,,, הזמן זה התרופה. אני עייפה מ...לראות איך אחד מתנהג לשני, איך אחד אוכל את השני. זה מעייף אותי. אני מתועררת כש...אני רואה אנשים מאורים, שמחים, ואוהבים. ויש דבר כזה.
מסר לאומה: רק תאהבו, ובעיקר את עצמכם
אז אני אוהבת אותכם מלא מלא מממממלא

ועוד שאלה אחת ששכחתי,,../images/Emo9.gif

מה הדבר הכי יפה שקרה לי בחיים:הדבר הראשון הוא שקיבלתי הזדמנות שנייה, עשיתי תאונה קשה, הייתי מחוסרת הכרה לילה שלם בכביש, באותו לילה קיבלתי הזדמונת שנייה, אז אני מודה לאלוהים כול יום על זה שהוא מאמין בי, שהוא יודע שאני אצליח. דבר שני שזכתי למילים כול כך יפות. (ודרך אגב פשוט הרגתה אותי מ-
אבל יפה אהבתי חחח,)

sunshiner

New member
יאללה

שם? מתן מאיפה בארץ? ראשל"צ מה הדבר הכי יפה שקרה לכם היום? גיליתי שיש תמונות מהופעה שהייתי בה מה הדבר הכי יפה שאמרתם למישהו\י? לא יודע מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם? כנ"ל מהו המשפט הכי מצחיק או בדיחה ששמעתם בזמן האחרון? חבר היום סיפר את זה. אבא אחד מחרבן בבית. הילד אומר: אמא, אמא, אבא נמס"
כן אני יודע שזה דבילי אבל כשהוא מספר את זה זה הופך להיות מצחיק
מה הדבר הכי מטורף שעשיתם? אני טירוף אחד גדול. אם היו אומרים לכם שאתם הולכים לאי בודד, ואתם יכולים לקחת איתכם, רק שלוש דברים, מהם הדברים שהייתם לוקחים? אופנוע ים, דלק ומדריך לרכיבה על אופנוע ים
מה דעתכם על תחרות? דבר תחרותי למדי
אם היו נותנים לכם לשבת בכנסת, ולחוקק חוק, איזה חוק הייתם מחוקקים, ולמה? תוספת תקציב לבריאות, לתרבות ולחינוך והקצאת כספים לתעשיית המוזיקה בארץ. מה זה אומנות, לדעתכם? כל דבר שבנאדם עושה שראוי להראות לאנשים אחרים. האם אתם מצטערים על משהו בחיים שלכם? לא ואם היו נותנים לכם להחזיר את הגלגל לאחור,איפה הייתם מתקנים,(אם הייתם מתקנים)?לא מתקנת
האם אתם מאמינים בחלומות? הא? ואם כן מהו החלום הכי גדול שלכם? שלום עולמי? האם שברו לכם את הלב? כן האם שברתם למישהו את הלב? לא חושב מה מעדיפים: פסטיבלים... אודסטוק\ רנבו (למי שמכיר)- את מדברת על וודסטוק? אם כן זה ככה לא כותבים. את השני אני לא מכיר אז וודסטוק סגול\ בראשית- בראשית, כי אני מכיר אנשים שהלכו לשם
להקות... כוורת\ נחל- כוורת! שבע\ שוטי הנבואה- שוטי הנבואה הטעיות\ פינק פלואיד (שאלה קשה תודו) הטעויות? של אביב גפן? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! ברור שפינק פלויד! מוניקה סקס\משינה... מוניקה סקס. למרות שגם משינה לא רעים אוכל,,, של בית\ מסעדה- של בית, כמובן אוהבים להכין\ שמכינים בשבילכם- לפעמים ככה ולפעמים ככה חלבי\ בשרי- חלבי צמחוני\דגים- לא זה ולא זה דגים של אגם, בריכה \ או של ים,ים האדום: לא אוכל דגים גאנג'ה\אלכהול,,,,ולמה? גאנג'ה לא יצא לי לנסות...אלכוהול זה טוב במידה להשלים את המשפטים... כוחניות דרך העיניים שלי זה,,, האהבה זה,,,, הייתי רוצה לראות את,,,, אצילות זה,,,, אני מאמין ב,,,, הוא לוחש לי,,,, אני לוחשת הוא,,,, אני עייפה מ... אני מתעוררת כש... מסר לאומה: הקליק שולטים!

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifנו מה זו אני,,,../images/Emo6.gif

כן כן וודסטוק
חח. ודרך אגב סתם,,, סתם אני עונה לך כי זה דרך מחשבה שלך, אני יודעת. אומנות כול דבר שראוי להראות לאנשים??? איך אני יודע מזה בכלל ראוי להראות לאחרים, אני חושבת שכול מה שאתה יוצר, הוא ראוי להראות לאנשים, אם בא לאותו בן אדם. יצירה יפה= בעיניי המתבונן לא? וחוצמזה לא שאני באה לשנות לך את המחשבה, אבל לדעתי כול דבר שאני אוהב, ולדעתי הוא יצירה, אני ראוי להראות לסביבה,ולא על כול דבר אני צריך לחשוב איך הסביבה תסתכל על זה, חולק על דעתי??? (ושוב אני יודעת שזהו דרך המחשבה שלך.) טוב בכול אופן שיהיה אחלה לילה

למעלה