טוב, שרשור סיכום המפגש יוצא לדרך

רחליקה1

New member
טוב, שרשור סיכום המפגש יוצא לדרך

וקודם כל לעידית, עודד וכדורון תודה על האירוח המקסים. אויר הרים צלול כיין, מקנאים בכם על האויר, מי שלא היה הפסיד והפסיד... המון הריוניות חדשות. איזה כיף לנו. מי שצילם, נא לפרסם תמונות במיידי. אנחנו שכחנו את המצלמה, לצערנו. ולמי שמתעניין, חברתי היקרה עדיין לא ילדה. יאללה, שרשרו התרשמויות.

Adoushi

New member
אנחנו הפסדנו בגדול

הפעם..שמח שנהניתם! מחכים לראות תמונות. לילה טוב

nlanxner

New member
גם אנחנו

הפסדנו למרות התכונונים להגיע - לא יצא וממש הצטערתי על זה. כיף לקרוא את ההודעות ולראות איך נהניתם. מקווה להנות איתכם בפעם הבאה ומחכה לתמונות!

באמת מעניין לראות את כל החדשים

איך הם מרגישים עכשיו בתום המפגש עם ילדי הקלאב פוט, יותר מעודדים, פחות? שוב אני מצטערת שנבצר מאיתנו להגיע, אני מלמדת עד 1 בימי שישי וגם האוטו שלנו בטוח לא היה עולה את העליות, ראייה לכך שהוא תקוע עכשיו אי שם באמצע רחוב
אבל מתה לראות תמונות!~~!~

היה כך כך כיף, זרחתי כל הערב אח"כ.

חברים, אין כמוכם, יש לי דמעות בעיניים שאני כותבת עכשיו ומסובך לי להעביר במילים את כל מה שאני רוצה. חוויתי אתמול חוויה מדהימה של שיתוף ואהבה. הרצון שלכם לתת, ללמוד, לקבל... מחממת את הלב. שמחתי להכיר פנים מול פנים את החברים החדשים ולראות את ארבעת הבטנונים. התגעגעתי לחברים הותיקים וממש הרגשתי בתוך משפחה! היינו סה"כ 27 גדולים וקטנים, ובכל זאז היה מפגש אינטימי- כמובן היה כל כך צפוף בסלון שלנו כך ש...
- המשפחה מתרחבת והפורום מגיע להרבה הורים שרוצים לדעת יותר, ללמוד מה קורה בארץ ולתת ולקבל תמיכה. מי שלא הגיע היה חסר, ממש ממש. שוב דיברנו על מפגש הבא בצפון ואני מחכה בקוצר רוח לראות את כולם שוב. תודה ענקית לכולכם על שנתתם לי את אחד הימים המיוחדים ומהנים בחיי.
ים עידית

נעמי לא היתה. מפני שאף אחד

חוץ ממך לא הגיב להודעה לפני כמה ימים. בדיעבד היו כל כך הרבה אנשים וכולם רצו לתרום ולחלוק שלא היה לזה זמן. אפילו את סבב ההכירות לא הספקנו לסיים. חבל שלא הגעת, אותך גם כולם מכירים, את חלק מהפורום
תשרייני מקום למפגש הבא

שני דברים ששכחתי (היה צפוי)

1. רחלי, בבקשה תרשמי מה שאמרתם אתמול לגבי הנעליים הישרות וההפוכות. עדיף מקור ראשון
ובהצלחה גדולה לחברה (מעניין איך היא ברגעים אלו).
2. אילן וחנה סיפרו שבשלב מסויים נהיה לאפרת פצע לחץ מתחת לבוהן. רק אחרי כמה זמן הם שמו לב שכאשר הם נועלים את הנעליים אפרת מקפלת את האצבעות ולכן נוצר השפשוף שהפך לפצע. קשה לקלוט את זה בגלל שהגרביים מכסות ולא ממש שמים לב. אז הינה, נא לשים לב. אני קוראת הרבה בפורום ביהו על פצעי לחץ בגלל הנעליים. אז יש לנו דרך תפתור אותם לפחות במקום אחד. תודה רבה

שכחתי עוד דבר

מקוה שאחרון. אנא רשמיוכאן או במסר אם אתם מוכנים או לא שאפרסם את התמונות שלכם בפורום. אני יודעת שאני יכולה לפרסם את התמונות של, גוון, רחליקה, טניה, אילנה, אילן וחנה, כל השאר אנא תנו אישור או איסור

srurev

New member
בסדר גמור מבחינתנו

אין שום בעיה לפרסם תמונות בפורום מבחינתנו. כל הכבוד על הרגישות ועל ההתחשבות. באמת לא כל אחד יסכים שיפרסמו את תמונותיו ברשת, ולא כל אחד יבקש רשות מאחרים לפרסם. ה' יברך את כולכם ציפי ודרור אורי, מיכאל ונעם גולד

