טוב שיש כזה פורום! אולי תוכלו לעזור

סודה

New member
טוב שיש כזה פורום! אולי תוכלו לעזור

הנה הסיפור. הקדמה הכרחית. רווקה בת 30 וקצת. עד היום בעיקר סטוצים וקשרים קצרים. יש לי קושי להכיר בחורים. בחיים הרגילים אין לי איפה. שניסיתי באינטרנט בדרך כלל זה לא הצליח. תפנית קלה בעלילה. בשבועות האחרונים יצא לי להכיר מישהו שאני נפגשת איתו פעם בשבוע במסגרת של פעילות התנדבותית. הוא פחות או יותר בגילי. מאד מוצא חן בעיניי. יש לו כרטיס בכל מיני אתרי הכרויות מה שמרמז שהוא פנוי. אני מאד מנסה להיות נחמדה אליו בזמן שאנחנו נפגשים. לרמוז בעדינות שהוא מוצא חן בעיניי. לא יודעת אם אני מצליחה... הצלחתי להוציא את המייל שלו בכל מיני תרוצים ושלחתי לו מייל עם האיסי שלי אבל הוא לא יוצר קשר. הדילמה האם הוא מבין שאני מעוניינת ולא מעוניין בעצמו? או אולי להיות יותר "בוטה" ולהציע משהו יותר מפורש? או אולי לחכות עוד כמה שבועות ולראות אם אנחנו מתיידדים יותר לפני שאני מנסה עוד משהו? למה אני עושה מזה כזה עניין? כי הוא באמת מוצא חן בעיניי. וכי אני רוצה שסוף סוף זה יצליח לי עם מישהו מהמין הגברי. ואני לא רוצה לעשות משהו דבילי. עד כאן אני. עכשיו תורכם.

Sefy

New member
כמה זמן את כבר מכירה אותו ?

ואני מתכוון בקשר רצוף שממש דיברתם הרבה...

סודה

New member
אוי ממש ממש מעט....

אנחנו נפגשים רק פעם בשבוע לכמה שעות וגם זה היה רק בחודש האחרון...

Sefy

New member
אז אפשר לומר...

שאת לא כל כך מכירה אותו נכון ? אז לפני שנכנסים לפאניקה כלשהי, פשוט נסו בכלל לראות אם אתם יכולים להפגש יותר או בכלל מעוניינים, לפחות אני מבין שאת כן, דברי איתו, תראי אם גם הוא מעוניין...

סודה

New member
אוקיי אבל זה בדיוק מה שאני מתלבטת

אם לעשות. שניסיתי לעשות משהו מאד מרומז כמו המייל ששלחתי הוא לא הגיב. אני מפחדת לעשות משהו יותר "בומבסטי". איך לדעת אני צריכה לרמוז לו שאני מעוניינת? אני מאד אעריך סוף סוף דעה גברית בנושא....

Sefy

New member
צריך לדעת למה הוא לא ענה...

אם לא היה לו זמן למחשב, או שמשום מה המייל לא הגיע אליו, או שזה נמחק, יש הרבה סיבות למה הוא לא יענה שלא תמיד תלויות בו. כך שאסור לקפוץ לשום מסקנה
לגבי לעשות משהו יותר "בומבסטי" זה תמיד סיכון שיכול להניב פירות או מאד להפחיד, מכיוון שאין לדעת איך שהוא חושב כרגע, יש לך שתי אפשרויות שאני רואה. או שזה ימצא חן בעיניו או שהוא יתרחק יותר. אם זה ימצא חן בעיניו, אז אפשר לומר זכית, אם לא, אז את צריכה לחשוב אם את באמת רוצה להיות עם גבר כזה בכלל. בעיקרון אבל, בגלל שהוא לא ענה למייל, אל תקחי את זה אישית, כי אי אפשר לדעת מה הייתה הסיבה לכך.

jessy19

New member
לדעתי...

תהיי סבלנית ותחכי קצת כמה שבועות - האהבה הכי יפה מגיעה מידידות אך יכולה להרוס אותה גם. חכי ותראי אם זאת הידלקות או באמת אהבה...

ysph

New member
אם את רוצה מה את עושה?

לדעתי אם את מאוד רוצה .תעשי את הצעד הראשון .ועל תחכי לנס .את עלולה לפספס את הרכבת. ואם תנסי את יודעת שמבחינתך עשית את הצעד .ומכסימום תחזרי למצב של היום. פשוט בסוף המישמרת שלכם יחד תציעי לו ללכת לבית קפה או פאב. ותיראי לאן הדברים היתגלגלו. אבל אז את יודעת את מצבך ולא חיה הספק או בציפיה.

MrListen

New member
רצית תשובה של גבר - קבלי

אם לא תעשי כלום, או תמשיכי במדיניות הרמיזות, יכול להיות שהוא לא יקלוט או שהוא ביישן או שהוא פשוט לא רוצה להתחיל איתך כדי לא להרוס את הידידות. לגבי הידידות - היא כבר נהרסה, משום שאת מעוניינת ביותר מזה. לכן אין לך הרבה להפסיד, ואת צריכה לעשות צעד ראשון. אם לא תנסי, לא תשיגי אותו. אם כן תנסי, אולי תשיגי אותו, ואולי לא. מצב 2 מביא אותך לאותו מקום של לא לנסות. כלומר... WIN WIN SITUATION שורה תחתונה= תתחילי איתו, תזמיני אותו לשתות משהו אחרי ההתנדבות או כל דבר אחר! ובנימה אישית יותר, אני פשוט מת על בחורות שיוזמות, אבל, אל תשכחי להשאיר לו קצת תיאבון, תני לו קצת זמן לחשוב עלייך ולהתגעגע.

qt1

New member
סודה , דברי מזומן../images/Emo70.gif

"הגורו שלי" לימד אותי לדבר מזומן! יש לך שאלה אל הבחור שמוצא חן-בעינייך? שוט ... אל תחכי , את לא עשית שום דבר רע בסה"כ מעוניינת בקשר ויצאת מתוך נקודת הנחה שהוא פנוי. רצוי שתשאלי אותו אם יש לו חברה ואם התשובה היא שלילית קחי את הדברים לכיוון של בית קפה כפי שיעצו לך ותני את השואו הכי טוב שלך. אם תמשיכי לשאול את עצמך למה הוא לא התחבר לאיסיקיו ולמה הוא לא השיב למייל תזקיני בעוד שנה בלי לדעת. עזבי אותך מהצגות , כולנו בני אדם ולכולנו הרצון לאהוב ולהיות נאהבים , קחי את זה משם במלוא הבטחון והנחישות. תהיתי כאשר קראתי את הודעתך מה מנע מבעדך מלפנות אליו לאתרי ההכרויות באינטרנט ובנוסף לכך יש לי מכר טוב , תפוס טוב אשר "שכח" להסיר את שמו מאתר הכרויות באינטרנט , לחברתו ידוע ואחד הבילויים האהובים עליהם הוא לצפות בפניות אליו ... כל אחד והשריטה שלו. בואי נקווה שהוא לא בקשר ויאללה צאי לדרך... בהצלחה כתבתי?

למעלה