טוב שומעת עכשיו הרצאה דתית

טוב שומעת עכשיו הרצאה דתית

ודיברו שם על כוחות הטומאה בתקשור.
אני לא ארחיב את הדיבור כי גם אני לומדת תקשור אז זה לא שאני כזו צדיקה אבל מזמן חשבתי שיש משהו מוזר בתקשורים כי ראיתי תקשורים שמציירים את אובמה טוב ( בלי קשר לעם ישראל אובמה אחד הרשעים שידעו העולם )או שלא מספרים על התפקיד של העם היהודי והגאולה או שכותבים דברים מוזרים על העם היהודי .
אז אתן שתי דוגמאות למה ששמעתי בהרצאה ( שמעתי ברפרוף אז לא אתן פרטים מדוייקים אבל אם אתם רוצים אני יכולה לברר לעומק ).
אוקיי מכירים את זה שבתקשור באה ישות ומזדהה בשם דתי? כמו אברהם או שרה וכדומה? אז באה ישות כזו לילד והזדהתה כאליהו. הוא הצליח לעבוד על חלק מהרבנים ואז רב אחד ביקש מהישות הזו לתרגם לארמית משפט ששדים לא אוהבים לתרגם כי הוא מדבר בגנותם ( אם תרצו אברר על המשפט פשוט הקשבתי ברפרוף). אז הישות סירבה וכשהילד הקשה הישות עזבה ולא חזרה . וזה סימן שזה לא היה אליהו באמת. לגבי הדוגמא השנייה יש רב אחד שאישה לא הכי דתיה אלא דתיה לייט ( וזה רב חרדי). באה אליו ואמרה שאישה אמרה לה שהוא בעלה וידעה עליו פרטים ופרטים על אירועים עתידיים שיתרחשו.והפרטים היו נכונים והאירועים שנחזו אכן התרחשו. בהתחלה הרב היה נבוך ולא האמין בסוף הוא נפגש עימה והם נהיו לזוג והוא ביקש לדבר עם האישה שאמרה לה את הדברים. ואחרי שגילה שהאישה המדוברת לא דתיה ולא שומרת מצוות הוא התפלל על כך שהאירועים ישתנו לטובה ובכה והתחזיות שהאישה נתנה אכן השתנו ( למרות שבהתחלה התגשמו כולם). ואז הוא נפרד מהבחורה כי הבין שהבחורה שנהיה בן זוגה לא כל כך דתיה כפי שהוא רוצה והוא סיפר שכוחות הטומאה שלחו לו את הבחורה הזו כדי שתוריד אותו מהדרגה הדתית שלו.
 

רותי 11

New member
ממליצה לך באהבה להפסיק לשמוע את הדברי םהאלה

משום ששם יש את תדר ההפחדה
ודברים צריכים לעבור באהבה
 

MTFNK

New member
באמת יש רב אחד שלא אגיד את שמו

שכל הזמן מפחיד אנשים בהרצאות שלו. מפחיד אנשים שאם לא יעשו כך וכך אין להם מקום בעולם הבא.
&nbsp
אני גם חושבת שאנשים שרוצים להתחיל לקיים מצוות צריכים לעשות את זה מרצון וכוונה ולא בגלל שהם מפחדים ממה יקרה להם אם לא יעשו, מתוך מניע של פחד.
 

רותי 11

New member
אני כל כך לא אוהבת את הדברים האלה

סליחה אבל זה ממש שטויות
אין עונש לבוא כחיה או תיקון
נכון שחלק מהחוויות שלנו זה
להיות הכל חי צומח דומם אבל
חיה זה לצורך חוויה וזה משהו
קצר אל תשכחי שאנחנו לא
מאותו מעגל ובעלי חיים זאת
נשמה קולקטיבית ולא כמונו
שאנחנו נשמה מתגלגלת.
 
למעלה