טוב.......

שאלתי.........

מה אתם אוהבים במקיף ומי המורה ש השפיעה עליכם הכי הרבה או שפשוט עשתה לכם חשק לבוא לבית הספר???????????

LittleBigGirl

New member
היא שאלה...

אם יש משהו שאנחנו כן אוהבים במקיף.... יש לך רעיונות? אני אמרתי- העובדה שכל החברים שלי נמצאים שם, והעובדה שנתנו לי (וגם לך...) לסיים אנגלית בי"א ועכשיו יש לנו המון שעות חופשיות.... ובלי קשר אבל בכל זאת- יש לי יום שלישי טסט שלישי.... פעמיים כי טוב... ליטל ביג

LaSombra

New member
בהצלחה בטסט...

אם תעברי, ואני מקווה שתעברי, תוכלי להצטרף לקהל הנהגים הצעירים באריאל ולעשות הרבה ס"ד (סיבובי דאווין)... זה כיף לאללה לנהוג לבד, יהיה לך מה זה מוזר לא לשמוע דברים כמו "שמאלה בכיכר", "תעשי לי פה חנייה", "ריטה! זה שאין חוק שאוסר את זה לא אומר שצריך לדרוס חתולים!" וכיוצא באלה... חוץ מזה, אפשר סוף סוף לשמוע מוזיקה שאוהבים באוטו!!! זה ממש תענוג... אם מי למדת דרך אגב?

LittleBigGirl

New member
תודה רבה...

אני לא מתכוונת לעשות הרבה ס"ד, טוב אולי רק בהתחלה, וזה יהיה קצת גרוע כי אבא שלי יהיה לידי. למדתי אצל אריה, המורה הכי רגוע באזור. שוב תודה ובהצלחה! דרך אגב, אני מכוונת להרשם לעתודה השנה, וללמוד תקשורת. ליטל ביג

LaSombra

New member
מגניב...

אלף, אריה הוא אכן המורה הכי רגוע שיש... גם אני למדתי אצלו ועברתי שני... הוא אחלה של מורה... ואני לא יודע כמה הצבא צריך אנשי תקשורת ואני גם לא יודע מה תנאי השירות שם, מה שאני יודע זה שעתודה זה מעולה... אבל, כמו שכבר אמרתי, אני מרגיש בודד למדי וזה מה שמפריע... אם את רוצה אני בשמחה אענה לך על כל שאלה שתרצי לשאול.......... למעשה, זה רעיון טוב לנושא שיחה!!!

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא אירנה(אני נשבעת)כי אני לא סנובית!!!!! וגם תפסיקו לשאול מי אני כי לא תגלו אתם עולים לי על העצבים מספיק עם השאלות!!!!

crazy dreamer

New member
קודם כל אירנה אל תתעצבני

סתם סתם אוקיי את לא אירנה! :) אז מה רציתי להגיד בכלל? חמוטל מורה טובה ובזכותה יש לי שעות חופשיות יש יש אבל זה לא קשור. מה שכן זה שאני לא ממש מאושר להגיע לבי"ס כל יום (וזה סיבה למה אני מאחר..?...ששששש אל תספרו לרונית)

LittleBigGirl

New member
אלמונית....

למה להתעצבן? אפשר לחשוב שהזהות שלך זה של איזה סלבריטי שאת לא חושפת אותה... אם את בי"ב אז רוב הסיכויים שאנחנו מכירות במילא, מה הקטע להסתיר דברים מחברים שלך? ואם את לא רוצה לגלות, אז פשוט תתעלמי מההודעות שמנסות לנחש מי את, וזהו. ככה הסיפור יגמר. מקווה שמצאתי פיתרון טוב ליטל ביג

לא אני לא..........

סלביטאית פשוט אני רוצה להישאר אלמונית מבלי שידעו מי אני:)))) לדעתי זה גם יותר מעניין כי אז את לא יודעת מי כותב את ההודעות ואת מנסה לנחש מי הבן אדם:))) אני לא הולכת ושואלת אנשים בפורום מי הם,אני מכבדת את רצונם להישאר אנונימים עם הכינויים שלהם.............. אז בבקשה תפסיקו לשאול מי אני כי אני לא אגלה(יש לי את הזכות????) וליטל ביג את כן מכירה אותי:))))

LittleBigGirl

New member
אני מכירה אותך טוב?

יענו לא רק היי וביי ונשיקה, אלא גם מעבר ללימודים?

LittleBigGirl

New member
אה...

אוקיי אז את השאלה הזאת אני אוכל לפתור מחר.... בכל מקרה,יש לי סתם שאלה אנחנו לא חברות מחוץ ללימודים למה? כאילו יש סיבה מיוחדת?

לא יודעת.........

תמיד אמרנו שלום אבל אנחנו לא חברות גם לא ידידות רק מכרות יש לך את החברות שלך ולי יש את שלי,חוץ מזה אף פעם לא ניסית להתחבר איתי אז לא יצא להו להיות חברות:))))

LittleBigGirl

New member
סבבה ../images/Emo98.gif

אז אולי פעם יצא לנו. כי את נשמעת נורא נחמדה ובכלל עם ראש על הכתפיים. אני בכל מקרה או טו טו זזה, כי בכל זאת צריכים לקום בבוקר ואני לא כמו קרייזי מרשה לעצמי לאחר... אני או שאני באה בזמן או לא באה בכלל...
לילה טוב לכווולם! ליטל ביג

למעלה