טוב..
משחק

S P O C K

New member
טוב.. ../images/Emo163.gif../images/Emo124.gifמשחק../images/Emo70.gif

ממ.. משחק שאני נוהגת לשחק אותו עם אנשים שאכפת להם, בימי מסנג'ר חלשים... החוקים פשוטים: אני מעלה נושא.. אתם רושמים בכותרת אם אתם: בעד -
נגד -
אממ.. רצוי שתכנסו להודעה לפרטים -
/
/
או כל דבר שעולה ברוחכם! { אבל רצוי שיהיה בכותרת איזה אמוטיקון כי אז זה.. יותר מסודר.. :| } כמובן שהנושא יהיה קשור לפורום. הנושא הראשון:
ג'ניפר אניסטון ובראד פיט
. את התשובה לנושא אפשר לערוך איך שרוצים... אבל אני חושבת שיש כמה עקרונות שהן חלק בלתי נמנע:
לדון על כל אחד מהם בנפרד.
לדון רק על הקשר ביניהם...
השפעות הקשר...
או סתם לרכל
הכל הולך. את הדעה שלי [ הבכללללל לא מענינת, בוגרת, או מורכבת ] ארשום בהודעה הבאה

S P O C K

New member
* ובתוכן אתם כמובן מפרטים...

...למה אתם בעד/נגד/וכו'...

S P O C K

New member
../images/Emo45.gif

דבר ראשון, אין לי ספק שהילדים שלהם יהיו בלונדינים עם עיניים כחולות/ירוקות..
אם תצא להם בת היא תהיי בכלל חבל"אאאאאאאז. יהיה לה אחלה סנטר אם אתם שואלים אותי.
הם נראים חמודים ביחד
למרות שאני לא מפסיקה להרגיש שבראד פיט היה יכול לעשות הרבה יותר טוב... מה שמביא אותי לסוגיה הבאה:
יש לי הרגשה שהם יפרדו.. כי בראד, לפחות מבחינת מראה, יכול להשיג יותר טוב. מה גם שהאישיות של ג'ניפר לא נראית לי כזאת נוצצת. אבל בעצם כל הכוככ
ים הם גם בני אדם...
אבל בסה"כ... הם הזוג ההוליוודי האהוב עליי... הם מספיק בלונדינים כדי להיות נוצצים. תמשיכו כך
(והם גם צעירים... יחסית
לא כמו... אחרים
)

S P O C K

New member
עוד עוד..

(תמיד יש משהו שאני שוכחת.) $ ג'ניפר... אמנם כן, היא שחקנית טובה. כן, היא הצליחה בחברים. אבל אני חושבת שבראד פיט עשה לה עוד קצת דחיפה לכיוון השחקנית-מצליחה-יפה-הוליוודית באמת. למרות שעתידה עדין לא בטוח, לפי דעתי.

pinoki

New member
../images/Emo4.gif

אצלי זה יהיה קצרצר.
בראד
פיט..... גררררררררר
גניפרר
אניסטון.... לא אוהבת אותה
הקשר שלהם, אמממממ לא יודעת
לא נראים מתאימים, ולא מדברת בגלל הגובה
השפעות הקשר .... אממממ חחחח לא מעניינים אותי, אז אין לי מושג...
סתם לרכל.... מגיעה לו מישהי יותר ....

S P O C K

New member
הנושא הבא

ג'ניפר לופז ובן אפלק {מובן שמותר גם לענות לנושא הקודם.. אבל את זה תעשו בתגובה להודעה הראשית בלבד. וכתשובה לנושא הזה נא לענות בתגובה להודעה זו בלבד. קיצור, *~לשרשר~*}.

S P O C K

New member
../images/Emo31.gif

ג'ן: משחק סביר [ לשניהם ]... אבל אני מעדיפה אותה בתור זמרת כי אני אוהבת את השירים שלה (לפחות הישנים יותר..
). אבל שיהיה, מה שבא לה
והיא לא נראית לי כוסית במיוחד.. הסיפור עם התחת שלה איבד כל פרופורציות. אם אני הייתי שחקנית/זמרת/וואטאבר אני לא הייתי רוצה שידברו על התחת שלי כל היום.:| במיוחד אם הוא גדול..:|
בן: הפלוס היחידי שלו.. חבר של מאט דיימון.
שניהם נראים בראיונות כמו אנשים סימפטיים...=//// אבל. כאלה נורא פשוטים שני אלה. איי קיו לא נראה לי בעננים. סתם פרחה ופרחח (
ה
ח - יפה, הא?
).:|
בעע... פשוט לא אוהבת אותם. זהו. בע

pinoki

New member
../images/Emo4.gif

בערך אותו דבר אבל הפעם אני יותר מסמפטת את ג'נפר....
ג'ניפר, פשוט חולה עליה, נראת טוב, משחקת טוב, שרה טוב, בקיצור טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
בן אפלקקקקק
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
לא מתאימיםםםםםםם

|../images/Emo45.gif+../images/Emo31.gif

זאת כבר הפעם השלישית שלה
כמה פעמיים אפשר אני כבר
לא בטוחה בכוונות האמיתיות שלה...
... אבל אני מצד שני גם דיי בעד
כי אולי אולי יש שם באמת אהבה
יכול להיות...

למעלה