טוב,

giladwin

New member
טוב,

הפורום לא כ"כ פעיל, אז נפתח בדיון :) בטים ברטון קולקטיב היה כתוב שב9 לחודש (שעבר כבר) תהיה מסיבת עיתונאים אודות הצוות של ALICE. מן הסתם זה לא קרה כי האתר לא עדכן כלום לגבי זה. היה כתוב שם שיש המון שמועות לגבי מי תהיה השחקנית הראשית ונתנו שתי אופציות, שתיהן מעאפנות....

wolfyy

New member
תודה על המידע

אולי עוד לא עדכנו שם... מי שתי השחקניות?

giladwin

New member
הן:

לראשונה קוראים evan rachel woods היא שיחקה בסרט 13 והיא בת הזוג של מרילין מנסון (דווקא נשמע מתאים פתאום חחח) הנה לינק לעמוד הויקיפדיה שלה - http://en.wikipedia.org/wiki/Evan_Rachel_Wood לשניה קוראים ryan nikole parker והיא שחקנית ברודווי לא מוכרת, גם בלונדינית.

wolfyy

New member
../images/Emo153.gif

היא שחקנית בינונית מינוס. - לינק לדף הIMDB של השחקנית השניה, הנה תמונה שלה (היחידה שמצאתי בגוגל). ממש לא מזהיר... אבל אי אפשר לדעת לגבי ריאן הזו, יכול להיות שהיא מצוינת.

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gif נחמד.... היא נראית מתאימה ../images/Emo13.gif

למרות שאני לא כזה אוהבתותה

just orka

New member
הראשונה נראת לי מתאימה דווקא../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

לא אידיאלי, אבל סבבה

theEscapist

New member
המממ לא משהו

מצד שני, למי אכפת מאליס? הדמויות החשובות הן הדמויות מארץ הפלאות, כמובן
(ופה אני סומכת על טים שימצא את הטובים ביותר *אהמג'ונידפאהמ*
) ואגב, פשוט לא ראיתי טעם לפתוח את הפינה שלי השבוע, בהתחשב בעובדה ששבוע שעבר *אף אחד* לא טרח לענות. אה, והפינה ש "נחש את הסרט" הייתה אמורה להפתח ע"י רותם. אם אני רואה שהיא לא פותחת אותה כל השבוע, אני פותחת שבוע הבא.

theEscapist

New member
עוד סוג של עדכון:

שמועות עקשניות טוענות שהאופציה השנייה (הריאן הזאתי) לוהקה, מצד שני יש שמועות אחרות (או שהן רשמיות יותר, או משהו
) שאומרות בכלל שאף אחד לא לוהק באופן סופי, הצילומים לא מתחילים, ולכן עדיין יש סיכוי למשהו יותר סביר.... הנה לינק למה שמצאתי: http://blog.wired.com/underwire/2008/07/cast-tim-burton.html הם גם מביאים אילו כמה דוגמאות לשחקניות צעירות שיהיו מתאימות. אני לא נוטה להסכים לגביח אף אחת מהן- אני בהחלט חושבת שעדיף שחקנית אנונימית. חוץ מזה, אם אני רואה את הפרצוף של דקוטה פנינג על מסך, בחיי שאני מרביצה למישהו...

wolfyy

New member
חשבתי על זה - ויש דבר אחד שלא ברור לי בכלל

אליס ילדה. ממש ילדה - בThrough the looking glass היא אומרת שהיא "בת שבע וחצי בדיוק". איך זה שהליהוק מכוון לנשים בגילאי 20-30? אני מבינה שלא ילהקו ילדה בת 7, אבל ללהק ילדה נבונה ומוכשרת בגילאי 10-12 שתוכל להחזיק סרט, זה בהחלט אפשרי. מסכימה שצריך ללהק שחקנית אנונימית!

theEscapist

New member
באמת לא ברור לי הקטע הזה...

בדיוק היום דיברתי על זה עם נועה (פונצית גיל האמיתית, כתבה פה פעם
) וממש לא ברור למה לעזאזל מתכננים על נשים בנות 20-30 כשאליס בשליש מהגיל הזה. אבל לא דקוטה פנינג. או ילדה דומה לה. אלוהים, לא.
(אני מצטערת, טראומות מ"מלחמת העולמות" או מה שזה לא היה...) ואני חושבת שצריך שחקנית אנונימית בעיקר כי אליס היא ילדה כזאת מתוקה ותמימה
וכנראה רק שחקנית *אנונימית* תצליח להיות כזאת תמימה. וגם יש משהו הרבה יותר נקי וטהור בשחקנית שמגלמת את הדמות הראשונה שלה, בלי שלקהל יש איזושהי אסוציאציה, או איזשהו תפקיד קודם שלה להשוות אליו.

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifמה לא בסדר בדקוטה פנינג?../images/Emo12.gif

היא חמודה
רק אני חושבת? אבל היא באמת לא מתאימה לאליס.. גם אני מסכימה לזה שצריך מישהי לא מוכרת.. אבל לא מישהי בת 30!

theEscapist

New member
אני לא יודעת, היא מעצבנת אותי../images/Emo3.gif

אבל כן, אנחנו שוב מסכימות כולנו על אותה נקודה... (אני רק מקווה שעוד כמה אנשים יבינו את זה בזמן...)

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifהיא הייתה מקסימה וחמודה כשהייתה קטנה

עכשיו היא גדלה והיא לא כזאת מעניינת...

theEscapist

New member
או, חמודה../images/Emo9.gif

ואיזה עיניים
הייתי רוצחת בשביל כאלה... השאלה היא איך היא בתור שחקנית. וחוצמזה שלאחת שתשחק ילדה כמו אליס צריך להיות משהו מיוחד, כי אליס היא ילדה מיוחדת... ולכן צריך יותר מילדה עם עיניים כחולות מדהימות

blackwish

New member
לא רק מיוחדת

חייבת להיות לה אותנטיות בריטית
, נגיד כמו הזה החמוד מצ'ארלי והשוקלדה. צריך להיות בה מעין סקרנות ותמימות אבל גם טיפת אופל.

Foggie Day

New member
../images/Emo72.gifאוי איזו מתוקה!

מבחינתי היא מעולה.. אבל חשבתי על זה... לילדות קטנות בנות 10 לא יהיה קצת מפחיד לשחק בסרטים של טים? אני אישית הייתי מפחדת... זה הזוי מידי לא? או שרק אני פחדנית

למעלה