טוב
העשיריות של המצעד

tkuihehr

New member
טוב ../images/Emo160.gif העשיריות של המצעד ../images/Emo70.gif

מצטער שנטשתי את המצעד באמצע ,ועוד בצמרת, אבל המחשב שלי החליט לשבות, מצטער... הנה בכל מקרה העשיריות המלאות והמקוצרות [שילוב נדיר], של המצעד שהיה היום:
10. Unfaithful - Rihanna 9. White Shadows - Coldplay 8. One - Mary J. Blige & U2 7. Someone Else - Allegro feat. L.V 6. World, hold on - Bob Sinclar 5. Isaac - Madonna 4. Maneater - Nelly Furtado 3.Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies 2. Christina Aguilera - Ain't No Other Man 1. Sergio Mendes Ft. Black Eyed Peas - Mas Que Nada
10. אל תטוסי -תומר יוסף... 9. דיןדין אביב -את מוכרת לי מפעם <-כאן נכנסת פאשלה חמודה, כנסו לשרשור הארוך למצוא אותה> 8. טורו -סאבלימינל 7. איה כורם-קליפה 6. אביב גפן-זה רק הלב שכואב לך 5. הדורבנים - כל מה שרצית 4. עידן יניב וליאור דטאוקר -חושב עליה 3. הראל סקעת-משהו ממני 2. שי גבסו -תגידי לי את 1. נינט מאוד מפתיע - כשאתה כאן
יופי, אז רציתם שחושב על לאה יירד, אז הוא ירד. אבל בשביל מה? בשביל איזה תחליף? מילא היה פה איזה עברי, או אביבוש, אבל לא, זאת נינט, וכשנינט מקום ראשון היא נשארת שם, אז תכירו את המקום הראשון לחמשת השבועות הקרובים - נינט!! [תתנחמו בזה שזה נשמע ממש כמו שיר של אביב], אז אם אתם מאלה שהם חובבים שרופים של כוכב נולד, בטח אתם אוהבים את הצמרת הזאת [שלושת הגדולים מהכוכב], אגב, אם אתם באמת כאלה, לכו תבקרו בפורום 836... אני לעומת זאת פחות אוהב, אז למרות השינוי בצמרת שהוא יפה, המצעד של היום ,לפחות הישראלי, היה פחות יפה, לא תקופה טובה של השנה במוזיקה הישראלית, לפחות לדעתי [אבל כבר סיפרתי לכם את הגרסה שלי ללמה התקופה הזאת בשנה תמיד פחות טובה במצעד הישראלי]. נו טוב, נתנחם בזה שעוד 5 שבועות אנחנו במצעד השנתי [שייתחן לכם את המוח עד שהוא יהיה, אבל כשהוא יהיה הפורום יחגוג במיוחד
, אז שווה] אני יודע שחפרנו על זה מספיק בשרשור הארוך עצמו, אבל מה זה משנה, אני תמיד מנסה לכתוב את המצעד בשרשור חדש ובהודעה מסודרת, מקווה שאני חוסך, אם הייתם רוצים שאני אחדול מהמנהג הטיפשי הזה רק תגידו... מה דעתכם על המצעד של היום ובכלל על החיים?

limors2

Active member
תודה!../images/Emo54.gif

עם כמה ששמחתי לראות שלאה ירדה, זה שנינט החליפה אותה קצת איכזב אותי. אני לא חושבת שהשיר ככ טוב. הרושם הראשוני שלי ממנו היה רע, ועכשיו כשהתרגלתי אליו אנ ישוב חושבת שהוא רע... אבל הוא באמת ישאר גבוה להרבה שבועות- כי זאת נינט.... אני רק מקווה שהחדש שלה יצא מהר, ושהוא הרבה יותר טוב ושיעיף את ההקאות
ואני כבר לא יכולה לחכות למצעד
ברור שחושב עליה יהיה ראשון

tkuihehr

New member
בשנתי?

