טוב

טוב

אני עדיין לא מחפשת אקטיבית לזוגיות ( עדיין יש מעצורים ואני עדיין לא בטוחה שזה נכון כרגע) אבל רוצה להרגיש נוח לפלרטט עם בחור אפילו סתם בטלפון. והתקשרתי להזמין תוספים או לברר על חבילות מסויימות והבחור לא יכל להתפנה בשירות אז הוא התקשר מאוחר יותר. אבל מהצד שלו זו לא הייתה אוירה של נתינת שירות כי הוא גם דיבר איתי על דברים אחרים אני לא חושבת שהוא ניסה להתחיל איתי ואני בטח לא ניסיתי אבל הייתי קפואה וחבל שלא דיברתי איתו יותר בנינוחות היה לו דיבור שמאוד אהבתי גם את הקול שלו גם את הצחוק וגם את הקלילות והאינטילגנציה של השיחה אם הוא היה בחורה הייתי מרגישה יותר נוח לדבר.
ועד עכשיו מכל הבחורים שניסיתי לא היה אחד שהיה כמוהו בשיחה והאמת מתאים לי בחור שמנהל שיחות ככה זה הרבה יותר כייף וזורם. בשיחה הוא מאוד היה הטעם שלי לבחור לעתיד. אז שוב לא חשבתי לכיוון זוגיות אבל עצבן אותי הקפיאות שלי מה אתם מציעים בשביל להשתחרר? שוב לא כדי להתחיל אלא כדי לדבר בכייף וקלילות וזורם אולי על מנת להתאמן וגם כי הוא חמוד

אני לא באה בטענות אבל עד עכשיו לא היה מישהו

מבחורים שדיברתי איתו בטלפון וזה זרם בקלות ודי הייתי צריכה להתאמץ יחסית
אני מעדיפה בחורים כמוהו שקל לנהל איתם שיחה לא משנה על מה מבחינת קלות השיחה נמאס לי לעבוד קשה בשיחות

עלה לי הרף עד עכשיו קיבלתי אותם כמו שהם עכשיו

יש לי ציפיות יותר גבוהות. רוצה שיהיה לי כייף לא רוצה אגוזים קשים לפיצוח.
נמאס מיסתורין לא עושה לי את זה רוצה קשר פשוט

ga26

Member
שלום סנופי

אני חושב שאת יותר מידי חושבת ופחות מידי מנסה.
למה אני מתכוון:
אף אחד מאיתנו לא נולד שהוא יודע לדבר. אבל הוא למד וניסה ובהתחלה בגיל 1-3 שיבש מילים ובגיל 5-6 כבר דיבר הרבה יותר טוב.
אף רופא מוחמחה לא נולד מומחה. הוא נולד בלי ידע באנטומיה וברפואה אבל אחרי שנים רבות של לימוד ושנים רבות נוספות של עבודה הפך למומחה.
אם לא תדברי עם בחורים אף פעם אז בפעם הראשונה כשיש שיחה קלילה את תהיי קצת בלי מילים או קצת לא תדעי מה לאמר - זה בסדר. ככל שתתמודדי יותר עם הקושי זה יבוא לך יותר בקלות. זאת עבודה אבל שום דבר בעולם הזה לא מגיע ללא עבודה.
כשרק התחלתי ללמד את עצמי איך לפלרטט ולדבר עם נשים זרות את יודעת איזה קשה היה לי? אבל בלי להתנסות לא הייתי מתקדם. ואחרי מספר פעמים זה הפך לכיף - סתם לשבת ברכבת ולדבר עם מי שיושבת מולך במקום כל הדרך לחשוב האם היא תגיב כך או אחרת ומה אני אגיד.
את צריכה להשתחרר ולהבין שגם אם שיחה נתקעת וגם אם משהו לא זורם לגמרי זה ממש לא נורא. לא מבחינתך ולא מבחינתו. ואם לא הצליח אז תגידי יפה Next ותעברי לאדם הבא.
את מבזבזת את השנים הכי יפות שלך על להגיד שאת לא מוכנה או לא בטוחה או כל מיני כאלה וחבל. תקפצי למים וגם אם את לא רוצה עכשיו זוגיות אז אל תחפשי כזו אבל תדברי עם אנשים ותצאי ותזרמי ומי יודע אולי עם הבחור הנכון גם הרצון לזוגיות יגיע.
מקווה שלא נעלבת ממה שאני כותב. את יודעת שהכל מ-
.

