טוב שביעיסטים-עזרה תתקבל בברכה

tttttttttt1

New member
טוב שביעיסטים-עזרה תתקבל בברכה ../images/Emo7.gif

הפעם,לשם שינוי, אין שום חידות או בדיחות...הכל רציני ועצוב... אז ככה..אני כבר לא יודע עם מי לדבר על זה..למי לספר...אני לא מרגיש שאני יכול לספר לחברים שלי כי..לא יודע..הרגשה פנימית..אולי יהיה יותר קל לספר לאנשים שאני לא מכיר...עיצות יתקבלו בברכה זה הסיפור: אני לא יודע מה לעשות עם עצמי...אני חושב על מישהי [שלא יוצאת לי מהראש]..אני לא מכיר אותה כל כך..היא שכבה מתחתיי [יא'..כבוד לכם
]...אני חושב שקלטתי אותה כמה פעמים מסתכלת לכיוון שלי אבל אני לא בטוח... כולם אומרים לי "לך דבר איתה..לך דבר איתה" אבל לא מבינים באיזה בעיה אני נמצא...היא איתי באותו בית ספר כבר 6 שניםץ..אני לא מכיר אותה ואף פעם לא יצא לי לדבר איתה....היא ממש חמודה לדעתי ואני לא יודע מה לעשות....אני רוצה לדבר איתה אבל כך הזמן לא יוצא לי...אני לא טיפוס שפשוט יכול לבוא אליה ולהגיד לה "תגידי, יש לך במקרה ספר תנך..אגב, את חמודה..אפשר לדבר איתך" וכל זה....אני פשוט לא כזה...[וזה חרא של תכונה...] קיצר הייתי חייב לפרוק קצת...אני חייב איזשהי דרך גאונית ללכת לדבר איתה...מה אתם הייתן עושות? אני יודע שרוב האנשים כאן הן בנות - איך אתן הייתן רוצות שיבואו לפתח איתכן שיחה? אני באמתכ בר לא יודע מה לעשות... טוב אז קיצר - קצת פרקתי...מקווה שתוכלי לתת לי קצת טיפים..ענייני אהבה זה כל כך לא הקטע שלי
.... אגב, אני ממש אשמח לעיצות מקוריות - כי את כל ה" תכיר אותה דרך חברים משותפים" כל זה כבר קיבלתי מאנשים אחרים ...חחחחחחח

tttttttttt1

New member
חחחחח....

באמת מישהו היה צריך לחשוב על זה בתפוז..יש פורופם לכל דבר חוץ מלזה...[או שאולי יש לזה פורופ...האמת אף פעם לא הייתי עד כדי כך מבואס שחיפשתי פורום כזה...חחחחח]

זה טוב לפרוק את זה

אל תשמור את זה בבטן..... אני חושבת שכדאי לך... פשוט פעם אחת באחת ההפסקות סתם כזה לשבת לידה... ולהתחיל לדבר איתה. זה לא יזיק.

tttttttttt1

New member
אני יודע שהכי טוב יהיה אם אני פשוט

אבוא לדבר איתה...אבל זה משהו פסיכולוגי מטורף כזה..חוץ מזה שלפי מה שראיתי היא בהפסקות מסתובבת עם חברות שלה [לא נעים לבוא סתם ככה] או בכיתה [עוד יותר לא נעים...סתם ככה להכנס לכיתה שמלא אנשים שם ולהנתחיל לדבר]... אני יום אחד אהיה חייב להתגבר על הדברים המטומטמים האלה......

תשמע../images/Emo29.gif יש לי ולרוב השכבה שלי ניסיון עשיר בלהידלק על בנים מהשכבה מעלי[או זאת שמעליה...או שזאת שמעל זאת שמעליה...],ואם תשאל אותי יש לך סיכוי גדול שיצא משהו,כי אתה יותר גדול ממנה וזה מיד מקפיץ לך את המניות... [מה אני מקשקשת לך בשכל?תתחיל איתה וזהו]

tttttttttt1

New member
חחחח אני רוצה יותר להתחבר

למשפט האחרון שלך... אבל בדיוק מזה אני מפחד...שזה רק בגלל שאני יותר גדול ואני יב'ניק שזה נתפס אצל הרבה אנשים כאחלה של דבר.... אבל מצד שני - יש עוד לפחות 300 יב'ניקים אחרים איתי בשכבה...למה דווקא עליי? [אני סתם מנסה לנחם את עצמי...חחחחח...אבל רציני - תגידי כל מה שיש לך מהניסיון...זה רק יתרום לי...]

tttttttttt1

New member
סליחה לגמרי...

קראתי לא נכון את הודעה שלך..חשבתי כתבת "אין לך סיכוי גדול"
... עכשיו זה משנה את כל התמונה =)

Stinki Winki

New member
אם הייתי יודעת איך עושים את זה,

איך ניגשים למישהו ופשוט מדברים איתו, מזמן הייתי עושה את זה... גם לי יש את התכונה המטומטמת הזאת

dark dumb

New member
איזה חמודד../images/Emo99.gif

לפחות אתה לא נמשך לידיד שלך... או אולי במקרה שלך ידידה...

tttttttttt1

New member
כנראה שלכל אחד יש את הפאקים שלו

...באמת צריכים להקים קבוצת תמיכה
... חחחחחחחחח

אז ככה

ב"ה אז ככה. דבר ראשון הקטע של "נראה לי שהיא הסתכלה עליי פעם" כל העניין הזה אף פעם לא בטוח. מה שאתה צריך לעשות זה פשוט לגשת ולהגיד. "הי, קוראים לי <מה השם שלך?> איך קוראים לך?" ואם ממש תתביש תתפוס כמה חברים ותלך לדבר איתה שהיא תהיה מוקפת בחברות <ככה יהיה תרוץ למה החברים שלך באים איתך> בקיצור, תהיה גבר!

tttttttttt1

New member
חחחחחחחחח אחלה רעיון

אני פשוט אצטרך יום אחד ללכת אליה ולגמור [או,אני ממש מקווה, רק להתחיל!!] עניין

tttttttttt1

New member
ואי דה זה וו מטורף..../images/Emo13.gif

זה בדיוק מה שאמרתי למישהו בדיוק אתמול ...חחחח

למעלה