טוב, שרשור
?

RenanaD

New member
טוב, שרשור
?

סיימתי את התואר השני. כמעט רשמית

כתבתי את התזה, הגשתי אותה, קבעו לי תאריך להבחן עליה (ממש מהר יחסית!), נבחנתי השבוע, הלך הרבה יותר טוב משהתכוננתי נפשית וחשבתי שיהיה, וקיבלתי 92! שזה קצת מבאס, כי רציתי לפחות 94 כדי לקבל תואר בהצטיינות... אבל סתם בשביל הכיף של עצמי, בפועל אני לא חושבת שזה נותן משהו. אז לא נורא. אני מנחמת את עצמי

בקיצור, ווהו! סיימתי את התואר!!!

עכשיו נשאר לי רק להגיש את התזה לספריה המרכזית (כנראה בשלישי הקרוב) ולשלוח בקשה לסגירת התואר (שזה כבר באינטרנט). אז בשלישי אני מתכננת גם לערוך מסיבת פרידה קטנה לחברים באוניברסיטה. האמת? זו היתה אחת התקופות היפות בחיי, ממש עצוב לי שהיא נגמרת...

o0Invisible0o

New member
יאאא מזל טוב!!

ציון מעולה! איך מתאים לך להתלונן על כך שלא קיבלת 94 בתזה!

&nbsp
האמת שמבינה אותך על כך שהתקופה נגמרת, אבל לא נורא, דברים נפלאים ותקופות מדהימות עוד לפניך..אני בטוחה!
אגב, איך בעבודה? זה אומר שאת מתחילה משרה מלאה?
&nbsp
ואם כבר
התחלתי לעבוד! והוו! אני מפיקת post production באולפני הפקה לגיטמיים כאלה שעורכים בהם טלוויזיה אמיתית ומביאים אותה לשידור..

בינתיים אני מכינה קפה, מוציאה חשבוניות ומשבצת חדרי עריכה לבמאים ומתאמת להם עורך למשמרת העריכה אבל...לאט לאט אני גם אבין במונחי פוסט.
מה שכן, משרה זמנית וזה בסדר, כי אני...לא מפיקה בדמי, זה פשוט לא האופי שלי.
ויש כבר מפיקה אחת שכועסת עלי, על כך שאני לא מזהה את הקול שלה בטלפון..

יאיי עבודה בתעשייה!
כמו שנאמר, be careful what you wish for!

RenanaD

New member
תודה! וסליחה, זה רק חצי מתאים לי

בתואר הראשון יכולתי רק לחלום על הצטיינות, אז בשני, שזה אשכרה היה אפשרי... רציתי
אבל זה כבר לא יקרה. סתם קטע מטופש, אצלנו 25% מהציון הסופי לתואר זה הקורסים שעשית במהלך השנתיים, ו-75% זה הציון של מבחן התזה. אז ממוצע הקורסים שלי הוא משהו בסביבות 95-96 (בחרתי בכוונה קורסים טובים
), ציון המבחן היה 92, והצטיינות מקבלים רק מ-94 ומעלה

אבל תודה

וכן, אני אעבור למשרה מלאה בקרוב.
&nbsp
ווהו גם לך! עבודה בתעשיה!!!

תכירי אנשים ותכנסי שם לעומק

o0Invisible0o

New member
כן!

למדתי במהירות שכל המפיקות ככה. הן מתקשרות 10 פעמים ביום וכל אחת מהן חושבת שהיא היחידה שמתקשרת אלי 10 פעמים ביום ואז הן חושבות שברור שאני אזהה אותן, כי הן היחידות שמתקשרות כ"כ הרבה..

אבל התחלתי לזהות לפי חברות הפקה! אסור לי לתת שמות פה וכאלה אבל נניח בחמישי עניתי והמפיקה חשבה שאני מזהה אותה [כמובן] וביקשה טכנאי אז העברתי לה אותו והוא כזה "מי זאת?" ואני "מישהי מ(שם של חברת הפקה) נראה לי ענבר" ואז הוא עונה ואומר "לא, זו עלמה!" [מאותה חברת הפקה! אז לפחות שם צדקתי!
]
אני מצטערת אבל כל המפיקות מהחברה הזו נשמעות אותו דבר! כולן כאלה רגועות, מנומסות, עם קול מאוד ספציפי וצעירות..
אבל עדיין לא למדתי להבדיל ביניהן.
אה ויש את דלית וגלית שעבדו פעם כפרילנסיות באותה חברת הפקה, אבל עכשיו הן עובדות עם חברות שונות ו..פגשתי את שתיהן פיזית ואני פשוט לא מבדילה ביניהן, לא בטלפון, לא בפרוייקטים, לא פנים מול פנים.