תתודה גא

דווקא דיברתי הרבה אבל עם מספר מצומצם יחסית ולרב עם כאילו שלא כל כך אוהבים לדבר אז זו הייתה עבודה קשה ומאומצת לא היה בזה חן וקלילות אז לא תמיד נהניתי לגבי לנסות זה מסובך. פעם הייתי במצב הרבה יותר מסובך מאשר היום מלאת פחדים אז הרסתי ברצף כמה הזדמנויות ליחסים לדעתי חלק אפעלו היו יחסים שיכלו להוביל לחתונה. אחר כך בגלל הפחד בחרתי ללכת דווקא על המסובכים ולאחרונה רק פשטות מעניינת אותי וכן אתה לגמרי צודק

dory141

New member
לקחת כמה נשימות עמוקות ולשוחח כאילו את מדברת עם אדם מוכר

מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות? יידחה אותך? הפסד שלו, יש עוד והם לא בהכרח פחות מוצלחים. המשך שבוע נעים ולא להתייאש (אומר מי שנדחה מאות פעמים ועדיין מאמין שיימצא נפש תאומה).

dahoe

New member
להתחיל לדבר. עם כולם.

את תתפלאי בכמה שיחות גולמיות את פותחת בכל יום, כאלה שמסתיימות בתוך שני משפטים, או ב"מנשמעמקורה".
החלטה שאני קיבלתי כשהיה קשה לי לשוחח, הייתה לזהות את השיחות האלה ולזרום איתן בכוח. התחילה שיחה, אפילו אם המטרה שלה הייתה טכנית? זרמי איתה. תגידי תמיד משפט אחד יותר ממה שאת רגילה. ואפילו, כמה שזה נשמע מגוחך, סגלי לעצמך "טכניקות" של שיחה מאנשים שאת אוהבת את הצורה שבה הם מדברים, כמו הבחור הזה. אפילו לרמה של לחקות את סגנון הדיבור שלהם.
לאט לאט זה יזרום יותר, יהיה פחות טכני והרבה יותר כיף.
עובד בהחלט. מבוסס על ניסוי אמיתי.

dude579

New member
מה שטוב בשיחת טלפון זה שלא

רואים אותך, אז אפשר לעשות כמה פעולות חשובות לשחרור המתח, כמו לעשות כתפיים רחבות, לנשום עמוק (ממש לסגור לשנייה את המיקרופון), זה מאוד עוזר. אנחנו נסגרים ונלחצים באופן לא מודע גם בשיחת טלפון.
&nbsp
לדעתי הסיבה שהשיחה זרמה היא שהייתה לה תחליט ברורה, בכל זאת הבחור היה איש מכירות. לא להגיד, חלילה, שהוא לא נהנה לשוחח איתך, אבל כאשר יש מטרה ברורה ויודעים באיזשהו מקום מה הסוף, אז המתח יורד. כשהעתיד "לא ידוע", אז נלחצים יותר.
&nbsp
שוב, לדעתי יחסית קל דווקא בטלפון לעשות "סוויץ'" בראש ולחשוב שהתחליט בשיחה היא השיחה עצמה... אפשר לשאול שאלות, את יכולה גם לדבר על עצמך, להתייעץ בנושאים שונים. יש מלא מדריכים על איך לנהל שיחה, זו יכולה להיות אמנות ממש. :)
&nbsp
אבל על מה אני מדבר, השגתי טלפון של בחורה מאתר הכרויות, ואני בלחץ, חושש להתקשר. הכי קל לייעץ משהו שלך עצמך קשה לעשות... :)

למעלה