טוב - תוצאות אוסף האוספים - סוף סוף

טוב - תוצאות אוסף האוספים - סוף סוף

לאחר חודשים ארוכים........תופים.......... יש תיקו...כן אני יודע - זה ממש מדכא גם אותי. שתי הרשימות קיבלו 10 קולות!!!! עכשיו זה תלוי בכם דרי הפורום היקרים... האם אתם רוצים להכריז על ניצחון משותף - או על הצבעה נוספת - הדבר תלוי בכם, אני אקבל את מרותכם בנושא. מחכה לתשובות. veg תעזור לי פה...

V e g

New member
טוב...קצת סדר בכל זאת

עקב פניות זועמות במסרים, ספרתי גם את קולות הימאים:
רשימה 1: ילדה קטנה ואיש מפח The Girl Who RuNoOsh The Miller SLIPPERYSLOPE18 Scooby4 Latisia Roy1232 Longbow 3 סה"כ 9 פיות רשימה 2: פוֹלי B u m b l e b e e V e g לתומי יש אקדח ביד MAsterpieCE RastA Knives Out e-shfiyut senior dingdong Anuerysm avki סה"כ 10 פיות המסקנה הבלתי נמנעת: רשימה 2 ניצחה
Praise the winner... עכשיו צריך לשבור ת'ראש מה להכין למנצח...בלי ציפיות מוגזמות בבקשה
ועכשיו, ברשותך BEA יקר, אפשר לגלות מי המנצח? מי המפסיד שעלה לגמר? ובכלל, כל אחד שלא ניצח יכול לקטר באיזה שלב הוא נפל?

V e g

New member
אז מה זה אומר?

לא שאני קובע, אבל נראה לי קצת מאוחר עכשיו, לא? חוץ מזה רצית הכרעה...אז קיבלת
אני מקווה שאני לא שובר ת'לב למפסיד
(אבל ברצינות לרגע, יש מצב שניתן לו קרדיט גם)

Anuerysm

New member
הוא זה שאמור לספור את ההצבעות

אז אנשים אומרים לו מה הם בחרו אבל הוא לא צריך להגיד לעצמו, הוא כבר יודע לכן יש כאן תיקו כבד

בקיצור...

צריך פרס... אז מלבד שכל זוכה יקבל את האוסף שלו בעטיפה מהודרת, צריך לחשוב על עוד פרס. עכשיו לפולי אני יודע שלא חסר שום דבר של רדיוהד (ככה שאני פתוח להצעות). ליסמין אני אולי דווקא יכול להציע משהו - תגידי לי אם זה לרוחך - די וי די שמכיל את רוב הקליפים שלהם (אולי אפילו הופעות חיות?) - מה את אומרת? ופולי - תודיעי לי מה מתחשק לך:) מגיע לך

Latisia

New member
אה יסמין לא בפולין כרגע..

אז תצטרכו לדון בזה אחרי שהיא תחזור. היא נסעה נדמה לי ביום חמישי בלילה. בכול מקרה כול הכבוד לזוכים P: חח הרשימה שלי נפלה כבר בסיבוב הראשון חח

Latisia

New member
ה"לא" לא אמור להיות שם..

חחח רציתי לכתוב שהיא לא בארץ ואז שיניתי ל"יסמין הפולין" חחח ונשאר ה"לא". בלע. סיניליות של בוקר יום שבת.

V e g

New member
יסמין ופולי ניצחו, מה? ../images/Emo47.gif

יפה יפה. יסמין? אני לא מאמין! ואת עוד בפולין? כמה זמן נצטרך להמתין?!?! סתם סתם. שיחקת אותה. מה שיפה זה שמרוב שהגבת לכולם שכחת להצביע... כשתחזרי מחכה לך חולצה, או דיסק, וכמובן שהאוסף יוכנס למאמרים או לטאגליינס עם העטיפה והקרדיט. פולי - גם את הרכבת רשימה בסטייל. פולי ויתרה על פרס כי יש לה כל דבר אפשרי של רדיוהד, אבל בכל אופן גם הרשימה שלך נכנסת לקרדיטים במאמרים...:)

Anuerysm

New member
תקפצי על ההצעה של אורי

אם תחפרי אצלו עמוק תוכלי למצוא גם הקלטה של ת'ום יורק בעירום

kittycatbone

New member
אני פה אני פה!!!

חח. הממ חזרתי היום מהמסע, היה כל כך מדהים. הממ כן. בקשר לזה- אז לא הבנתי, זה נחשב כתיקו, או לא?
ולא הצבעתי בכוונה, מה לא נעים לי להצביע

למעלה