טוב, שבת
כרגע בתנור סיר מתכת רחב ונמוך ובו עגבניות חצויות ממולאות גבינת שקדים מועשרת בטופו והרבה עלי תיבול ממקור ביתי-קורנית תפוזית קורנית לימונית ואזוב מקראי, שום מלח פלפל מיצליים ומעט טחינה גולמית. הכל יושב על מצע בצל ירוק מקוצץ שלושה קולרבי קטנים בקוביות מלית העגבניות מקוצצת שום וכמובן עוד עלים. מעט שמן זית. הריח חבל"ז. אפשר לאכול קר או חם.
אורז בסמטי .
פיצה נ"ג.
במקרר מתינות חתיכות בינוניות של טופו שקועות במרינדת מנגו שמן שומשום ופלפל חריף. מעל קוביות חצילים שהוקפצו בשמן מייפל ומלח ובצל ירוק קצוץ . זה ייכנס לתנור קרוב יותר לערב.
חוצמזה סלטים שטרם החליטותי אלו וכדורי שוקולד מעוגה בחושה ששכחו להכניס בה קסנטן גאם אז היא קצת פרורית מדי.
כרגע בתנור סיר מתכת רחב ונמוך ובו עגבניות חצויות ממולאות גבינת שקדים מועשרת בטופו והרבה עלי תיבול ממקור ביתי-קורנית תפוזית קורנית לימונית ואזוב מקראי, שום מלח פלפל מיצליים ומעט טחינה גולמית. הכל יושב על מצע בצל ירוק מקוצץ שלושה קולרבי קטנים בקוביות מלית העגבניות מקוצצת שום וכמובן עוד עלים. מעט שמן זית. הריח חבל"ז. אפשר לאכול קר או חם.
אורז בסמטי .
פיצה נ"ג.
במקרר מתינות חתיכות בינוניות של טופו שקועות במרינדת מנגו שמן שומשום ופלפל חריף. מעל קוביות חצילים שהוקפצו בשמן מייפל ומלח ובצל ירוק קצוץ . זה ייכנס לתנור קרוב יותר לערב.
חוצמזה סלטים שטרם החליטותי אלו וכדורי שוקולד מעוגה בחושה ששכחו להכניס בה קסנטן גאם אז היא קצת פרורית מדי.