טוב שערוץ הילדים...

mk a o

New member
טוב שערוץ הילדים...

בודק טוב את החומר על התאומות.... "לכבוש את לונדון"? "dulstar"? אתם יודעים שעד עכשיו האמנתי באלוהים, ועכשיו אני עוד יותר מאמינה... כי אם אין אלוהים אז איך זה שהיום הייתי אמורה לסיים ללמוד בשתיים וביחד עם האוטובוס הייתי מגיעה ב-14.30 ודווקא היום בפעם הראשונה מתחילת השנה המורה לאנגלית לא הגיעה וסיימתי ללמוד באחת? אם יש מישהו שכועס על זה שפתחתי הודעה אז סליחה זה רק כי רציתי שתשרשרו את הטעויות שמצאתם בשידור של ערוץ הילדים....

או או או...

כמה טעויות היו בשידור הזה
פשוט ריחמתי עליהם... 1. בביוגרפיה של התאומות- עדי קראה לא נכון את השם השני של אשלי (פולר). היא קראה אותו- פיולר. 2. כשהופיע על המסך את אשלי והיה רשום- אני בשוק. אז תום אמר אני בהלם, אני המום. אז ראו שהוא רצה להגיד "אני המומה"
3. ממש בתחילת השידור תום קרא את הפתיח ואז עדי אומרת לו כזה: זה מה שאני הייתי אמורה להגיד
פחחחחחחחחחחח ועוד משהו שממש מפריע לי
בפרסומת לסדרה, יש את הכתב הזה ש"מראיין" את התאומות. אז הוא שואל אותן "איך זה לככּב
" וצריך לומר- לכּכב
זה פשוט הורג אותי
כל פעם כשאני רואה את הפרסומת אני קולטת את עצמי מתקנת אותו
*בגרות בלשון השנה*

Danna P

New member
אריאלה...

הממ... הוא אומר נכון לככב. כי זה בג"ד כפ"ת אחרי שווא נע, לא נח. (נראה לי)... אבל- כמו שאומרים- "אני, את הבגרות שלי כבר עשיתי"...
תראי איך את גורמת לי לדבר על לימודים. זו כבר פעם שניהץ פעם שלישית-
(לא מצאתי גלידה)...

Danna P

New member
הממ...

רגע רגע, אבל אם יש בג"ד כפ"ת אחרי שווא נח, אז בא דגש קל. טוב עזבי, זה לא היה ברצינות :) אני לא בטוחה כבר לגבי זה...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifג´יזס תלכו לשופינג../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

motib4

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

עדי אמרה שהיא דיברה איתנו, ששתינו בנינו אתרים על קטנטנות. אז היא אומרת: "קטנטנות, אני אומרת." טחחח...

למעלה