טוב תקשיבו אנשים תכנסו בבקשההה דחוף!!!!!

dedi007

New member
טוב תקשיבו אנשים תכנסו בבקשההה דחוף!!!!!

בתור מעריץ שמת על המוסיקה שלהם מריכשת כל האלבומים המקוריים ועד לשמיעה בילתי פוסקת ושינון המילים..חח אני צריך עזרה דחוף!!!!!!!!!!! אני רוצה לטוס להופעה שלהם בחול עדיפות לאמסטרדם ולא יודע אך משיגים כרטיסים הייתי באתר שלהם לא הבנתי כלום.... אז בבקשה מכולם מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו אני כבר מודה מודה מודה..חח תודה דדי

politik59

New member
כרגע אין הופעות ...../images/Emo26.gif

קולדפליי עובדים כרגע על האלבום ואין עדיין סיבוב הופעות, סביר שההופעות יתחילו כאשר האלבום יצא... יש השערות שונות לגבי תאריך יציאת האלבום, זה יכול להיות בין נובמבר השנה עד פברואר-מרץ 2008 הם אמרו שיהיו הודעות באתר הרישמי או ב-myspace של קולדפליי. אם אתה רוצה לקבל הודעות מייל על הופעות, כדאי לך להירשם באתר הרישמי ל-mailing list רשימת דיוור . הסבר וקישורים למי שרוצה להירשם : שורה 1 - שם פרטי, שורה 2 - שם משפחה-אפשר משהו מקוצר
, שורה 3 - זכר או נקבה, שורה 4 מיקוד דואר - לא חייבים או שאפשר לרשום מספר פיקטיבי, שורה 5 מדינה- שימו לב שאתם בוחרים ישראל Israel -זה נמצא בערך באמצע הסרגל, שורה 6- מס' סלולרי -לא חייבים, שורה 7 - תאריך לידה, שורה 8- כתובת אימייל, שורה 9 - לבחור פורמט אימייל html או text ולהירשם-submit. (נראה לי שמקבלים הודעה במייל על ההרשמה) הקישור ל-mailing list נמצא באתר הרישמי בצד שמאל מתחת למסגרת, ליד קישורים נוספים. הנה קישורים לאתר הרישמי ולמייספייס קישור לאתר של קולדפליי http://www.coldplay.com/ קישור ל-מייספייס של קולדפליי http://www.myspace.com/coldplay

dedi007

New member
תודה גבר איזה באססה!!

מעצבן שהמדינה שלנו מציגה ומציגים אותנו כמדינת זרועת פיגועים ומילחמות כמה דברים אנחנו מפספסים לגוד' הופעת ענק של קולדפליי שבקלות יכלו למלא את בלומפילד או יד אליהו,.. לחשוב מה קצת תיירות ופחות עיסוקים מידיניים היו עושים למדינה שלנו בקיצור אני מריר על זה שאין הופעות ברקע ואני מוציא את זה על משרד התיירות!!.. חחח למה בר רפאלי לא יכלה לשכב עם כריס ולא אם לאונרדו.. בכל זאת תודה!!..

Roy1232

New member
דווקא הייתי אומר שלא מציגים אותנו ככה

יותר הייתי הולך בכיוון שמציגים אותנו כזורעי הפיגועים והמלחמות (ניחשת נכון - בעזה וכו'). וכל אירופאי קטן (ומושתן) בטוח שהוא יודע בדיוק מה הולך פה ויש לו את הפיתרון (לא ידידותי ליהודים במיוחד). אז אם יש התנגדות של אומנים לבוא, תחשוב שוב מה הסיבה... או שתפתח CNN או משהו כזה ותבין כבר לבד

למעלה