טוב ורע שבוע טוב ומלא הפתעות
M MyApocalypse New member 13/1/08 #1 טוב ../images/Emo45.gif ורע ../images/Emo31.gif שבוע טוב ומלא הפתעות
M MyApocalypse New member 13/1/08 #2 אני ../images/Emo10.gif רוני כנראה עזב את אסקייפ אף פעם לא חשבתי שזה מה שיקרה בסוף X_X וזה גורם לי להיות כל כך עצוב
אני ../images/Emo10.gif רוני כנראה עזב את אסקייפ אף פעם לא חשבתי שזה מה שיקרה בסוף X_X וזה גורם לי להיות כל כך עצוב
R RunningFromLions New member 13/1/08 #3 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo110.gif זה כ"כ נורא!! זה יהיה כ"כ שונה..
B BehindClosedDoors New member 13/1/08 #4 ../images/Emo45.gif לשניכם. ../images/Emo7.gif ../images/Emo223.gif ואני עוד לא מפסיקה לשמוע את השירים... הקול שלו...
../images/Emo45.gif לשניכם. ../images/Emo7.gif ../images/Emo223.gif ואני עוד לא מפסיקה לשמוע את השירים... הקול שלו...
R Ray Toro New member 13/1/08 #6 ../images/Emo152.gif תהיתי לעצמי לרגע מי את ומה היה הכינוי הקודם שלך??? אגב השיר בחתימה שלך כל כך גאוני מתה עליו
../images/Emo152.gif תהיתי לעצמי לרגע מי את ומה היה הכינוי הקודם שלך??? אגב השיר בחתימה שלך כל כך גאוני מתה עליו
R RunningFromLions New member 13/1/08 #7 אני נוי...../images/Emo110.gif וכל הכינויים הקודמיםים בחתימה גמני מתה עליו
B Because Of May New member 14/1/08 #8 ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo109.gif אוף, אני לא מאמינה! זה כ"כ לא יהיה אותו הדבר בלעדיו, אפשר אולי לשנות גיטריסט או מתופף או משהו כזה, אבל קול של מישהו?... זה כ"כ לא הוגן ועוד אחד שהיה לו קול מושלם, פשוט מושלם ;;;;;
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo109.gif אוף, אני לא מאמינה! זה כ"כ לא יהיה אותו הדבר בלעדיו, אפשר אולי לשנות גיטריסט או מתופף או משהו כזה, אבל קול של מישהו?... זה כ"כ לא הוגן ועוד אחד שהיה לו קול מושלם, פשוט מושלם ;;;;;
H Handsome awkward New member 14/1/08 #10 עונה.. בחרו אותי לצאת למסע לפולין ואני לא יודעת אם לצאת או לא..
H Handsome awkward New member 14/1/08 #12 אבל.. זה פאקינג 1600 דולר ל8 ימים! זה כ"כ המווון. אני לא יודעת אם אני באמת רוצה לעבור את החוויה הזאת, ואם היא שווה כל כך הרבה כסף..
אבל.. זה פאקינג 1600 דולר ל8 ימים! זה כ"כ המווון. אני לא יודעת אם אני באמת רוצה לעבור את החוויה הזאת, ואם היא שווה כל כך הרבה כסף..
B Bullets Of Revenge New member 14/1/08 #13 הו אני מציעה לך לדבר עם חברים ולראות אם הם מתכננים לנסוע ומה הם חושבים על כל החוויה הזאת.
H Handsome awkward New member 15/1/08 #14 ממ בתכלס, כל מי שנוסע החליט לנסוע כי הוא אשכנזי והסבים והסבתות שלו היו בשואה. והסבים והסבתות לוחצים עליהם ורוצים שיראו את זה והכל אצלי זה פשוט לנסוע כדי לחוות את זה. אבל זה נורא נורא יקר, ואני לא בטוחה אם אני רוצה לנסוע ולעבור את זה..
