טוב, תקשיבו אני צריכה עזרה דחוף

טוב, תקשיבו אני צריכה עזרה דחוף

הצלחתי ליצור קשר עם הליקון,עוד לא התקשרתי, אבל חשבתי קודם לשלוח להם אימייל ואם הם באמת יוכלו לעשות משהו אז הם יחזירו לי תשובה, אז הכנתי מכתב והכל מוכן, אבל עדיין לא שלחתי להם כלום, אני צריכה שמישהו ישלח לי את העצומה(אם יש לכם אותה על המחשב) -דחוף- סליחה שפתחתי בשביל זה הודעה, אפשר למחוק, אני פשוט צריכה את זה דחוף

3has3

New member
../images/Emo69.gif אסור למחוק! זה חשוב D:

אממ.. אני ממש לא סגורה על זה איפה יש אותה.. אני אנסה למצוא.. אממ.. את יכולה לשים פה את המכתב במקרה?

אני מעדיפה שלא

גם כי הוא עוד לא גמור בכלל, אם יש לך משהו שאת רוצה להוסיף למכתב ואת חושבת שזה יהייה טוב, שלחי לי במסרים, או באייסי-349597602

3has3

New member
../images/Emo69.gif זה יקח קצת זמן להתחבר אליו

אבל הוא עושה משהו D: מועיל בטובו לזוז גם
התחבר D:

טוב תקשיבו הנה המכתב,

חנה ואני הכנו אותו :) -אז כבוד כתבנו את המכתב בשם כולם, ככה שאם יש לכם משו לומר, משו להוסיף תכתבו פה מה שבא לכם. אנחנו שמות במכתב גם קישור לסרטון של המפגש מעריצים, קישור לפורום, וגם לעצומה אם נמצא אה.. ואני חייבת את העצומה מישהו?! אז הנה.. : הליקון שלום, אנחנו מפורום טוקיו הוטל בתפוז אנשים. לפי מה שהבנו, אתם המפיצים הרשמיים של האלבום הבינלאומי של טוקיו הוטל בישראל- SCREAM, ולכן החלטנו לפנות אליכם. ניסינו לדבר עם חברות שונות שקשורות ללהקה, להפעיל קשרים-הכל-אך ללא הצלחה. לכל מעריצי טוקיו הוטל בישראל, יש רק בקשה אחת-להביא אותם להופעה בארץ! מצפים לתשובה, בבקשה ותקווה לעזרה, חברי פורום TOKIO HOTELבתפוז אנשים. אני לא בדיוק חושבת שהמכתב יעזור אבל לא הורג לנסות

תיקון קל...צריך עדיין לשפץ ../images/Emo3.gif

הליקון שלום, מכתב זה נשלח אליכם בשם פורום טוקיו הוטל בתפוז אנשים. למיטב הבנתנו,הנכם המפיצים הרשמיים של האלבום הבינלאומי של טוקיו הוטל בישראל- SCREAM, ובשל זאת החלטנו לפנות אליכם. אנו מבקשים את עזרתכם ושיתוף פעולתכם במטרה לידע את מנהלי הלהקה על גודל ההערצה לו זוכה הלהקה בארץ בתקווה שהדבר יגרום להבאתם לארץ. מצפים לתשובה, ומקווים לעזרה, חברי פורום TOKIO HOTELבתפוז אנשים. נ.ב בכדי שתראו את גודל ההערצה והאהדה כלפי טוקיו הוטל צירפנו למכתב עצומה עליה חתמו המעריצים כמו כן צירפנו קישור לפורום הנ"ל ולסרטון שצולם בעת מפגש מעריצי "טוקיו הוטל."

tissue

New member
לדעתי זה טוב מאוד. ../images/Emo45.gif

זה מנוסח נהדר, וזה מציג את מה שאנחנו חושבים (לפחות אני.
) אני אוהבת את זה.

crazysapir

New member
../images/Emo207.gifממ מכיוון שאנחנו כבר פורום רשמי וכו'...

חשבתי אולי כדי שנקבע יום\שעה וכו'.. שניהיה בחדר צ'טTV של הפורום כולם... מה אתם אומרים??

למעלה