טוב TAKE 2

שלמונזה

New member
טוב TAKE 2 ../images/Emo168.gif

גם התפקדות וגם לעורר את הפורום, לפני שגם אני מתייאשת ממנו השיר [של א.א] שאתם הכי מתחברים אליו? השיר [של א.א] שאתם הכי פחות מתחברים אליו? השיר [של א.א] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? השיר [של א.א] שיגרום לכם להזיל דמעה? השיר [של א.א] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? הדיסק [של א.א] שאתם הכי אוהבים? הדיסק [של א.א] שאתם פחות אוהבים? ובכלליות עכשיו: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו? השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? השיר שתמיד גורם לכם לחייך? השיר שגורם לכם להזיל דמעה? השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע בהופעה חיה?

crazy cottage

New member
Moi

השיר [של א.א] שאתם הכי מתחברים אליו? השמיים הכחולים השיר [של א.א] שאתם הכי פחות מתחברים אליו? רוך וקושי השיר [של א.א] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? השמיים הכחולים השיר [של א.א] שיגרום לכם להזיל דמעה? אין השיר [של א.א] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? אין ;[ הדיסק [של א.א] שאתם הכי אוהבים? 15 הדקות הדיסק [של א.א] שאתם פחות אוהבים? קדימה אחורה ובכלליות עכשיו: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו? The Used - On My Own כל כך מדבר עלי ;[ השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? Big City Life השיר שתמיד גורם לכם לחייך? היינו עושים אהבה -כנסיית השכל השיר שגורם לכם להזיל דמעה? לילות לבנים- אביב גפן השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע בהופעה חיה? My Chemical Romance & The Used - Under Pressure

שלמונזה

New member
ננסה גם ../images/Emo168.gif

השיר [של א.א] שאתם הכי מתחברים אליו? השמיים הכחולים השיר [של א.א] שאתם הכי פחות מתחברים אליו? התקפת לב השיר [של א.א] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? אהבה חדשה השיר [של א.א] שיגרום לכם להזיל דמעה? לא יודעת השיר [של א.א] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? יקירתי הדיסק [של א.א] שאתם הכי אוהבים? הראשון הדיסק [של א.א] שאתם פחות אוהבים? האחרון בכלליות עכשיו: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו? בייבי אין דה ריין של נובלמן השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? פרוייקטי עידן רייכל למינהם השיר שתמיד גורם לכם לחייך? תראו אותי - ד"ר קספר השיר שגורם לכם להזיל דמעה? תחזור תחזור - משינה השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע בהופעה חיה? ואולי תבוא איזו נחמה - תערובת אסקוט

נדבמור

New member
יש תקווה גמני

הכי מתחבר כרגע "אל תצטערי" הכי הפחות מתחבר "15 דקות" מין הסתם להזיל דמעה... בזמן האחרון "אל תעזבי את תל אביב" לשמוח? ממ "יקירתי" "השמיים הכחולים" הופעה... "הוא האמין לה" דיסק... מנועים שקטים הכי פחות... אין מה לעשות "קדימה אחורה" לא של אסף... לני קרביץ... קולניג אוב אנג'לס עושה לי טוב על הנשמה לסגור ת'רדיו? ממ כןןןן "ביג סיטי לייף"!! נוראייייי

N o l o g o

New member
=)

*לפני שגם אני נכנעת* השיר [של א.א] שאתם הכי מתחברים אליו
חלום כהה השיר [של א.א] שאתם הכי פחות מתחברים אליו
יש הרבה השיר [של א.א] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך
איציק השיר [של א.א] שיגרום לכם להזיל דמעה
יקירתי ועוד כמה שלא עולים השיר [של א.א] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה
חח כשאני אהיה בהופעה.. הדיסק [של א.א] שאתם הכי אוהבים? דיסקים ואני בכלל... הדיסק [של א.א] שאתם פחות אוהבים? ובכלליות עכשיו: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו
התבלינים - צועקת השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה
כשאני אשמע או אראה אני אודיע לכם.. השיר שתמיד גורם לכם לחייך
וואי יש המון..=) השיר שגורם לכם להזיל דמעה
אף אחד לא רואה - סער בדישי השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע בהופעה חיה
לחבק אותך - סינרגיה.

למעלה