טוב תזרקו את ההיפופטם הזאת ענבר חצתה כל גבול

טוב תזרקו את ההיפופטם הזאת ענבר חצתה כל גבול

פשוט מלכלכת כל היום על איילת בצורה דוחה ועכשיו זה שבר שיא שהיא פשוט מלכלכת עם קרן..שקרן מצידה מגלה כזה חוסר עניין

andy181

New member
אם לא מרכלים על דני או אורטל זה לא מעניין

את קרן :)

ליאורי13

New member
קרן שיתפה פעולה

קרן הסכימה עם ענבר ענבר תפסה תחת, נמאס לשמוע אותה, מדברת בלי הפסקה

meytula

New member
נכוןןןןןןןןןן.היא לא מפסיקה לרכל עליה

כל היום איילת איילת עם ענת ריכלה עליה עם קרן ריכלה וסיכסכה. אמרה לקרן'היא ילדותית לא יכלה להתחשב ביום הולדת שלך הלכה ובכתה כמו ילדה'' משהו בסיגנון. היא אמיתית???.?

MICHI2404

New member
ענבר יצאה אפס. שכחה איך חודש וחצי שכבה

במיטה, אם לא איילת היתה מתמוטטת, שכחה איך איילת דיברה עם איתן עליה שיתן לה צאנס, שכחה שאיילת הוציאה אותה לקניון, שכחה שהיתה מתביישת לעבור ליד איתן ומורידה את העיניים למטה כל זמן. פתאום עלה לה הבטחון לכלבה. הבינה שחזקה בחוץ, התקרבה לאיתן ושכחה את איילת. עכשיו אני מבינה למה התחברה לקרן. סליחה על הבוטות אבל אני עצבנית.היא מתה שהיא תלך הביתה, מתה. נ.ב. - ואני בכלל לא אוהבת את איילת, אבל זה מעצבן מאוד.

meytula

New member
הבעיה שהיא ממשיכה להוביל

על מה ולמה??? היא פשוט מאכזבת,לא יאומן שאהבתי אותה בהתחלה והיום יש לי סלידה ענקית ממנה

sivan513

New member
../images/Emo45.gif אותי היא תמיד עצבנה

בעיקר בגלל איך שהיא רוקדת, התנועות של הראש והידיים שלה זה מעצבןןןןןןןןןןןןן

adiyon2

New member
אני חושבת שענבר תמימה ולא רואה את כל התמונה

היא מדברת עם קרן כי חושבת שקרן חברה שלה. היא מרגישה צורך לשפוך את הלב. זה ריכול בקטן. אם היא היתה יודעת את האמת על קרן לא היתה מתקרבת אליה. לקרן זה סבבה, יההי לה על מה לרכל עם החברות שלה.

היא ראתה את קרן מתנהגת בכלבתיות בלייב

יותר מזה???? היא פשוט בהתחלה בחרה להעלים עין... ואח"כ קפצה על ההזדמנות שהייתה כדי להכנס ל"חאאאבורה של המגניבים" (והסתומים יש לציין)

adiyon2

New member
יש משהו בדבריך ואני בטוחה שהיא תתפכח

עדיין היא משכנעת אותי באותנטיות שלה. משום מה היא חמודה בעיני

yly463

New member
אינני חושבת שעינבר תמימה היא לא תמימה

היא ריכלה על איילת גם לפני שבוע עם יוני בצורה מאד לא יפה, היא אמרה " היא גוזלת ממני את כל כוחי כאילו שאני עבורה בלבד" הרימה את אפה בהתחברות לקרן וזונחת את איילת שתמכה בה חודש שלם . היא לא תמימה היא נחשית ולא טהורה כלל.

קשקשה9

New member
תמימה? ממש לא,מתלהבת מפרורי הקירבה שקרן

זורקת לה.היא כל הזמן מלקקת לה וחושבת שהם בסט פרנדז

adiyon2

New member
מה בעצם אתן אומרות שהיא רעה כמו קרן?

משום מה זה לא מרגיש לי. היא מוקסמת מקרן כי קרן טובה אליה, אני בטוחה שהיא תתפכח. בקשר לקשר עם איילת, היא אומרת שזה קשה לה וגוזל ממנה הרבה אנרגיות. לא יכול להיות? היא מספרת למי שמתקרב אליה, אולי היא מרגישה שהם באמת רוצים את חברתה. אבל היא תתפכח. דידי אולי תצעקי לה משהו מחר - הא שכחתי גם דידי מוקסמת מקרן ולא רואה את כל הגודל שיוצא מקרן

meytula

New member
ענבר לא רעה

אין בה רע.זה משהו אחר לא חייב להיות רעים כדי להתנהג כמו בהמות ,לבגוד וכו

אולי אין לה את המבט התככן והערמומי

שיש לקרן טבוע על הפנים, אבל היא לא רחוקה משם.

קשקשה9

New member
אם ההתנהגות של איילת כלכך מפריעה לה אז

המעשה ההוגן שהיא אמורה לעשות כחברה שהיתה איתה מתחילת זה ללבן את הדברים מול איילת בלבד. נראה לך הוגן לדבר על זה עם קרן?או ענת? יש חוקים מוסריים וחברתיים שלא עוברים עליהם אם את מחשיבה את עצמך כאדם לויאלי,חברי,דואג, ונאמן ענבר מסונוורת מהתהילה המזוייפת והזמנית ומהר מאוד היא תתפכח

למעלה