טוב......

טוב......

בגלל שזה פורום נחמד ומת..... החלטתי לעשות משהו בנדון ולפתוח שרשור בנושא מה הרייקי עשה לי או מה אני רוצה שהרייקי יעשה לי. אז תתחילו לשרשר...

magda

New member
ירדן..אז בוא יחד נאושש את הפורום

מה אתה מציע???
מה אתה יודע על רייקי חוץ ממה שהסברתי לך לפני כמה ימים ..האם באת במגע עם האנרגיה הזאת?? אשמח לרעיונות
אז קדימה לעבודה

אני בת.......

ואת רוב מה שאני יודעת למדתי מאימא שלי(רייקי אחד) ומחברה של המשפחה(מאסטר רייקי). וכן באתי במגע האמת אני לא מאמינה שהכול אנרגיות חלק זה גם פסיכולגי... אבל כול עוד זה עוזר להקל על כאבים(פיזים ונפשיים)זה סבבה.

magda

New member
מה שמך???

למה את חושבת שזה גם עניין פסיכולוגי?? האם ידעת שגם באדם שלא מאמין ברייקי, הרייקי פועל.?? למי יש רייקי 1 לך או לאמך?? ואני מתנצלת על הבילבול ... ברור שאת בת..כנירא שגם אני לא טובה בשמות המון אהבה

וואי את לא מרוכזת...

ירדן,אנרגיות לדעתי לפחות זה דבר שאם לא מאמינים בו הוא לא עובד כמו שצריך רייקי 1 יש לאימא שלי.

magda

New member
אני מכבדת את דעתך ..אבל יש גם..

הוכחות שרייקי פועל גם אם לא מאמינים. הרגשת פעם אנרגיה??

הפורום הזה אמור לשמש לכם לבית....

אתם בלבד תקבעו אם הוא יחיה או ימות..... אין אף מבוגר שיציל אותו עבורכם.... אז אם בא לך על פורום משלך, כן, משלך, ומשלכם.... זה בדיוק הכוון, וזו בדיקו הדרך, ואת פשוט נהדרת
זה הפורום היחידי בו המבוגרים יסייעו לכם לפי הבקשה והרצון שלכם, ולא לפי איך שהם חושבים.... ותחשבו על זה
שלך,

magda

New member
ירדן רייקי לא יכול להכנס לקטגוריה

של רפואה אלטרנטיבית... מפני שרייקי זו דרך רוחנית שגורם שינוי לאדם שעוסק בו. אם תלכי ללמוד נניח תוכלי לחוות את זה בעצמך או אם אמא שלך תטפל בך כל יום גם תתחילי להרגיש העולם מלאה שבילים רייקי הוא אחד מהם. המון אהבה

wannalive

New member
רייקי פתח עבורי מודעות אנרגטית

היי, שמי אורן ואני מאסטר קונדליני רייקי. מאז הכיוונונים אני חש באנרגיות בעת טיפול בעצמי ובאחרים וכמו כן שמתי לב שהרגישות שלי לאנרגיה גדלה בצורה כללית, לא רק בעת טיפול. לדוגמא, צירופי אותיות רבות מכילים אנרגיה עצומה בתוכם. כל שיש לעשות כדי להרגיש אותה זה לעצום עיניים ולדמיין את האותיות כתובות יפה מול העיניים ולחוש "אהבה" וחיבור לאותיות. לדוגמא האותיות "ריי" גורמו לי לזרימה מוגברת של אנרגיה בידיים. "יהוה" גורם לזרימה כללית בכל הגוף. "ילי" באזור העיין השלישית ועוד... כמו כן התחלתי להרגיש יותר את כוחן של אבנים וקריסטלים, לחוש כאב של אדם בו אני מטפל (בעזרת הידיים אני יודע בדיוק איפה מרכז הכאב) בקיצור, עולם שלם. אני מצפה לפתח את היכולות שלי ואת הרגישות החדשה שלי גם לתחומים מיסטיים אחרים כגון OBE, ראית הילות, תקשור ועוד...

magda

New member
היי אורן ברוכים הבאים ...... :)

אשמח אם תספר לכולם כאן מה זה קונדליני רייקי. איפה למדת...בפורום רייקי של מבוגרים יש בחור בשם אוריאל מעוז שבמיקרה הוא גם מנהל הפורום וגם רייקי מאסטאר הוא מבין בכוח האותיות....יש שם בפורום מאסטאר אחר בשם איתן שהוא מאסטאר רייקי וגם בקריסטלים...אם תירצה להתיעץ איתם...אין ספק שהשטח רחב ומרתק והדרך שלך פתוחה להגיע לכל מקום שרק תרצה. אבל יש כאן בחורים צעירים שלא מבינים מה זה קונדוליני רייקי והיה מאוד נחמד מצידך שתסביר כאן מה זה.... המון אהבה

wannalive

New member
אני בחור צעיר בעצמי....

כן, סה"כ 19.5. מצד שני יש אנשים שעבורם זה זקן
בכל אופן, קונדליני רייקי היא שיטת הרייקי הפשוטה ביותר. אין סמלים, אין טיפולים ארוכים... הכל קצר ולעניין. בשיטה יש 3 כיוונונים בסיסיים ועוד 6 כיוונוני חיזוק. הכיונון הראשון יוצר את אותה השפעה כשל רייקי רגיל (פתיחת ערוצי אנרגיה ראשיים, הרחבת צ'אקרות) אך הכיוונונים השני והשלישי מעוררים את אנרגיית הקונדליני אשר שוכנת בצ'אקרת הבסיס. (באיבר המין) אנרגיה זו היא אנרגית האדמה והיא שונה מאנרגית הרייקי הרגילה אשר מגיעה מצ'אקרת הכתר. בשיטה זו 2 האנרגיות משתפות פעולה לשם ריפוי. כמו כן באמצעות השיטה ניתן לרפא טראומות שונות (גם מגלגולים קודמים), בעיות קארמה, פגמים ב DNA ועוד... (מלבד הריפוי הסטנדרטי של רייקי) כדי לרפא באמצעות קונדליני רייקי כל שעלי לעשות הוא להניח את ידי על כתפי המטופל, להגיד בלב "קונדליני רייקי" והאנרגיה מתחילה לזרום. ניתן גם לרפא מרחוק ע"י הצמדת כפות הידיים אחת לשנייה ומחשבה על האדם שרוצים לרפא. עוד מידע ניתן להשיג בקישור המצורף.

למעלה