טוב...........

טוב............./images/Emo8.gif

אני רואה שיש פה כמה אנשים נואשים שמנסים לגלות מי אני:))) אבל זה לא יקרה,כי אני לא אגלה וגם למה לגלות זה פורום והכינויים זה בשביל שאנשים יוכלו להתבטא בלי לפחד ש למחרת בבית הספר מישהו ירד עליו בגלל מה שכתב או אפילו יחטוף מכות.ולכן אני לא מוכנה לגלות את שמי מסיבות אישיות ואחרות,פשוט תצטרכו לחשוב הרבה. אני רק מוכנה להיד שאני בת 17 ולומדת בי´´ב במקיף אז כל פעם שתעברו ליד בת מכיתה י´´ב תחשבו האם היא האלמונית??????? נ.ב ל SATANIC SOUL אני יודעת מי אתה כי גילו את שמך בפורום באחת ההודעות ולכן ידעתי מי אתה!!!!!!
אני מכירה אותך טוב בבית הספר אבל אם לא היו מגלים את שמך בפורום לא הייתי יודעת את שמך!!!!!!

WhiteAce

New member
אוי נשמתי

לא כולם חייבים לדעת מי את, אם להגיד ת´אמת: אני בפורומים של תפוז כבר למעלה משנה, ופגישות םורום זה דבר מדליק, יש מצב לארגן?

crazy dreamer

New member
ואיך בדיוק אפשר להאמין

שאת בכלל מי"ב ולא סתם עובדת עלינו? או בכלל את לא את אלא אתה! נו?

../images/Emo20.gifאתה לא יכול לדעת........

אבל אני לא אחת שמשקרת ואני כן בי´´ב תשאל שאלה ואני (אנסה)לענות עליה וגם בפעם האחרונה שבדקתי בין הרגליים היה לי איבר מין של נקבה ולא של זכר:))))))) אז אם תרצה תאמין ואם לא אל תאמין לי זה לא איכפת:)))))

SAtAnic Soul

New member
או שאת בנאדם שמח,

או שיש לך משיכה מוזרה לסמיילים בכל אופן דיי נמאס עליי כל הקטע, זה מתחיל להזכיר לי את המשחקים בגן, עם ה"טוק טוק מי אני ומה שמי"... מה הקטע בלמתוח אותנו? זה עד כדי כך כיף? תגידי מי את, אף אחד לא ירד עלייך (או יתן לך מכות...בעצם את זה אני לא מבטיח
) ! כל הקטע היה נחמד יום-יומיים אבל חלאס, המותחן מיצה את עצמו כמו קלטת לילדים של ציפי שביט!

למעלה