&nbsp
אבל היי, מצבי בעבודה השתפר משמעותית מאז ההודעה הקודמת ^^, עכשיו כשמבקשים ממני מחירים של פעולות טכניות, אני מבינה מה זה אומר ויודעת לענות בהתאם! ויודעת להעריך כמה זמן...חלק..מהדברים יקחו ויודעת לשבץ חדרים למשמרות!! [אני יודעת שזה נשמע מטופש בטירוף אבל הציוד בחדרים שונה ויש מפיקים שמעדיפים חדרים מסויימים...אז גם שם היה מה ללמוד!] לאט לאט אני גם לומדת למי חייבים לשלוח הזמנות עבודה/הצעות מחיר, מי מחייבים במקום ומי בשוטפים השונים [30, 60, 75!!!
] וכאלה.
אה ולמדתי לשכפל דיסקים, לעצב דיסק ולהדפיס עליו. יום רביעי גם ישבתי חצי יום וסידרתי קלסר של אחת מחברות ההפקה שמכניסה לנו הכי הרבה עבודה ועכשיו אני סוף סוף מבינה מי מפיק איזו תוכנית, מה השם של הפרק/סגמנט שכל במאי עובד עליו בתוכנית ומי העורך שאיתו הוא עובד! ואני היחידה אצלנו שמבינה את זה..[כלומר, הטכנאי שהיה אמור להבין הכל לפני ששכרו אותי ממש לא הצליח לעקוב ולבוס שלי אין שמץ...! והוו!]
&nbsp
ועדיין, להכין קפה
, לשלם ארנונה
, לדאוג לכיור נקי ולקבל צעקות ממפיקים על בסיס קבוע..
הם חלק מהעבודה.

Rachel47

New member
ואו מזל טוב חמודההה!!!

מקסים אותי לראות מישהי שבאמת באמת לא רוצה שהתואריגמר
אני מכירה רק שביזות

אממ..שיהיה המון הצלחה בהמשך..עכשיו זה הריל לייף..לא רוצה להלחיץ אבל..כיף כיף כיף
אני כל כך מאמינה בך שתמצאי את הדרך שתהיה הכי טובה בשבילך אז למעשה אני לא דואגת בכלל

ושוב מזל טוב ובשעה טובה
&nbsp
&nbsp
אם כבר אוף...
עדכוני עניינים

בחרנו אולם
ובחרנו חודש
היום אנחנו הולכים לשם לשבת קצת על הצעת המחיר, לא בטוח שנסגור תאריך כבר היום אל בעזרת השם יש מצב שכן
אמאלה!

LemonLimeLilach

New member
הולי שיט

וואי זה אמיתי אני כל כך מתרגשת בשבילכם!!!!!!!!!!!!
(ותכל'ס התבאסתי שלא יצא לי לראות את הטבעת במציאות
)
אבל אהההההההה
זה כזה מהמם שאתם כל כך הרבה זמן ביחד וכזה כיף

Rachel47

New member
רק היום ראיתי את ההודעה הזו

חיים שלייי!!1
איזה חמודה את שאת מתרגשת ככה

אממ..את עוד תראי את הטבעת

&nbsp

RenanaD

New member
רגע רגע, אני צריכה להחזיר דברים לפרופורציות

אני מאוד שמחה שהתואר נגמר, כן?
די חיכיתי לזה. אבל! כ"כ אהבתי את האנשים שם, שעכשיו לעזוב אותם, פתאום, באופן כ"כ דרסטי... זה ממש עצוב. It's an end of an era. לא היה עד כדי כך מושלם כדי להמשיך לדוקטורט (שזה בדיוק אותו דבר כמו תואר שני רק 4 שנים נוספות), אבל עדיין עצוב לי מאוד לעזוב. פתאום כל יום שם נהיה יקר בעיני, במיוחד שאני כבר בעבודה דורשת ותובענית...
&nbsp
מזל טוב!

