טוב, תעצרו לרגע- אני רוצה לרדת!

Cobe Anan

New member
טוב, תעצרו לרגע- אני רוצה לרדת!

כולכם נראים כאילו אתם עושים מאמצים לריב האחד עם השני.בהתחלה עוד אפשר לגשר,לנסות לסלוח,אבל ממילים ומעשים מסויימים כבר קשה להתעלם.כל הריבים האלה התחילו מדברים קטנים,אבל משום מה כל אחד בחר לקחת משהו קצת יותר קשה,להגיב בצורה קצת יותר קיצונית.קמו פה מחנות,ורק אני- באמצע.ברור שאף אחד לא דורש ממני לתפוס צד,אבל איכשהו כל אחד מאוכזב קצת שאני לא לגמרי בצד שלו.אני לא רוצה לבחור בין החברים שלי-אנחנו לא ילדים.אני אוהב את כולכם,ואת כל הרגעים-הטובים והפחות טובים-אני רוצה לחלוק עם כולכם.לא עם אחד או שניים,גם לא אם אחד או שניים חסרים.אני לא רבתי עם אף אחד.מי שמכיר אותי יודע שאני תמיד משתדל להישאר נקי,גם אם זה אומר לנגב את הבוץ שזרקתם עלי,במקום להשליך אותו הלאה.מה שקרה פה אני מאד לא אוהב.אחד מציג לי רשימת דרישות,אחר תוקף את הבחירות החברתיות שלי,ולמישהו אחר פשוט נמאס מהכל.אז אתם יודעים מה?גם לי נמאס.אנחנו כבר משלמים מחיר כבד מדי על החרא הזה. די!

Cobe Anan

New member
ושלא תבינו אותי לא נכון..

אני לא רואה פה אף אחד מכם אשם,צודק,קרבן או מפלצת.אני לא חי בספירה אחרת-אני רואה הכל,וגם אמרתי כבר לכולכם פנים אל פנים איפה טעיתם,גם אם אתם חושבים שצדקתם. אפילו אם לכאורה באמת צדקתם. כי יודעים מה? אף אחד מכם לא באמת עשה משהו עד כדי כך נוראי. אבל כל אחד מכם בהחלט הגזים קצת,וככה התגלגל לו כדור שלג שהוביל לכל המצב הזה. אני מקווה שברור לכם שאני לא כועס על אף אחד. פשוט עצוב לי.. אני רוצה את החבר`ה שלי בחזרה! עזבו את מה שהיה,אני עדיין חולם על ערבי שישי במרפסת שלנו,ועל טיולי ג`יפים בשבתות.באמת. ................................................................................................................................................................................................... *** "...לך תצא מזה עכשיו/ איך תצא מזה עכשיו/ מוצץ גבעול מתחת איזה גשר/ מי צריך אותך עכשיו?/ מי בכלל זוכר אותך עכשיו?/ לך תתחיל למצוא שוב את הקשר..."***

Cobe Anan

New member
יאללה סולחה!!!

אני בעד! איש המערות היקר חיים מוות וחברות ביד הלשון... לא שווה לך לענאן לי וגם לחולמת לוותר כל כך מהר ולרדת לרמה של רק לסבול אחד את השני וגם זה בקושי... ולידידנו הקרנף, כולנו באותה סירה שקוראים לה אילת כאן לטוב וללא נוח (כי ביננו לא באמת רע כאן) אם הילדה בחרה לעוץ לך אתה לא מחוייב לשמוע בקולה ובהחלט שלא להעלב.. יצא ולא הלך אין מה לעשות גם זה קורה... חסל סדר עצבים!!! ובנוגע לילדה השניה והקשר שלה עם פלציאלה. חשוב שהיא הייתה אומרת לך שלא מוצא חן בעיניה שאנחנו חברים? אז מה? היית אומר חסל סדר עורב? אני מניח שלא... היא פה לבד... ומנסה להתחבר תן לה להכיר את הפלציאלה שאנחנו מכירים וגם היא תמצא דיי מהר שהיא לא בדיוק משהו... אל תשכח גם אנחנו היינו נחמדים אליה בהתחלה...

white raven

New member
ארררגגגג!!!!

קובי יא אולסטאר עוד פעם אתה משנה לי את השם במחשב אני תולש לך פטמה! ההודעה הקודמת ממני

Zoharrr

New member
אני בספק לגביי כמה שזה ייכאב לו...

זה לא הוא שעשה עגיל בפטמה? אווץ'...

Cobe Anan

New member
זה בסדר..

גם עזנו פה בשורה מעלייך מגדל עגיל על אחת מפטמות הסבא המפלצתיות שלו..

למעלה