טוב שהסכימו ל-3 סיפורים

loveisjoy

New member
טוב שהסכימו ל-3 סיפורים

ובכן אשאל קושייה של פסח. למה 3 סיפורים? האחד הם דחו השני הם קיבלו השלישי בכלל לא הגיבו עליו. מעניין לא? הבנתם למה 3? עוד אנשים לא יבלו שום תשובה בכלל? אולי נקבל תשובה גורפת על כל מה שלא קיבלו. בכל אופן סיפורי שהוא בעצם מסה פילוסופית על החיים ברק של זהב במטבע נחושת מבהיקה- התקבל ובלי קשר לתחרות אם תקראו לעומק, זה סיפור משנה חיים. זה משל חצי בחרוזים בעצם. אפרופו תחרויות לפני שנה פרסמו תחרות תסריטים ב-YES אני שמתי תסריט בלילה האחרון, היו 340. היתה הצבעה קצרה ושלי כיכב מקום ראשון משך כל ההצבעה שח 4 ימים סך הכל וסיים מקום שני. השופטים בכלל לא התחשבו!!!! בחרו 30 בלי קשר לדרוג הגולשים. לא יודעת מה יצא מפרוייקט זה. בנתיים הפכתי את זה לרומן משגע של מיסטיקה ומדע בדיוני ויש לי משהו כמו 250 עמודי ספר. אז תרגעו. לא נראה לי שהכי מתחשבים בדעות הגולשים כי כל אחד מנסה לקדם את עצמו ואין בזה פסול.... תצליחו

המקלדת

New member
סיפורים בפרוייקט "המקלדת"

כל הסיפורים שהגיעו למערכת פרוייקט "המקלדת" עד 1.7 בשעה 17:00 קיבלו התייחסות (התקבלו או נדחו).

loveisjoy

New member
אז בבקשה- לא קיבלתי

לא קיבלתי שום הודעה לגבי סיפור זה. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=412840 אשר התקבל אצכלם במערכת, כי על זה כן קיבלתי הודעה. לא קיבלתי הודעה לגבי דחייתו או קבלתו אשמח לקבל את ההודעה.

sidharta

New member
אני לא קיבלתי התייחסות...

זה הסיפור השלישי ששלחתי ולא קיבלתי שום התייחסות, למרות ששלחתי אותו לפני ה01/07. למי שמעוניין לקרוא את הסיפור: "אדנות עצמית". אשמח להסבר מן המערכת מדוע לא קיבלתי תגובה למרות שהסיפור נשלח לפרוייקט בזמן. תודה מיכל

זרה 38

New member
ניתוח השילוש הקדוש שלך משעשע

אולם לשמחתי אצלי התקבלו לפרוייקט שלושת הסיפורים. 1. תעתוע 2. שברים פשוטים 3. לא זכיתי באור מן ההפקר. תקראו, תגיבו, תצביעו, אם נראה לכם מתאים, והעיקר- תהנו ובהצלחה!

למעלה