השינוי אצלך אפילו יותר מרגש. אבל אבל אבל - מה עם ההורים? נרגעו סוף סוף?!

Rachel47

New member
למה את קוראת נרגעו?

אני חושבת שהשינוי האדיר זה שאני נרגעתי
ביומיים שלושה הראשונים הייתי כדור ענק של רגשות מוגזמים
עכשיו אני לוקחת את כל העניין די בקלות והסביבה מגיבה בהתאם
&nbsp

RenanaD

New member
הם הרי כל הזמן הציקו לך/לכם

"מתי תתחתנו". אז הנה

ספרי על ההצעה! וזה בא לך בהפתעה או שחשדת?

Rachel47

New member
וול

עם כל ההצקות והעובדה שאני והוא יוצאים כבר עידנים
ואם נוסיף לזה את החברות שהתחתנו וסוג של נתנו לי כאפה בקטע של "נשמה זה לא דיסני פה או שאת אומרת לו להציע או שזה לא יקרה"
אז..יוצא שדיברנו על זה..די המון..למעשה אנחנו מדברים על העניין המון המון זמן כבר
ולאחרונה (חצי שנה?) זה כבר נהיה בקטע מאוד קונקרטי "אנחנו מיליון זמן ביחד, אנחנו בטוח נתחתן (כי לזה הגענו כבר), ההורים לחוצים שאתה לא רציני..קדימה, טבעת"
אז זה לא שאני מופתעת שהוא הציע
ואפילו סוג של ידעתי שזה יהיה מאוד בקרוב כי כמו שאמרתי דברים הלכו בסדר שפחות מזכיר את הוליווד..קודם כל הגענו לזה שמתחתנים (זה לקח זמן להוציא את זה ממנו) ואז כדי להרגיע אותי (וגם אותו כי הוא חשב שמציעים ויומיים אחר כך נשואים) התחלנו ברצינות לחשוב מתי בחיים שלנו זה יסתדר (כך קם רעיון אוקטובר 2015...נרקם לפני יותר מחצי שנה אני חושבת) ואז זה התחיל להיות "נו אנחנו יודעים מתי אז כל עניין הטבעת זה יותר מנהג ואתה רואה כמה זה חשוב להורים של שנינו אז יאללה"
ואחרי עוד שיחות לוגיסטיות גיליתי שהוא מאוד חולם שזה יהיה יום חמישי
אוקיי..יום חמישי..באוקטובר..שיא העונה...כפרה אתה צריך להציע כבר בשנת 2013
קיצר..ידעתי שזה יבוא..ידעתי שזה יבוא מתישהו בקרוב
ואז העניין של איך הוא עשה את זה היה דווקא די גאוני ביחס לכל זה
כי אם הוא היה, לא יודעת..מזמין חופשה/מסעדה/ספא..כל דבר, הייתי יודעת שהנה זה בא..וזה לא היה מפתיע
&nbsp
אז פשוט ביום שישי ששלחתי לכן את התמונה חזרתי מההורים שלי לדירה והוא חיכה לי שם עם שלט ונרות וכרע ברך והיה מהמם! (שנים הוא יודע שאם הוא יציע לי מול מיליון אנשים שימחאו כפיים אני אגיד לא..אני לא אוהבת את הפומביות הזאת)
והוא שם ברקע גרסא אקוסטית של My Love של ג'סטין
(שבקושי שמעתי שזה זה מרוב בכי והתרגשות)
קיצר, הוא הפתיע אותי במובן ה"אומיגאד מה קורה כאן?"
שזה יפה יחסית להצעה שדיברנו עליה, די כל הזמן..
חיים שלי

&nbsp
וההורים
אמא שלי באמת הגיעה לאיזושהיא נקודת רתיחה
ומה שמצחיק זה שכשחשבנו על תאריכים (היו לנו תאריכים ספציפיים בראש, זה הכי רציני..לא יודעת למה זה לא סיפק אותה) זה לא הרגיע אותה
והיא ואבא שלי טענו שזהו צריך את הטבעת וזהו
אני קצת מבינה את זה כי לפני כן לא הלכנו וראינו אולמות וכאלה..זה כאילו, התחיל את התהליך
עכשיו אבא שלי מאוד שמח ואמא שלי עברה לדאגה הבאה..שזה..כל דבר קטן שקשור לחתונה גם אם נניח מוקדם מידי לחשוב עליו...

