טוב,

magenta73

New member
טוב,

בואו נדבר על סטריאוטיפים... או שיותר נחמד, בואו נשחק משחק. כל אחד יכתוב על עצמו גיל. סטטוס משפחתי. מקצוע. לימודים וכו'. דברי "סטטוס"... והאחרים "ישפטו" או יגידו את דעתם על הסטטוסים השונים. מה לפי דעתם זה אומר על הבן אדם. אני אתחיל... בהודעה הבאה. ותהיו כנים!

magenta73

New member
אני!

בת 32 רווקה מערכת היחסים הכי ארוכה שהיתה לי, על הנייר שנה וחצי. גרה לבד בעלת כלבה נראית טוב :) מעצבת גראפית סטודנטית לפסיכולוגיה וחינוך מיוחד גרה בדירה שכורה. בתל-אביב. חובבת בירה. 75% פולניה... לכו על זה. ולא, אני לא אעלב. אני מסתכלת על זה כמחקר אנתרופולגי. וגם אתם. שוט!

shaniza

New member
בשעה כזו את אמורה לישון

כמו שאר הפורום

shaniza

New member
אני קמתי היום ב13:00

והייתי בעבודה עד עכשיו... מה התירוץ שלך?

magenta73

New member
שאני אשת לילה.

ודרך אגב, גם אני צברית. מהכלום אחוז שהוא לא פולני. דור שמיני. עם מקורות דם עד למשפחת אהרונסון (שרה אהרונסון- שרה גיבורת ניל"י - אז כבוד גם לי!!!)

shaniza

New member
וואלה? יש לנו גיבורה בפורום ../images/Emo6.gif

אני נצר למשפחת דונה גרציה ודון יוסף הנשיא פחות מוכרים משרה... אבל עדיין חשובים

shaniza

New member
נראית טוב ../images/Emo6.gif

לא שאני אומרת שלא... את זה נגלה במפגש... :) בעלת כלבה ודירה שכורה בתל אביב... יש לך גם אופניים ואת שמה את הכלבה בסלסלה שמקדימה? ועכשיו ברצינות? איך את מצליחה לסבול את המגורים בתל אביב?

magenta73

New member
יש לי משקעים...

או טראומה, אני לא ממש מסתדרת עם אופניים. לא ממש טובה בזה. שיווי משקל שלי לא משהו, גם כשאני הולכת, ברגל, עמודי חשמל נתקלים בי, אז אופניים בטח לא. ואני מתארת לעצמי את הקטנה על סלסלה חחחחחחח.... הניירוטית הזאת? אין סיכוי... עכשיו, בכל הרצינות, לא הבנתי מה השאלה בלסבול? אני עירונית, לא אכפת לי הרעש. טוב לי עם זה שיש עיסוקים כל הזמן. אם אני רוצה שקט, לוקחת את האוטו, או יורדת לים, (3 דקות על השעון), לא משנה. אני לא יוצאת לכל המקומות ה"איכותיים" של ת"א. ובטח לא לפיק-אפס, מעורר בי חלחלה. יש לי את קונכיית השכונתי שלי וטוב לי שם.

shaniza

New member
../images/Emo13.gif

רעש גם לי לא מפריע (לרוב) חוץ משופינג בתל אביב וביקור חברים... אני משתדלת להתרחק ממנה כמה שיותר העיר הזו לחוצה ועצבנית ולמצוא בה חניה זה סיוט. להגיע לבית ולעבור חצי שעה של סיבובים סביב השכונה כדי למצוא חניה זה לא משהו שתורם לבריאות הנפש. ואם פעם אחת או פעמיים מעלה את העצבים... אני לא רוצה לחשוב בכלל איך זה לעבור את זה יום יום. ונכון שיש איזורים בתל אביב יותר רגועים...אבל הם מעטים.

mika tal

New member
ואני ../images/Emo13.gif

גיל:28 סטטוס משפחתי: רווקה מקצוע: תקשורת לימודים: תואר ראשון בתקשורת 50 אחוז מרוקאית נטייה: ללכוד בחורים מתוסבכים ו"מעפנים" לסירוגין..

shaniza

New member
אני...

גיל 27 (אוטוטו) רווקה מתפקדת כמפעילת מערכות מחשב סטודנטית באוניברסיטה הפתוחה לניהול ותקשורת מכורה לטלנובלות (במיוחד אלה עם פקונדו ארנה ונטליה אוריירו
) 50% פולניה 50% צברית (9 דורות בארץ...לא לזלזל!) אני לבנה שלא מצליחה לתפוס טיפונת צבע חזרתי לגור עם ההורים ולא עולים לי עוד סטטוסים בשעה כזו של הלילה...

Vdrums

New member
אוקיי

בן 26 להורים גרושים 4 אחיות מכל הכיוונים היגרתי ללוס אנג'לס עובד בעסק שעושה אבן קיסר למטבחים/ג'קוזי וכו' יש לי חברה חצי שנה גר עם שותף (חבר מהתיכון) ואוטוטו עובר לגור עם החברה חצי עירקי חצי פולני אני בשלן מתופף קורס סוכני נסיעות מכונית עם גג פתוח

shaniza

New member
לוס אנג'לס

ומכונית עם גג פתוח פששש... התרשמתי... תומר, תעשה לי ילד!

אוקיי..

גיל: 33 סטטוס: רווקה מקצוע: פקידה...לא תפקיד חיי לימודים: הנדסאית עיצוב תעשייתי, ועכשיו לקראת סוף תואר ראשון בניהול דרך הפתוחה (חרשנית רצח). העדה שלי - שונאת את הסטיגמטיות...ולכן מתעלמת...(ואני לא מרוקאית וגם לא פולניה...עכשיו תנדו אותי?) בשבע שנים שאני במרכז - עברתי 5 דירות...בערים שונות...גרה לבד.. זהו.

shaniza

New member
תסבירי לי

איך הנדסאית עיצוב תעשייתי עובדת בתור פקידה (שעכשיו יש לזה שם אחר...מנהלת אדמינסטרטיבית נראה לי)??

meow26

New member
אני

גיל:26 סטטוס:רווקה מקצוע:עבודה שאני נהנית בה ומרוויחה יפה לימודים:שנה א' בתואר שני פולנייה 100% אבל מנסה להתרחק מהסטריאוטיפ

למעלה