טוב, 1300 שקל

Nir121

New member
טוב, 1300 שקל

מצאו לי מכשיר מה אני רוצה - נפח מעל 4 גיגה, רדיו, סוללה שמחזיקה לפחות 15 שעות, איכות שמע גבוה, וזהו לדעתי.. ד"א לא אתנגד למכשיר נגיד מדור קצת ישן במחיר זול יותר.. אם הוא יהיה זול יותר תהיה לו עדיפות תודה רבה!

Nir121

New member
לזה שפקפק

אחרי סקירה קצרה מצאתי בערך 5 מכשירים כאלו. כאן, בארצנו הקדושה..שעונים למחיר הזה.. רציתי אולי רעינות מאחרים.. אני מוכן לתת לינקים ואם תוכלו לסקור, בכל מקרה רדיו זה חשוב מאד.. אני מתגייס בקרוב, ו.. רדיו זה חשוב.!

weird dust

New member
אלו לא מחירים רשמיים

ואני לא יכול להגיד לך איך הם השיגו את המכשיר ומה קורה עם האחריות שלהן. יש את הזן 5 ג'יגה בחניות שאת רובן אני לא מכיר. ריו קרבון 5 ג'יגה בחנויות שאת רובן אני לא מכיר. המחירים הרשמיים גבוהים יותר. נגני דיסק קשיח פגיעים ורגישים יותר מנגני פלאש!

Nir121

New member
אז אוסיף לרשימה

הנגן אמור להיות עמיד! ולא רגיש מאד.. אוכל לקנות לו מ.. נו דבר שיגן עליו, אבל עדין.. !

TheRealDeal

New member
אף אחד מהנגנים האלה לא עונה

על הדרישות שלך... לאייפוד מיני אין רדיו לזן מיקרו יש רק 12 שעות סוללה בתנאים אופטימליים לH10 יש גם 12 שעות סוללה בתנאים אופטימליים ונגנים של 2.5 ג'יגה יש בעיקר לRIO, אבל הם יקרים מדי ולא בטוח אם יש לריו בנגנים רדיו... אז אני עדיין לא חושב שתמצא משהו שעונה על דרישותייך בתקציב הזה, וכנראה גם בתקציב יותר גבוה, אני לא בטוח שיש נגנים מבוססים על זיכרון מיקרו-דרייב שיענו על כל הדרישות...

Nir121

New member
טוב, אז אהיה ראלי

על מה אפשר לוותר.. סוללה זה חשוב, אני מעדיף שלא יהיה רדיו אבל הסוללה תפעל זמן רב.. גם הנפח, ואני חושב שעדיף שהוא יהיה עמיד..

TheRealDeal

New member
אז האייפוד מיני, כנראה...

או שאולי זן מיקרו או H10 עם סוללה להחלפה (אבל זה יקר). הH10 והאיפוד מיני יהיו עמידים באותה מידה פחות או יותר, בעיקר בגלל שיש להם מנגנון נגד-זעזועים לבערך 20 דקות. לזן מיקרו אין את המנגנון הזה אם אני לא טועה. אבל לעמידות מירבית, עדיץ לקנות נגן פלאש.

Nir121

New member
אוקי.. תודה

ושאלה אחרונה, האיפוד מיני, ברשימה שמתי את הדור הישן, כדאי? או שבאמתתת שווה להוסיף עוד 200-300 שקל בשביל הדור החדש?

weird dust

New member
בדור הישן יש רק 8 שעות בטריה

הנגנים מקבלים אחריות דרל החנות וזה לא אחריות רשמית תחשוב על זה. חוץ מזה מחיר טוב, השאלה על מה מתפשרים. גם לזן החדש אני מנייח שיש הגנת קפיצות אבל אני לא בטוח.

TheRealDeal

New member
למה אתה מתכוון דור ישן?

כדאי לבדוק טוב טוב אם זה דור ישן או חדש - כאמור, הדור החדש יותר טוב, והיום הפסיקו לייצר את הדור הישן והחדש משווק בגדלים של 4 ו6 ג'יגה, למרות שעדיין יש סיכוי שמוכרים דור ישן בארץ, כדאי לברר לפני הקנייה

TheRealDeal

New member
הראשון הוא הדור הישן

השאר אני לא יודע, אבל כל מה שרשום שיש 18 שעות סוללה זה הדור החדש.

Nir121

New member
לא הבנתי

אז לזה שהצגתי אין סוללה של 18 שעות? (הישן כביכול)

weird dust

New member
בקשר להגנת קפיצות

בקריאייטיב הנל לא מוזכר פלאש, אני מאמין שיש משהו אני לא יודע מה. בכל מקרה לא ההיתי ממליץ בכלל לרוץ איתו.

TheRealDeal

New member
יכול להיות שכלום לא קורה

אבל לפי ידיעתי אין לנגן הזה זיכרון פלאש מובנה, ולכן, הוא גם יותר רגיש.

weird dust

New member
אי פוד מיני 4 ג'יגה

אבל אין רדיו ויש 18 שעות פעולה. עולה רק 50 שקל יותר מהתקציב שלך.

למעלה