LemonLimeLilach

New member
וואו רננה

אני לא מבינה איך כתבת תזה שלמה בלי שרשורים שבועיים/דו שבועיים/חודשיים לפחות????????? של מרמורים
אני ממש מתרשמת, זה בלתי נתפס לי במוח כשאני חושבת כמה אנחנו קיטרנו על הסמינריונים

מזל טוב!!!

תהילת עולם בספריית בר אילן
ובקרוב סרט כסוף בטקס תארים... יאא

&nbsp

RenanaD

New member

הייתי עסוקה מדי, אני מניחה

סתם. האמת שהתחלתי לכתוב מוקדם (כמובן לא מוקדם מספיק כמו שתכננתי חחחח), כי עדיין עבדתי במעבדה להשיג תוצאות אחרונות וכו'. ניסיתי לעשות הכל במקביל וכל פעם התקדמתי טיפה... תקופה מתסכלת. ממש חיכיתי שהיא תגמר כי היא היתה מחורבנת למדי, אבל ראי ההודעה הקודמת על העצבות שזה אשכרה נגמר

הכתיבה די זרמה חלק כי גם בסופו של דבר עשיתי את זה בעברית, ולא באנגלית כמו בהצעת המחקר שלי, ואין מה להשוות שפת אם. הבעיה היתה רק בסוף, כשהצטברו לי מלא שאלות שהייתי צריכה לשאול את המנחים/שותפים למעבדה. מסכנים, היו הרבה כאלה וירדתי לחייהם כי ממש רציתי לסיים עם זה כבר

תהילת עולם ספרייתית מחרתיים
כאילו שמישהו אי פעם יקרא את השטות הזאת! והתערבתי עם חברים אם יהיו/כמה בעיות יהיו בהגשה חחחח

LemonLimeLilach

New member
האמת

כשכתבתי את הסמינריון שלי בתואר ראשון לגמרי הסתכלתי בתזות רלוונטיות בספריה... אז יש מצב שגם את שלך יקראו

RenanaD

New member
אצלנו זה יותר להסתכל בתזות של החברים למעבדה

בכלל, זה גם די נפוץ ממש לקרוא אותן בתחילת התואר השני, כשעוד לומדים את החומר התיאורטי של מה שהולכים להתעסק בו במחקר...
אבל אם מישהו אשכרה ייתקל אי פעם בתזה שלי ויקרא אותה... זה משעשע אותי כבר עכשיו

o0Invisible0o

New member
עוד עדינה [נמאס לכם?
]

הקליפ הראשון [היחיד?] מאלבום חג המולד שלה הוא קאבר של Baby it's cold outside יחד עם מייקל בובלה.
http://youtu.be/6bbuBubZ1yE
הוא יצא לפני שבוע והוא הסרטון הכי נצפה בערוץ שלה...ודפ?? כאילו חמוד והכל, וזה ללא ספק הקליפ הכי איכותי שהיא הוציאה אבל כאילו, דיפיינג גראביטי לייב הוא היחיד שמתקרב להצלחה של הקאבר הזה עם 4 מליון צפיות...?!? והחדש בשבוע יותר מ-5? זה בגלל בובלה? בגלל שהאמריקאים עד כדי כך אוהבים שירי חג מולד? תעלומה בחיי.
&nbsp
ולא קשור בעליל אבל יוטיוב ממש אכזריים עם זכויות יוצרים לאחרונה ואני לא מצליחה למצוא את ההופעה השנויה במחלוקת של סוויפט ב AMA השבוע, האם מישהי מכן ראתה? יודעת איפה אפשר למצוא? האם אני חייבת להוריד את כל הטקס אם אני עד כדי רוצה לראות? [וכן, אני עד כדי כך רוצה...]

RenanaD

New member
חחחח רעיון חמוד

ותני לינק אם את מוצאת. למרות שעדיין לא שמעתי את השיר הזה בכלל...

Moreiro

New member
ממש חמוד!

אני אוהבת את השיר הזה
והיה חמוד ששינו את המילים כדי שיתאים לילדים

וההצלחה זה נראה לי השילוב בין כריסמס, מייקל בובלה והעובדה שזה שיר ממש מוכר עם מליון קאברים... בניגוד לשאר השירים שלה שמי שלא מתעניין בהסביר שלא יגיע אליהם
&nbsp
&nbsp

למעלה