טוב... סוף סוף העליתי את התמונות מההופעה בפיוז'ן! יוהו!! אז סתכלו
ד דורבנית חיפאית מצויה New member 24/3/04 #1 טוב... סוף סוף העליתי את התמונות מההופעה בפיוז'ן! יוהו!! אז סתכלו
ד דורבנית חיפאית מצויה New member 24/3/04 #2 טוב!... אז התמונות ענקיות ואי אפשר לשלוח אותן... אז אני אחשוב על פתרון..
P papal New member 24/3/04 #4 תשלחי את זה אליי לא דיברנו על זה?? בכל מקרה- תשלחי אליי את התמונות- וכל מי שיש לו תמונות ורוצה לפרסמן- שישלח לי- זה ייופיע באתר של מאמ"ה- ומי שיבקש - גם כמובן יקבל את כל הקרדיט המגיע לו בקיצור [email protected] תשלחי- התיבת דואר מחכה לתמונות ועליי- הם יפורסמו באתר
תשלחי את זה אליי לא דיברנו על זה?? בכל מקרה- תשלחי אליי את התמונות- וכל מי שיש לו תמונות ורוצה לפרסמן- שישלח לי- זה ייופיע באתר של מאמ"ה- ומי שיבקש - גם כמובן יקבל את כל הקרדיט המגיע לו בקיצור [email protected] תשלחי- התיבת דואר מחכה לתמונות ועליי- הם יפורסמו באתר
ד דורבנית חיפאית מצויה New member 24/3/04 #5 אתה רוצה שאני אשלח באימייל? כי אני לא יכולה, זה גדול מידי! אבל אם אתה מתכוון שאני אשלח דרך מאמ"ה, אז בדורבנימציה, נכון?
אתה רוצה שאני אשלח באימייל? כי אני לא יכולה, זה גדול מידי! אבל אם אתה מתכוון שאני אשלח דרך מאמ"ה, אז בדורבנימציה, נכון?
P papal New member 25/3/04 #6 כן - בדיוק לזה אני מתכוון ןבקיצור שנה שילחי לאי מייל הבא [email protected] אל חשש אין לנו הגבלת גודל- ואם יש לך בעיית שליחה- פשוט תשלחי תמונה אחת בכל פעם בסדר?
כן - בדיוק לזה אני מתכוון ןבקיצור שנה שילחי לאי מייל הבא [email protected] אל חשש אין לנו הגבלת גודל- ואם יש לך בעיית שליחה- פשוט תשלחי תמונה אחת בכל פעם בסדר?