מצאו לי מכשיר מה אני רוצה - נפח מעל 4 גיגה, רדיו, סוללה שמחזיקה לפחות 15 שעות, איכות שמע גבוה, וזהו לדעתי.. ד"א לא אתנגד למכשיר נגיד מדור קצת ישן במחיר זול יותר.. אם הוא יהיה זול יותר תהיה לו עדיפות תודה רבה!
אחרי סקירה קצרה מצאתי בערך 5 מכשירים כאלו. כאן, בארצנו הקדושה..שעונים למחיר הזה.. רציתי אולי רעינות מאחרים.. אני מוכן לתת לינקים ואם תוכלו לסקור, בכל מקרה רדיו זה חשוב מאד.. אני מתגייס בקרוב, ו.. רדיו זה חשוב.!
ואני לא יכול להגיד לך איך הם השיגו את המכשיר ומה קורה עם האחריות שלהן. יש את הזן 5 ג'יגה בחניות שאת רובן אני לא מכיר. ריו קרבון 5 ג'יגה בחנויות שאת רובן אני לא מכיר. המחירים הרשמיים גבוהים יותר. נגני דיסק קשיח פגיעים ורגישים יותר מנגני פלאש!
על הדרישות שלך... לאייפוד מיני אין רדיו לזן מיקרו יש רק 12 שעות סוללה בתנאים אופטימליים לH10 יש גם 12 שעות סוללה בתנאים אופטימליים ונגנים של 2.5 ג'יגה יש בעיקר לRIO, אבל הם יקרים מדי ולא בטוח אם יש לריו בנגנים רדיו... אז אני עדיין לא חושב שתמצא משהו שעונה על דרישותייך בתקציב הזה, וכנראה גם בתקציב יותר גבוה, אני לא בטוח שיש נגנים מבוססים על זיכרון מיקרו-דרייב שיענו על כל הדרישות...
או שאולי זן מיקרו או H10 עם סוללה להחלפה (אבל זה יקר). הH10 והאיפוד מיני יהיו עמידים באותה מידה פחות או יותר, בעיקר בגלל שיש להם מנגנון נגד-זעזועים לבערך 20 דקות. לזן מיקרו אין את המנגנון הזה אם אני לא טועה. אבל לעמידות מירבית, עדיץ לקנות נגן פלאש.
הנגנים מקבלים אחריות דרל החנות וזה לא אחריות רשמית תחשוב על זה. חוץ מזה מחיר טוב, השאלה על מה מתפשרים. גם לזן החדש אני מנייח שיש הגנת קפיצות אבל אני לא בטוח.
כדאי לבדוק טוב טוב אם זה דור ישן או חדש - כאמור, הדור החדש יותר טוב, והיום הפסיקו לייצר את הדור הישן והחדש משווק בגדלים של 4 ו6 ג'יגה, למרות שעדיין יש סיכוי שמוכרים דור ישן בארץ, כדאי לברר לפני הקנייה