טוב ..

lmaayan

New member
טוב ..

אחרי לילות של שבירת ראשי העדין כנגד המקלדת, מטר קללות עסיסיות נגד העולם ואחותו , הרי לכם אתרי הצנוע.. מ

shonshon5

New member
אחלה!! אחלה!! ../images/Emo45.gif

ומידע פנימי שיש לי טוען שלעולם אין אחות. יש הוכחות... יאללה, ביי! אבי

ilan_k

New member
באמת אחלה אחלה

למעיין עם איזה פילמים את משתמשת?? לאבי - אני חושב שאתה טועה כי לעולם יש אחות --אפילו יצאתי איתה כמה פעמים..........

lmaayan

New member
אחות צולעת אולי ( :

אני משתמשת ב ILFORD HP5 ..כפי ששמתם לב אני לא מתקרבת לצבעוני - לא עושה לי את זה - סורי (; יש לעוד מישהו פה ( חוץ מפבראיש ....) אתר פרטי ( נקי...) של הצילומים - מעניין אותי לראות עיצובים שונים .. מ

lmaayan

New member
כ"כ נקי שהייתי מאכילה את ילדי ממנו

לו היו לי ילדים (:) התרשמתי מאד מעיצוב האתר - נוח, נגיש,ובהחלט מגוון. מעניין אותי לדעת את הרקע שלך בצילום, איזה מצלמה , ובמיוחד את צורת הפיתוח . צלמים תמיד אוהבים להיות מסתוריים אבל בחייאת - קצת אינפו ! בקשר לתמונות של לונדון ופאריז ( שני המקומות בהם אני מצלמת בעיקר ) היה חבל קצת שלא צילמת דברים קצת פחות "מסחריים" -יש לך עין טובה וחבל היה לבזבז אותה על השומרים של בקינגהם והאייפל - עם כל הכבוד להם - אבל לכולנו יש איזה שבע תמונות מהבת מצווה עם השומר בשער. אבל בסה"כ תמונות מעולות. ביי לעכשיו M

flipper

New member
יש גם אתגר בלצלם דברים "מסחריים"

ולנסות להוציא מהם בכל אולי דברים מעט שונים, אולי מזווית אחרת. זה לפחות מה שאני ניסיתי לעשות (זה לא אומר שצלחתי בזה) יש עוד הרבה תמונות משם אבל לא את כולן העלתי. ובכל זאת, יש צדק בדברייך
ותודה על המחמאות. לגבי פרטים ובכן, אני מצלמת בניקון 6006N עם עדשות 28-200 ו- 70-300 הפיתוח נעשה בחנות... אין לי רקע מקצועי, אם זו השאלה. עשיתי קורס בסיסי בשחור לבן פעם מזמן ו...זהו בעצם. מעבר לזה אני פשוט אוהבת ללחוץ על הכפתור

Farbiash

New member
מרשים מאוד !

ראשית, הרשי לי להביע את התרשמותי העמוקה מכמה מהתמונות המוצגות בגלריה. אני מאוד אוהב צילום שחור לבן ונחמד לראות שיש מי שעוד עוסק בזה
לגבי עיצוב האתר, המבנה הכללי מוצלח מאוד לטעמי אם כי הייתי משנה כמה דברים טכניים קטנים. בעמוד הראשון כדאי להשאיר איזו תמונה מעניינת שתשמש הקדמה לבאות. את התמונות הראשיות בכל גלריה הייתי מקטין מעט, על מנת שניתן יהיה לראות לפחות 4 גלריות על עמוד אחד בלי צורך להשתמש בגלילה. דבר אחרון שלי ממש הציק זה התוספת המיותרת (לטעמי) לעכבר - כולנו נוטים לשגות בעודף אפקטים באתרים - לטעמי כדאי להסיר את זה. אבל שוב, חוץ מזה - ממש תמונות איכות ! דרך אגב, לא זוכר שקיבלתי ממך הערות לאתר שלי ... (ודבר נוסף - זה פרביאש ... ואם את ממש מתעקשת שמי הפרטי - נצח).

lmaayan

New member
נקודות למחשבה

תודה על הפידבק :) ועכשיו אני הולכת לאתר שלך ... אה ולך ולאבי - תודה על ההודעה באתר :) נו.. אין לאף אחד אתר ? גוד דאמיט ! שנראה מה התחרות
M

lmaayan

New member
באתי ראיתי נהנתי

נצח - אהבתי את הפרסומת לAGFA!!! לצערי לא הצלחתי להכנס לגלריה החדשה משום מה .. כל התמונות בחלק של הAGFA שלך? מאד מגוונות לכן אני שואלת - לרוב הצלמים שיצא לי לראות תיק עבודות שלהם יש סגנון אחד שניים מאד ברור .. הייתי רוצה לראות קצת יותר שחור לבן- אבל זה כי אני פריקית מפורסמת של המדיום הזה - סורי :) והמתכון של הסלמון בהחלט מדליק את הטייסט באדס שלי ..( לא זוכרת איך קוראים לזה בעברית..שוב ..סורי :) ) טוב זהו לעכשיו. M

Farbiash

New member
כל התמונות שלי ../images/Emo13.gif

אני לא מפרסם אף תמונה שאינה שלי. אז כל מה שאת מוצאת באתר אני צילמתי. אני מקווה להרחיב בקרוב את מגוון התמונות ולהוסיף גם שחור לבן. הפרסומת לאגפה - כיוון שזהו קונטאקט סרוק שפיתחתי מסרט של אגפה ... תודה על המחמאות
(מצרף שוב את קישור הגלריה החדשה)

lmaayan

New member
לא הבנתי..אתה רוצה להגיד לי

שכל התמונות מאותו קונטאקט? אם לא אז סחטיין על הסבלנות שלסרוק כל פריים מהקונטאקט!

shmuled

New member
לא מאותו קונטאקט כי אם...

שימי לב שתמיד מצליח לנצח ידידנו בתמונה מס´ 20...

Farbiash

New member
בוודאי שלא מאותו קונטאקט ...

רק את המסגרת לקחתי מהקונטאקט של אגפה. את שאר התמונות שילבתי על-ידי הרבה מאוד עבודה שחורה במחשב. יש שם תמונות מארה"ב, קנדה, אירופה, ישראל, לבנון - אני לא חושב שכל זה היה נכנס על סרט אחד ...

yonish

New member
קצת תמונות שלי

גנבתי סקאנר לחמש דקות. הנה קצת תמונות:

למעלה