טוב תקשיבו שנייה..

backstreet girl

New member
טוב תקשיבו שנייה..

1.Warped- יש לי רק מילה אחת לומר על השיר הז והיא: מושלם! זה שיר ענק,כיפי,סוחף,עצבני,מהמם,מקסים ופשוט מושלם. לצערי ראיתי את הקליפ שלו רק פעם אחת(ועוד לא ידעתי שהוא של השיר הזה). 10\10 2.Aeroplane-הגענו לשיר הכי מצליח באלבום. זהו הסינגל השלישי שלהם והוא נחמשב ללהיט גדול באותה התקופה(1996).זה הקליפ הראשון שראיתי שלהם,הוא אחד הקליפים שראיתי אותם הכי הרבה פעמים וזו בעצם הדרך שבה הכרתי אותם. הכבדות בשיר היא דווקא במילים ומבחינת המנגינה השיר די שיר קליל ויפה לעומת האלבום הכבד הזה.שיר שכיף לשמוע ולהעביר איתו את הזמן למרות שהוא די מאוס אחרי 5 שמיעות בשבוע. 10\7 כי הוא מאוס לפעמים. Deep KIck.3 -זהו שיר שמדבר על החיים של אנתוני,פלי והלל ז"ל כשהם היו צעירים. ההתחלה שבה אנתוני מדבר מאוד מצמררת ובכלל כל הפתיחה מאוד מצמררת. הבתים מאוד קליטים והפזמון מעולה. פלי שם שם אחלה-אהבתי את המשפט-you betterit's better to regret Something you did than something you didn't do 10\10 זה שיר ענק אין מה להגיד. 4.My Friends - שהו שיר שמספר על החברים של אנתוני שכולם השתמשו בסמים. שורה שמאוד תפסו לי את האוזן הן וגורמת לי לחשוב: א. so hard and lonely too whan you don't kniw you'rsef פה אנתוני מודע להשפעה שהסמים גרמו לחברים שלו(בין ביתר הלל וג'ון כמובן) ואומר שזה כ"כ קשה כהסמים גורמים לך לא להכיר את עצמך. שיר מ-ק-ס-י-ם ומרגש מאוד שאני נהנית להאזין לא כל פעם מחדש. אפשר לומר שהוא בין השירים הכי אהובים עליי באלבום. יש לו קליפ נהדר ושוב אני אומרת שזה שיר מ-ה-מ-ם. 10\10 שיר מדהים. 5.Coffee Shop- שיר יפה. ממש התחברתי אליו.המוזיקה מצמררת. השורות בבתים מדהימות ומושכות את האוזן.הפזמון קליט מאודץ 8/10 אחלה שיר. 6.Pea-יש משהו מאוד מאוד מאוד מיוחד כי הוא סותר את עצמו. המילים מאוד מאוד מאוד נוגדות את השיר וזה מה שבעצם ענק בו כי הוא שיר כזה איטי ומרגיע אבל המילים הם משהו כמו: fuck your shit up So fucking what Fuck you asshole You homophobic redneck dick בקיצור זה שיר אדיר. 10\9.5 שיר מעולה אבל לא מאהובים עליי. 7.one big mob- שיר שמתחיל באופן מאוד מבהיל והאמת די מעצבן. הקטעים האיטיים מעולים וכייפים לשמיעה אבל. 10\6.5 בגלל שזה בכל זאת לא שיר משהו. 8.Walkabout- זה השיר הכי פחות אהוב עליי באלבום. זה שיר מעצבן. המנגינה מעצבנת. הקול של אנתוני מעצבן. 10\5 כי זה שיר מעצבן (אני חושבת שקלטתם). 9.Tearjerker- הצ´ילי פפרז נתנו כבוד לקורט קוביין וכתבו עליו שיר מהלב ורואים שזה מהלב כי זה שיר מאוד מאוד מאוד מאוד מרגש. אני מאוהבת בשיר הזה לחלוטין. 10\10 10.One Hot Minute זהו שיר הנושא של האלבום. זה שיר מצוין. אין לי מה להוסיף. פשוט שיר אדיר. הוא בהחלט אחד השירים הטובים באלבום. 10\7 כי הסוף נשמך ה-מ-ו-ן זמן. 11.Falling Into Grace-הגענו לשיר האהוב עליי באלבום. זה שיר מאוד קליל גם מבחינת המילים וגם מבחינת המנגינה. זה שיר חמוד,קליל ומצחיק שמאוד מאוד כיף להאזין לו. נותן לך הרגשה טובה. תסלחו לי אבל אני מסוגלת להשוות אותו לשירים ב-blood shger sex magik. 12.Shallow Be Thy Game- אממממ..אמממ...שיר חביב ביותר. אין לי מה להוסיף חוץ מחביב כי לא ממש התחברתי אליו אבל הוא שיר לא רע. 10\6.5 13.Transcending- עוד שיר איטי ומרגש. אין לי כ"כ מה לומר עליו. יש לשיר הזה 2 חלקים. הוא מתחיל איטי ודי קליל ואז נהיה איטי אבל מאוד מאוד כבד. אומנם הוא לא בין האהובים עליי אבל זה שיר טוב. 10\7.5 סיימתי.

backstreet girl

New member
לא כתבתי בכלל מה עשיתי

שיניתי את המאמר שלי על וואן הוט מיניט ועדכנתי אותו אחרי ששמעתי אותו יותר לעומק.

backstreet girl

New member
ואני אעשה גם מאמר על קליפוניקשיין

שבו אני אהיה יותר מורכבת כי הוא האלבום הכי אהוב עליי

כל הכבוד על ההשקעה.

אני מסכימה איתך בהכל חוץ מזה שיש כמה שירים שאת לא אוהבת ואני כן (וזאת מהסיבה הפשוטה שאני פשוט אוהבת את כל השירים באלבום).

למעלה