טוב תקשיבו, נ מ א ס ל י..!!!!!

x N O A M x

New member
טוב תקשיבו, נ מ א ס ל י..!!!!!

מצטערת על ההודעה חדשה והכל..אבל מאז שהדר נטשה אותנו לטובת הצבא כולם מתחילים לדבר פה על איך שהתחתונים של דודי ניראים או או איך שגל התאהב בלוציפר. אולי מספיק ,טוב? אני באמת מבינה שאתם [אני מתכוונת חלק ממכם] לא אוהבים ת'בלאק..אבל זו לא סיבה לשנות את הנושא של הפורום.. אני באמת עכשיו אתחיל להשקיע ואעדכן אתכם בהכל..כי פשוט נמאססס לי מהשרשורים שלכם..אם הייתי מנהלת פה הייתי מוחקת אחד אחד..הם כבר לא מצחיקים תקלטו את זהה. צחוקים אפשר לעשות גם במסן/באייסי/במסרים איפה שתרצו. הפורום צריך פה החייאה. זה מה שהוא צריך. ואי עברתם ת'גבוללללל ברמות.

West Doll

New member
../images/Emo45.gif

אני אשתדל גם לחפש עדכונים וזה... אני פשוט לא כ"כ בקיאה בחדשות על הבלאק. אבל אני אשתדל

Cuttie Cat

New member
צודקת נעמה...

אני הרבה זמן חושבת על זה פשוט אני והדר אמרנו על זה כמה פעמים ולא הקשיבו לנו אהמ אהמ!! וותיקים יקרים ... חח תעבירו תשיחות האלה למסנג'ר בחייאת אנשים שנכנסים לפה לא מבינים תצחוקים שלנו ורוצים גם לראות דברים על הבלאק לא שיחות פרטיות שלנו...

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif נממ אני לא מנסה לפתח פה ויכוח

אבל תכלס, את אמרת בעצמך בהודעה "הפורום צריך החייאה" .. אז בלי כל השרשורים האלה ההודעת עזיבה שגל עשה להדר עוד הייתה פה בטופ. אז סבבה עכשיו יהיו פה עידכונים וזה אז לא יהיו יותר שרשורים כאלה

x N O A M x

New member
התכוונתי החייאה שקשורה לבלאק..

כי כשמסתכלים על זה מהצד זה ניראה כמו עוד איזה פורום אוף טופיק או משהו וזה מעצבן.

x N O A M x

New member
ממ וגם

אפשר לפתוח כל שבוע שרשור אוף ששמה תעשו צחוקים לא יודעת מה. אנשים שבאים להצטרף לפה חושבים שאנחנו נפלנו מכוכב אחר בכלל..

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif קיי. לאן נעלם הסיכום השבועי ?

אניאניאנאיאניאני רוצה ג:

Lopezit

New member
בתור מישהי שמתסתכלת מהצד

את צודקת בהחלט מעצבן אותי לראות פה כל הזמן שרשורים שלא קשורים לכאן ואולי שרשור אחד בעמוד על הבלאק

למעלה