טוב ../images/Emo160.gif העשיריות של המצעד ../images/Emo70.gif
מצטער שנטשתי את המצעד באמצע ,ועוד בצמרת, אבל המחשב שלי החליט לשבות, מצטער... הנה בכל מקרה העשיריות המלאות והמקוצרות [שילוב נדיר], של המצעד שהיה היום:
10. Unfaithful - Rihanna 9. White Shadows - Coldplay 8. One - Mary J. Blige & U2 7. Someone Else - Allegro feat. L.V 6. World, hold on - Bob Sinclar 5. Isaac - Madonna 4. Maneater - Nelly Furtado 3.Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies 2. Christina Aguilera - Ain't No Other Man 1. Sergio Mendes Ft. Black Eyed Peas - Mas Que Nada
10. אל תטוסי -תומר יוסף... 9. דיןדין אביב -את מוכרת לי מפעם <-כאן נכנסת פאשלה חמודה, כנסו לשרשור הארוך למצוא אותה> 8. טורו -סאבלימינל 7. איה כורם-קליפה 6. אביב גפן-זה רק הלב שכואב לך 5. הדורבנים - כל מה שרצית 4. עידן יניב וליאור דטאוקר -חושב עליה 3. הראל סקעת-משהו ממני 2. שי גבסו -תגידי לי את 1. נינט מאוד מפתיע - כשאתה כאן
יופי, אז רציתם שחושב על לאה יירד, אז הוא ירד. אבל בשביל מה? בשביל איזה תחליף? מילא היה פה איזה עברי, או אביבוש, אבל לא, זאת נינט, וכשנינט מקום ראשון היא נשארת שם, אז תכירו את המקום הראשון לחמשת השבועות הקרובים - נינט!! [תתנחמו בזה שזה נשמע ממש כמו שיר של אביב], אז אם אתם מאלה שהם חובבים שרופים של כוכב נולד, בטח אתם אוהבים את הצמרת הזאת [שלושת הגדולים מהכוכב], אגב, אם אתם באמת כאלה, לכו תבקרו בפורום 836... אני לעומת זאת פחות אוהב, אז למרות השינוי בצמרת שהוא יפה, המצעד של היום ,לפחות הישראלי, היה פחות יפה, לא תקופה טובה של השנה במוזיקה הישראלית, לפחות לדעתי [אבל כבר סיפרתי לכם את הגרסה שלי ללמה התקופה הזאת בשנה תמיד פחות טובה במצעד הישראלי]. נו טוב, נתנחם בזה שעוד 5 שבועות אנחנו במצעד השנתי [שייתחן לכם את המוח עד שהוא יהיה, אבל כשהוא יהיה הפורום יחגוג במיוחד
, אז שווה] אני יודע שחפרנו על זה מספיק בשרשור הארוך עצמו, אבל מה זה משנה, אני תמיד מנסה לכתוב את המצעד בשרשור חדש ובהודעה מסודרת, מקווה שאני חוסך, אם הייתם רוצים שאני אחדול מהמנהג הטיפשי הזה רק תגידו... מה דעתכם על המצעד של היום ובכלל על החיים?
מצטער שנטשתי את המצעד באמצע ,ועוד בצמרת, אבל המחשב שלי החליט לשבות, מצטער... הנה בכל מקרה העשיריות המלאות והמקוצרות [שילוב נדיר], של המצעד שהיה היום: