טוב... שירשור בולי! מה הערת אותי??????
ס סיוונוש New member 19/3/10 #8 מת לי האינטרנט אתמול באמצע... וכרגע אני אצל אמא שלי... אולי א"כ הוא יחזור לחיים ואני אוכל להוסיף את שאר התמונות
מת לי האינטרנט אתמול באמצע... וכרגע אני אצל אמא שלי... אולי א"כ הוא יחזור לחיים ואני אוכל להוסיף את שאר התמונות
ס סיוונוש New member 19/3/10 #9 איך גורמים לחמוס להשמין??? יש לי את ההרגשה שבולי מעט רזה יחסית לגודל שלו.... מה אפשר לתת לו בשביל שישמין קצת?? כרגע הוא אוכל.... המממ.. רויאל קנין לגורי חתולים....
איך גורמים לחמוס להשמין??? יש לי את ההרגשה שבולי מעט רזה יחסית לגודל שלו.... מה אפשר לתת לו בשביל שישמין קצת?? כרגע הוא אוכל.... המממ.. רויאל קנין לגורי חתולים....
ס סיוונוש New member 20/3/10 #19 הוא לא מפוטם! שמעי מור.. לעומת החמוסים שלך כולם ניראים מפוטמים אבל באמת שבולי לא מפוטם... זה סתם ניראה ככה בגלל הפרווה.... יכול להיות שיחסית לחמוס הוא באמת שמן.... אבל לא ראיתי מספיק חמוסים אחרים מאז שהוא אצלי בשביל לעשות השוואה... ברוך השם הוא אוכל כמו בטטה...
הוא לא מפוטם! שמעי מור.. לעומת החמוסים שלך כולם ניראים מפוטמים אבל באמת שבולי לא מפוטם... זה סתם ניראה ככה בגלל הפרווה.... יכול להיות שיחסית לחמוס הוא באמת שמן.... אבל לא ראיתי מספיק חמוסים אחרים מאז שהוא אצלי בשביל לעשות השוואה... ברוך השם הוא אוכל כמו בטטה...
ס סיוונוש New member 20/3/10 #14 ולסיום.... צ'יקו חושב שהוא נמר קטן... ככה זה שאני מסיימת מוקדם בימי שישי.... ונעים בחוץ... אז שני שהחבר'ה משחקים בכיף... לפני שהשכנים מגיעים למוציאים את הכלבים
ולסיום.... צ'יקו חושב שהוא נמר קטן... ככה זה שאני מסיימת מוקדם בימי שישי.... ונעים בחוץ... אז שני שהחבר'ה משחקים בכיף... לפני שהשכנים מגיעים למוציאים את הכלבים
ס סיוונוש New member 20/3/10 #20 אני חושבת כן.. בולי עכשיו אמור להיות בן שנה וחצי בערך... ואם הוא לא אח שלה, אז הוא בהחלט קרוב!!!