טוב ששמו את הפורום בדף הראשי

• פותח הנושא ih10
  • פורסם בתאריך

ih10

New member
טוב ששמו את הפורום בדף הראשי

אחרת לא הייתי חושב על האפשרות שהוא קיים אף פעם. ביליתי כאן קצת אתמול בלי ממש להציג את עצמי, אז ככה התחברתי לספורט הזה בכיתה י כשגרתי על יד סן פרנסיסקו, זה היה בדיוק אחרי שתי הזכיות הרצופות של הניינרס והשנה האחרונה של מונטנה לפני שהוא עבר לKC. אני זוכר שחזרתי לארץ אחרי שנתיים והייתי צריך לחפש בג'רוסלם פוסט את התוצאות, היום כל שבוע יש 5 משחקים בשידור חי ושידור רדיו באינטרנט. ודבר אחרון, אני אוהד של הניינרס ואני גאה בזה ואפילו עונה של 2-14 לא תגרום לי להסתיר את זה ואני רק מקווה שעכשיו כשיורק החליט להפסיק להיות קמצן ולהתחיל להוציא כסף הדברים יראו יותר טוב

Yo-man

New member
ברוך הבא, ih10.

תודה על הפרזנטטביות
מאחל לך ולניינרס שנים מוצלחות יותר החל מהעונה הקרובה. יש לנו די הרבה אוהדים של הקבוצה, אני בטוח שתרגיש פה בבית.

gadotmi

New member
אהלן ישי

כל הכבוד. אתה מהווה חיזוק משמעותי ביתר לקבוצע (הלא קטנה) של אנשים שנמצאים כאן בפורום ועשיין זוכרים חסר למונטנה, רוג'ר קרייג, ג'רי רייס וחבריהם לפני שהקבוצה התפוגגה לכל עבר (למרות שהיו לם כמה שנים לא רעות בדמותו של סטיב יאנג). אני בטוח ששנה עם תוצאה כפי שראינו אינה מעודדת, אבל מהווה תקוה לעתיד טוב יותר, כי כנראה שיותר נמוך לא ניתן לרדת..... בקיצור: ברוך המצטרף. האם נראה גם אותך בצפיה קבוצתית שנארגן במסגרת הפליאוף בשנה הזו (למרות שלא תהיה שם קבוצה עם מדים אדומים-זהובים)?

ih10

New member
ג'רי אולי עוד יחזור לעונת פרישה

יש דיבורים על זה שם, למרות שבמשחק האחרון שלו במדי הניינרס כבר עשו לו חגיגות. בקשר למשחקי הפלייאוף, יש לי כרגע דד ליין מטורף בעבודה ואני כרגע רק מקווה להגיע ביום ראשון הביתה לפני שהמשחק השני מתחיל, את הראשון אין הרבה סיכוי שאני יספיק לראות. בגמרים של הNFC והAFC יש כבר הרבה יותר סיכוי שתראו אותי ועוד איזה חבר או שניים

למעלה