קשה לי להאמין, השיר טוב ואולי היה לו טיימינג טוב, ואנשים יזכרו אותו יותר מאחרים לקראת השנתי, אבל היו יותר. "ואת" למשל חגג שבע שבועות במקום הראשון, יש סיכוי חביב להראל סקעת. גם בשירים של אביב היו כמה עם סיכוי, אולי בית הבובות, לא יודע בודאות... נו, עד המצעד נחפור כלכך הרבה, נחכה שתצא הרשימה הרשמית של גלגלצ ואז נתחיל לדבר על המובילים והפייבוריטים שלנו... <הערה: לא הייתי בטוח אם אמרת את זה שחושב עליה יהיה ראשון בשנתי בציניות או לא, אז מצטער עם לקחתי את זה ברצינות והגבתי ברצינות אם דיברת בציניות ויצאתי קצת
, לא נורא, מותר לי, אני
>

limors2

Active member
לא דיברתי בציניות...|חותל|

"ואת" ובית הבובות באמת מועמדים רצינייים, אבל אף אחד מהם לא עשה כלכך הרבה רעש בכל מקום כמו שלאה עשתה. והעובדה שאנשים יזכרו אותו בהחלט תעזור...

yhaa hi

New member
אני חושבת שמתי שאנשים

יראו את הרשימה הם יתחילו להיזכר באיזה שיר עשה להם את זה... (אמאלה הייתה עכשיו פרסומת בטלויזיה עם אזעקה ואני קפצתי בבהלה)

tkuihehr

New member
צודקת

בהחלט כדאי לחכות לרשימה לפני שאנחנו מדברים על זה, אפילו אנחנו לא זוכרים הרבה שירים שהיו שווים צמרת המצעד השנתי, נחכה ונראה... ומה? איזה מן פרסומת טיפשה עושה אזעקה בימים רגישים אלו? אתם מנסים למכור או להבריח צופים? מקווה ששרדת את הפרסומת, אל תדאגי שלום עכשיו, אין מלחמה, אין אזעקה...

a b u y a

New member
תודה../images/Emo24.gif

"כשאתה כאן"
טוב נו, עדיף על לאה זה בטוח

tkuihehr

New member
לא בטוח

וגם לא בטוח אם שווה להיות גם איתו שישה שבועות, אני כבר לא אוהב את הפסגה החדשה של המצעד הישראלי [בתקווה שלפחות הבינלאומי ישתנה
]

tkuihehr

New member
אוהב את משקינדה?

לא הספיקו לך 7 שבועות בראש? וואו וואו חבר'ה ,אני לא יודע אם שמתם לב, אבל אם בשבוע הבא שוב משקינדה יהיה ראשון, הוא משווה את השיא של שאקירה שאקירה בפסגה על כל 8 שבועותיו!! האם תתנו לזה לקרות? האם משקינדה באמת שווים לשאקירה, ובאמת שווים כל כך הרבה שבועות בפסגה? לא הגיע זמן לשינוי? לאיזו כריסטינה בראש? לאיזה מנאיטר? <אגב, אני איתך, להשאיר את משקינדה, באמת השיר הכי טוב שמסתובב כרגע בצמרת הבינלאומית, אלא אם בא להם להחזיר את הירידה הגדולה של וואן ולהעלות אותו שוב, או אולי שנלי פורטדו תזכה לקצת אוויר פסגות כל כך מהר, או שייזכרו פתאום בפאניק את דה דיסקו ולשים אותו ראשון, אחרי כמה חודשים שלא, מצד שני, היום הוא כבר עשה עליה גדולה...>

עורוס

New member
כשאתה כאן ../images/Emo99.gif../images/Emo97.gif

אני דווקא מאוד אוהב את השיר הזה
נינט הבולמית [מקיאה את כל מה שבלעתי]

Aviad1987

New member
מגיע לה...

יותר טוב מכל שיר ישראלי שרץ כרגע. אבל אני לא חושב שהיא תישאר שם יותר מדי זמן... היא כבר מוציאה סינגל שני ומי יודע מה יקרה

ענת 19

New member
יש לי שאלה...../images/Emo35.gif

יש איזה שיר שכל הזמן מתנגן בגלגל"צ אולי הוא גם היה במצעד. הוא של בחורה וזה באנגלית ויש קטע שהיא אומרת murderer. מישהו יודע?

למעלה