היה מדהים

היה מאוד מהנה לראות את הילדים שגדלו, את חברי פורום החדשים וכמובן את הוותיקים. אני חושבת שכמו כולם אני מרגישה שהפורום הזה זה לא רק פורום, אלא ממש משפחה מקסימה וגדולה. אני רוצה להודות לעידית, עודד ואושרי על האירוח המקסים והמהנה. בנוסף אני רוצה להודות שוב לזוג שנתנו לנו את הנעליים (אני נורה מצטערת, אבל אני לא זוכרת מי זה היה, הכל קרה מהר מדי). ולבסוף, גם אני מבקשת אישור לפרסם את התמונות. ודבר אחרון!!! אני בטוחה שכל ההריוניות שלנו נרגעו סופית וכעת ימשיכו בהריון שלהם ברוגע ושלווה שזה דבר הכי חשוב שוב, תודה על המפגש...

טאניוש

New member
היינו כל כך הרבה ../images/Emo12.gif

יחסית למפגש הקודם היינו פשוט המון! לא הצלחתי לזכור את כל השמות אפילו
. הילדים היו מקסימים. שמחתי להכיר את ליאורי שבמפגש הקודם עוד היה בבטן, הוא מדהים! אכן מרגיע כל פעם מחדש לראות ילדי קלאב פוט (השאלה "למי מהם קלאב פוט?" אומרת הכל. פשוט אי אפשר להבחין אם לא יודעים). ונחמד לראות שעוד כמה חודשים ויהיה אפשר לפתוח משפחתון עם כמה קבוצות גיל (אנחנו לא הכי קטנים כבר ולא הכי הסטריים,ישששששש). רחלי , חברה כבר ילדה? את עדיין אוסרת עליה ללכת לבית חולים?

רחליקה1

New member
טוב, זו כמובן מתן הפוכה...

חברתי כבר בבית חולים עם ירידת מים אמנם, אך ללא צירים. אם לא יתחילו צירים עד הערב יתחילו זירוז. מקווה מאד שלא. היא מאד רוצה לידה טבעית וללא התערבויות מיותרות... היה כל כך כיף, אני גם מתייחסת אליכם, כמו אילנה, כאל משפחה. נשיבוקים לכולם. נא לתכנן את המפגש הבא בבקשה!!! תגידו מישהו ראה/שמע את אש"ת לאחרונה? היא חסרה לי מאד, אם פיספסתי אותה דווחו, אם לא אצור איתה קשר הערב. שבוע טוב מאד לכולנו. אה וכמובן, שנה טובה, מתוקה ונהדרת, מלאה באהבה שקט שלווה ואחווה. אוהבים אתכם, רחלי אלון ומתנ.

hanash

New member
תודה..היה משכיל ומהנה../images/Emo39.gif

מצטרפים לברכות התודה לעידית ועודד על הארוח החם, ולכל אלו שטרחו והגיעו ושיתפו אותנו בנסיונם ושפעו המלצות ודברי הרגעה. לכל ההריוניות..המשך הריון קל ולידה קלה (מתי שתגיע...) שנה טובה ושנת בריאות לכולם!! שלומי וחנה

"משחררת" עוד תמונות

הילדים בתמונות: ליאור בזרועות אימו, אורי של ציפי ודרור, ילד גדול. מתן וכדורון. בתמונה השניה רואים גם את מיכאל של ציפי ודרור. נפתח משפחתון

hilaan

New member
המון תודה ושנה טובה ונפלאה ../images/Emo140.gif

לעידית ועודד - המון תודה על היוזמה והאירוח. ולכל שאר המשתתפים-תודה על בילוי אחה"צ נפלא במחיצת חברים (למרות שאנחנו חדשים הרגשנו כמו במפגש עם חברים/משפחה), על הפתיחות, השיתוף, והעידוד. היה כל-כך כייף להכיר את כולכם ולראות את כל הילדים המקסימים, שאני בטוחה חיממו לכולם את הלב. החששות שעוד היו לי לפני המפגש לגבי ההתמודדות נעלמו לגמרי אחרי שראיתי את הילדים ושאני יודעת שתהיו שם בשבילי בהמשך. (עידית וכל שאר המצלמים, ברור שאתם יכולים לפרסם את התמונות) שתהיה לכולנו שנה נפלאה וקסומה, של בריאות, אושר, שמחה והתחלות חדשות מרגשות (לכל ההריוניות שבינינו)
!!!! הילה וגרנט

למעלה