טוב תקשיבו זה מסובך!!!

אנגווו

New member
טוב תקשיבו זה מסובך!!!../images/Emo189.gif

אני צריכה למצוא חוג קפואירה במרכז ת"א בסביבת דיזינגוף ככה....תודה! מי ששם לב אני אמרתי בפורום שאני גרה רחוק מהמרכז במושב קטן ולא מוכר, אז כן אני עוברת לת"א!!!! אבל אני לא רוצההה...
אני עוברת לבד לגור אצל משפחה. (אני רק בת 15!!!!) והכל בגלל:כדורסל אני יהיה בבית ספר לכדורסל 10 אימונים בשבוע ואטלתיקה וחדר כושר!!!!! כן חיי עומדים להשתנות!! שוב תודה!

שינויים יכולים להיות דבר טוב ../images/Emo13.gif

דיזנגוף רחוב ארוך מאוד - איפה בדיזנגוף תגורי? יש לך עדיפות לאיזו קבוצה? יש קבוצה של CDO לא רחוק מכיכר רבין, יש קבוצה של אבדה באיזור בן יהודה-ירמיהו.

אנגווו

New member
אני מעדיפה c.d.o ...../images/Emo189.gif

בגלל שהתחלתי שם,יהיה לי יותר מתאים וקל לאמשיך בקורדאו ג'י אורו. אני חושבת...

crespa

New member
לפי דעתי תנסי את שניהם למרות שיש גם עוד

את מוזמנת לבוא לאימונים שלנו בראשון ורביעי (אבדה) לראות איך קבוצה אחרת עובדת זה תמיד עוזר, אני יודעת שמקומות שונים גיאוגראפית הם גם שונים במנטליות ובדרך ההסתכלות על דברים (קשה להסביר על רגל אחת) בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בטח נשמע עלייך בעתיד הלא רחוק (יש גם עוד= מוזנזה, סול דה באיה וכו')

דעתי

לגבי הקבוצה של CDO ליד כיכר רבין - חשוב לציין שזו קבוצה עם חתך גילאים יחסית מבוגר (25-35 ככה). וכמה שזכור לי, גם האימונים קצת פחות מושכים קדימה ומאמצים, כי זה מה שמתאים לחבר'ה, ולהתחיל בגיל 20+ זה לא כמו להתחיל בגיל 14-18... אמנם גם הקבוצה בעירוני ה' היא לא קבוצת שעיקרה נוער (למרות שיש גם נוער), והרוב שם נגיד בגילאי צבא או קצת אחרי צבא, אבל בגדול חתך הגילאים עדיין יותר נמוך, ובכלל מבחינת אופי האימונים אני חושבת שיש הבדל משמעותי. אני ממליצה לך לבדוק את שתיהן, אני חושבת שבגלל הגיל שלך יותר תתאים לך הקבוצה בעירוני ה' והאימונים יאתגרו אותך יותר. אם בא לך להתחיל לתזז קצת נסיעות, יש קבוצות של CDO גם בצפון תל אביב (לא יודעת כמה זה יהיה לך נוח על בסיס קבוע, אבל זו אפשרות). במרכז ת"א ואיזור דיזנגוף, אני ממליצה לך לבדוק את שתי הקבוצות שציינתי, כי לדעתי מבחינת קצב של האימונים ורמת קושי את תתחברי יותר לקבוצה בעירוני ה'.

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifבת"א הכל קרוב להכל, אוטובוס אחד ומגיעים

יש את הקבוצה שלי [כיתה ט' עד אחרי צבא] בראשון ורביעי בבית ספר אהבת ציון [פנקס פינת רמז בערך]. קו 5 [מדיזינגוף] מגיע לשם תוך כמה דקות. המאמן זה איתן ביז'אוי וזה של קורדאו ג'י אורו. האימונים הם בראשון ורביעי כמו שאמרתי בשעה 8 עד 10. אם את רוצה פרטים על המאמן במסר. [באתר של CDO הפרטים עליו לא מעודכנים כל כך].

אנגווו

New member
תודה לכולם ו...../images/Emo189.gif

ואני באמת צריכה לברר את כל האפשרויות, ...בקשר לקובצות וגילאים אני למדתי עד עכשיו רק עם 18+ ככה שזה בסדר לי... וימי ראשון ורביעי יש לי אימון כדורסל עד שעה שבע. ואני חושבת שאני יבוא לאימונים בשעה שמונה. תודה!!

למעלה