tttttttttt1
New member
טוב שביעיסטים-עזרה תתקבל בברכה ../images/Emo7.gif
הפעם,לשם שינוי, אין שום חידות או בדיחות...הכל רציני ועצוב... אז ככה..אני כבר לא יודע עם מי לדבר על זה..למי לספר...אני לא מרגיש שאני יכול לספר לחברים שלי כי..לא יודע..הרגשה פנימית..אולי יהיה יותר קל לספר לאנשים שאני לא מכיר...עיצות יתקבלו בברכה זה הסיפור: אני לא יודע מה לעשות עם עצמי...אני חושב על מישהי [שלא יוצאת לי מהראש]..אני לא מכיר אותה כל כך..היא שכבה מתחתיי [יא'..כבוד לכם
]...אני חושב שקלטתי אותה כמה פעמים מסתכלת לכיוון שלי אבל אני לא בטוח... כולם אומרים לי "לך דבר איתה..לך דבר איתה" אבל לא מבינים באיזה בעיה אני נמצא...היא איתי באותו בית ספר כבר 6 שניםץ..אני לא מכיר אותה ואף פעם לא יצא לי לדבר איתה....היא ממש חמודה לדעתי ואני לא יודע מה לעשות....אני רוצה לדבר איתה אבל כך הזמן לא יוצא לי...אני לא טיפוס שפשוט יכול לבוא אליה ולהגיד לה "תגידי, יש לך במקרה ספר תנך..אגב, את חמודה..אפשר לדבר איתך" וכל זה....אני פשוט לא כזה...[וזה חרא של תכונה...] קיצר הייתי חייב לפרוק קצת...אני חייב איזשהי דרך גאונית ללכת לדבר איתה...מה אתם הייתן עושות? אני יודע שרוב האנשים כאן הן בנות - איך אתן הייתן רוצות שיבואו לפתח איתכן שיחה? אני באמתכ בר לא יודע מה לעשות... טוב אז קיצר - קצת פרקתי...מקווה שתוכלי לתת לי קצת טיפים..ענייני אהבה זה כל כך לא הקטע שלי
.... אגב, אני ממש אשמח לעיצות מקוריות - כי את כל ה" תכיר אותה דרך חברים משותפים" כל זה כבר קיבלתי מאנשים אחרים ...חחחחחחח
הפעם,לשם שינוי, אין שום חידות או בדיחות...הכל רציני ועצוב... אז ככה..אני כבר לא יודע עם מי לדבר על זה..למי לספר...אני לא מרגיש שאני יכול לספר לחברים שלי כי..לא יודע..הרגשה פנימית..אולי יהיה יותר קל לספר לאנשים שאני לא מכיר...עיצות יתקבלו בברכה זה הסיפור: אני לא יודע מה לעשות עם עצמי...אני חושב על מישהי [שלא יוצאת לי מהראש]..אני לא מכיר אותה כל כך..היא שכבה מתחתיי [יא'..כבוד לכם