טוב

ToryMaster

New member
טוב

יש לי תיקול, מה יש לכם לספר לי על ערבה? ערבה בוכיה פשוטה?

bflygirl

New member
התקלה../images/Emo2.gif אני לא עומדת בזה

חיחיח על ערבה לבנה ערבה לבנה היא מקור החומר סליצין, קודמו של האספירין. למרות שכל חלקיו של הצמח מכילים סליצין, המקור הטוב ביותר היא קליפת עץ בשלה. כמו בצמחים אחרים שמכילים סליצין, גם קליפת הערבה הלבנה מכילה חומרים אחרים, אותם הופכת מערכת חילוםי החומרים בגוף לחומצה סאליציאלית. זו הסיבה לכך שפעולתו איטית וארוכת טווח יותר משל האספירין. הוא עוזר לחום, כאבי שרירים, כאבי ראש וחיצונית מטפל בפצעים, כוויות וכאבי פרקים למינהם. ניתן למכירה בתור תה, טינקטורה, קליפה מיובשת וכמוסות. בבית: לחלוט 1-2 כפיות קליפה מגורדת לכל ספל מים רתוחים למשך שמונה שעות. דבש ולימון יעזרו לשפר את טעמו של התה. יתכנו תופעות לוואי של ליקוי קיבה, בחילה, או צלצולים באוזניים ואז חייב להפחית את המינון ולגשת לרופא. אזהרה: אין לתת לחלדים מתחת לגיל 16, אם הם חולים בהצטוננות, שפעת, או וירוס כלשהו. ואנשים עם בעיות קיבה יש להיזהר בנטילת ערבה לבנה. אין לערבב ערבה לבנה עם באליצתים אחרים כגון אספירין או שמן גולתירה, יש חשש שהדבר יגרום לתופעות דמויות התמכרות טיפ מהרמבם: שתיית מים שבהם נתבשלו עלי ערבה, יעילה להרגעת כאבים, לריפוי מחלות דרכי השתן ולרפוי דלקות בגרון, שקדים וחניכים. אמבט בעלי ערבה מצויין לטיפול בכוויות, פריחות ופצעים חיצונים על העור. בישול קליפת העץ ושתיתו וכן עשיית קומפרסים מיקל על מיגרנה, כאבי פרקים ושגרון.

ToryMaster

New member
עוד שאלות! עוד שאלות!

חשבתי על משהו לפני שנרדמתי אתמול, מה יקרה אם אני אוסיף מחטי אורן לאמבטיה? חוץ מריח טוב?

torymaster../images/Emo24.gifמחטי אורן לאמבטיה

באורן יש כמות רבה של שומן,הוא מכיל זרחן,מגנזיום,אשלגן,וסידן. מחטי האורן מכילים ויטמין c. מחטי האורן מתאימים לשימוש חיצוני לסובלים משיגרון,כאבי שרירים ומעייפות. לצורך השימוש יש להרתיח 50 גר" של מחטי אורן,לסנן ולשפוך לתוך מי האמבט של מים חמים. רחצה נעימה.

bflygirl

New member
עוד על תה ירוק- ערבה

גנבתי מהמזכירה איזה קטע שיש לה פה אני מצוטטת: תה ירוק קלאסי - ערבה עלי התה הירוק של "ערבה" נקטפים בסין בהיותם צעירים, קטנים וירוקים. העלים המשובחים מועברים בצורה השומרת על טריותם הראשונית וטעמם האיכותי ונארזים לשקיקים ע"י "ערבה". התה הירוק של "ערבה" נודע בתכונותיו הבריאותיות ואין כמותו לשילוב באורח חיים טבעי ומאוזן. מחקרים שנערכו מעידים על שיפור במערכת החיסונית בגוף,(אולי אני גם יתחיל לשתות אותו?), הקלה על תהליכי העיקול וחילוף החומרים אצל אנשים השותית את התה הירוק. בנוסף, במחקרים שפורסמו התברר כי התה הירוק תורם להאטת העלייה ברמת הכולסטרול ולהגברת תחושת החיוניות. התה הירוק של "ערבה" מכיל ויטמין C וחומרים אניאוקסידנטים הידועים כמסייים להחשלת השפעות ההזדקנות ומקלים על מניעת מחלות. בקיצור שווהההההההההההההההההה לשתות תה ירור ערבה

רררגעעע

התה הירוק "ערבה" לא קשור בכלל לצמח הערבה. "ערבה" הוא שם מסחרי של חברה. וגם אזהרה: ערבוב של ערבה (הצמח) עם קפה , עלול להיות מסוכן מאד ! (וגם- שלום לכן/ם, חדשה כאן , נעים להכיר
)

bflygirl

New member
ערבה זה שם המסחרי של החברה?

אבל זה תה של חברה אחרת נשבעת לך ותודה על האזהרה

למעלה