טוב

snapis

New member
טוב

כבר שנים שלא כתבתי פה אבל יש לי רעיון לאיזשהו מחשק אז אם בא לכם.... עשו את זה כבר בפורום של משניה אני חושב אני מקווה שזה הילך גם פה אז אני חושב אל שיר יכול להיות כל שיר(של מוניקה כמובן) (אני קצת מתחכם את זה כי למוניקה יש פחות שירים) אז לכל אחד מותר לשאול אותי שאלה אחת של כן ולא וובסוף כל אחד יכול לנחש... מי שמנחש זוכה בא.... לא יודע חבר כבוד בפורום
בבקשה

snapis

New member
לא

כי זה היה ברור מידי אין מה לעשות אין למוניקה הרבה שירים.... לעשו את זה על שירים בכלל לא רק ששלהם לא איכפת לי!

i c y

New member
רעיון נחמד,../images/Emo42.gif

אבל אפשר לשכלל אותו קצת: מישהו חושב על שיר של מוניקה (לדוגמא, "על הרצפה") ושואל עליו חידה (לדוגמא, שיר מס´ 12 בדיסק "פצעים ונשיקות"
) ומי שיודע צריך לכתוב את המילים של השיר ולשאול חידה חדשה, ככה כל הפורום יכול גם לשאול וגם לענות. מה דעתכם?

i c y

New member
בכוונה נתתי דוגמא קלה../images/Emo42.gif

כדי לא לקחת לאנשים את כל הרעיונות...
רוצה להתחיל, חן?

i c y

New member
אני אתחיל.../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif

נתחיל עם משהו קל יחסית:
מהו השיר הכי קצר ב"פצעים ונשיקות"?

תשובה לא החלטית לא מתקבלת.

התשובה היא אח"כ.... המילים של השיר "אחרי שנגמר נפגשנו רק פעם ברחוב בהתחלה זה כאב אחר כך הפסיק לכתוב אחרי שנגמר נפגשנו רק פעם ברחוב בהתחלה עוד כתבתי לה אחר כך הפסקתי לכתוב אחרי שנגמר נפגשנו רק פעם ברחוב בהתחלה חשבתי עליה אחר כך הפסקתי לחשוב אחרי שנגמר נפגשנו רק פעם ברחוב בהתחלה נהיה לי רע אחר כך נהיה לי טוב" השאלה הבאה..... באיזה שיר של מוניקה מופיעה האות "ג" הכי הרבה פעמים תשקיעו קצת.

למעלה