טוב תקשיבו...

טוב תקשיבו..

חחח אחרי ספיידרק מן נרדמתי עד.... עכשיו... עכשיו אני לא אצליח להרדם בלילה... בכל מקרה... לא כולם שלחו לי את הפלאפונים שלהם... באמת שאני לא צריכה להתחנן מי שבא שישלח מי שלא שולח פשוט לא יקבל את הקשר... ובאסה לו...

אאה!!! איזה באסה...

בישיבת שכב"ג שהייתה לנו היום אמרו לנו שחא נותנים זמן חופשי!!! עשו לנו ישיבה שלמה כימעט רק על זה, אז הסבירו שכל הזמןף גם שהולכים לדוכני ג´אגלינג, וטרמפולינות וכל מה שיהיה שם - הולכים בתור שבט - לא ניפרדים אפילו לרגע - ומי שילך חבל-לו-על-הזמן, הולכים להרוג אותו!!! ואמרו לנו גם שכל המרכזים יילבשו ווסטים כחולים כאלו - של עובדי ערייה
, כדי שאם מישהו הולך לאיבוד יהיה לו את מי לישאול... וגם אמרו שכל הנהגה לובשת מיתחת לחאקי חולצה בצבע אחר - כדי שנזהה אחר את השני, ושכל שבט יהיה לו על החאקי איזה תג כדי שיוכלו לזהות אותו - ממש לקחו את העניין ברצינות.... אז בקיצור - אם גם בשבטים שלכם זה ככה - אז אפשר להגיד שלום למיפגש, אבל אם רק אותנו דפקו - אז באסה לי, ותהנו במיפגש...
נועה.

מורתיר

New member
גם אצלנו זה ככה..

אבל אני ח-י-י-ב להחליף חולצה עם דניאל (אל תשכחי להביא לי אותה!.. :) אז אני כנראה אתפלח לכמה דקות מהשבט שלי..אני מקווה שיצליח לי.!

יוהו... החולצה של טיבעון...

שמע, אני ממש ממש מיצטערת אבל דוד שלי לא נתן לי!!! כמה שביקשתי, היתחננתי - אין! אולי יש אצל בנות-דודות שלי והן ייתנו לי, אני מקווה שאני אצליח ללכת אליהן ליפני צופים בכיכר. מיצטערת....
נועה.

למעלה