ממ בתכלס, כל מי שנוסע החליט לנסוע כי הוא אשכנזי והסבים והסבתות שלו היו בשואה. והסבים והסבתות לוחצים עליהם ורוצים שיראו את זה והכל אצלי זה פשוט לנסוע כדי לחוות את זה. אבל זה נורא נורא יקר, ואני לא בטוחה אם אני רוצה לנסוע ולעבור את זה..
מ מותק1212 New member 15/1/08 #15 אני../images/Emo119.gif שבוע מעצבן והיום גם גנבו לאמא שלי את התיק עם כל הדברים וזה מעצבן כ"כ!
B Because Of May New member 15/1/08 #16 ../images/Emo109.gif הוא אוהב אותה. אבל הפעם זה לא ממש הציק, לי רק צבט לי בקטנה היום היו לי שעתיים חופשיות ומחר 3 ^___________^ הן באמצע היום, אז אני מסיימת ב-4 בכלופן הייתי היום בת"א וקניתי את ILAD סופסוף!@#%$^%^ אני עייפה מתה קניתי סיכות של הכימיקלים ושל לד הזפלין לפאפא וגם 2 סריגים ספוקס, סופסוף! שכחתי לקנות עגילים דמויי-הרחבה
../images/Emo109.gif הוא אוהב אותה. אבל הפעם זה לא ממש הציק, לי רק צבט לי בקטנה היום היו לי שעתיים חופשיות ומחר 3 ^___________^ הן באמצע היום, אז אני מסיימת ב-4 בכלופן הייתי היום בת"א וקניתי את ILAD סופסוף!@#%$^%^ אני עייפה מתה קניתי סיכות של הכימיקלים ושל לד הזפלין לפאפא וגם 2 סריגים ספוקס, סופסוף! שכחתי לקנות עגילים דמויי-הרחבה
א אלמוג מסיקה New member 15/1/08 #17 ../images/Emo13.gif אני מאוהבת סבא שלי בא מחו"ל והוא מביא לי את ה DVD של BERTH אנחנו עוד מעט עוברים דירה אני עדיין לא מאמינה שאנחנו חצי שנה ביחד קיבלתי 98 בספרות קניתי ג'ינס + 3 חולצות סיימתי את העבודת הגשה במתמטיקה סוףסוף. סיימתי גם את היומן קריאה החופר הזה אני עוד מעט הולכת לאכול פיצה
../images/Emo13.gif אני מאוהבת סבא שלי בא מחו"ל והוא מביא לי את ה DVD של BERTH אנחנו עוד מעט עוברים דירה אני עדיין לא מאמינה שאנחנו חצי שנה ביחד קיבלתי 98 בספרות קניתי ג'ינס + 3 חולצות סיימתי את העבודת הגשה במתמטיקה סוףסוף. סיימתי גם את היומן קריאה החופר הזה אני עוד מעט הולכת לאכול פיצה
D DemolitionLovers New member 16/1/08 #18 וויהי../images/Emo55.gif יומולדת זה הכי אחי מלא מתנות וכסף ושוקולד וחצ'קונים ^^ יש לי חברים כאלה מדהימייים אין לי מושג מה לעשות איתו יש לי מלא עבודות בוהו אני עייפה משהו אין לי כוח לחפר היוםP:
וויהי../images/Emo55.gif יומולדת זה הכי אחי מלא מתנות וכסף ושוקולד וחצ'קונים ^^ יש לי חברים כאלה מדהימייים אין לי מושג מה לעשות איתו יש לי מלא עבודות בוהו אני עייפה משהו אין לי כוח לחפר היוםP:
U Unaffected New member 16/1/08 #20 המ. היה היום מבחן במתמטיקה הלך קצת יותר טוב ממה שציפיתי כל השיעורים שאחרי המבחן התבטלו קניתי את B3RTH ועוד דיסק של LTJ (בארץ#$%:-o) זה עלה הרבה כסף XD המון שיעורים באנגלית,המוןןן.
המ. היה היום מבחן במתמטיקה הלך קצת יותר טוב ממה שציפיתי כל השיעורים שאחרי המבחן התבטלו קניתי את B3RTH ועוד דיסק של LTJ (בארץ#$%:-o) זה עלה הרבה כסף XD המון שיעורים באנגלית,המוןןן.