טוב תקשיבו

טוב תקשיבו

אני לא יודעת מה איתכן אבל הן נראות זוועה. כואב לי. הן נראות סופר אנורקסיות וברוב התמונות הן נראות כמו משהו שהרימו מהרצפה לפני דקה. (ומה עבר על מרי קייט כאן?) אני באמת אוהבת אותן, מאז שאני ממש קטנה. גדלתי על כל הסדרות-סרטים שלהן. מה נסגר?

Brit22k

New member
תקשיבי ותקשיבו כולם ../images/Emo26.gif

מרי קייט ואשלי התבגרו ! ויש כאלה מעריצים שלא מבינים את זה ... יש כאלה שעדיין תקועים במה שהיה בצער גידול בנות או במה שהיה ביום בניורק אבל הבנות ההלה התבגרו והשתנו וגדלו ואין מה לעשות הם הפכו להיות נשים ..! ואנחנו המעריצים שלהם צריכים לקבל אותם ככה ווויזית אז נכון הם רזות ובקשר לבגדים שלהם את ממש לא צודקת אז נכון לפעמים בפפרצי הם לובשות חולצות טישרט פשוטות וגדולות אבל שימי לב שהם תמיד עם נעלי עקב יפות , והם תמיד עם משקפיים יפות ותיקים ותידעי לך שכל הדברים ההלה עולים מאוד יקר והכל מחברות יוקרה! לעומת מפורסמים אחרים הם תמיד נראות טוב! בקיצור וסיום: אז צריך פשוט להבין שמה שהיה פעם כנראה שלא יחזור ... מסיבה אחת פשוטה - הם הפכו לנשים בוגרות וגדולות ! ולפעמים הם לא הטעם שלנו בדיוק .... וזה קורה אבל לא צריך ישר לשפוט אותם על זה ! כי זה קורה
סה"כ אני חייב להגיד שאני נורא אוהב אותם והם נורא נורא בוגרות , ויפות , ומוכשרות וזה מה שחשוב

באיזו זכות את אומרת את זה?

אני שמחה שהן התבגרו, לא הייתי רוצה לראות אותן בקוקיות ושוקלד למריחה על הלחי. אני מדברת על זה שהן אנורקסיות. הן נראות זוועה לא בגלל הבגדים האיפור או השיער - בגלל שהן נראות חלשות. עייפות. אנורקסיות. וכואב לי שזה קרה.

Brit22k

New member
אני בן...

ותקשיבי אני לא בא לריב איתך כאן או משהו את דיברת על הבגדים שלהם , וזה שהם "אנורקסיות" אין מה לעשות ככה הם - רזות! יש אנשים שקשה להם להשמין! וכן זה באמת ככה זה לא צריך כל כך להפריע לנו אני חושב ....

מצטערת, אבל הן לא סתם רזות

רואים שהן בתת תזונה ._.; ואני מתערבת איתך שהן בדיאטות כל החיים שלהן. אז כואב לי לראות למה ילדות כאלה יפות שאני גדלתי עליהן הורסות לעצמן את הבריאות. (איפה דיברתי על הבגדים שלהן?)

chenbit

New member
../images/Emo45.gif כל מי שנחשב למשהו בהוליווד,

עושה דיאטה כל שהיא. כרגע הרזון הקיצוני הוא הטרנד המוביל, וכדי להתקבל לרוב התפקידים (וגם כדי להעלות את הביטחון העצמי) המפורסמים מרגישים שהם חייבים להיות הרזים ביותר ואולי כך גם הטובים ביותר.

למעלה