טוב...

טוב...

אז היום בסניף היה לנו כמו יום גיוס שני כזה... ובאו חניכים חדשים ועשינו פעולת מים... הכל היה נחמד והלך טוב... גם כמות החניכים השתפרה... אבל...הגיעו חניכים ממש מופרעים...משכבת ו' שהתחילו לקלל אותי וכמעט להרביץ לי.. בתור בוגרת מכבי לא ידעתי מה לעשות... פשוט לידם שיחקתי את עצמי כאילו לא קרה כלום... אבל אחרי שהם הלכו פשוט בא לי בכי... ואני לא יודעת עכשיו מה לעשות... כי החניכים הבטיחו שהם יבואו לפעולה הבאה ולעוד פעולה... ואולי אפילו ירשמו... אני,אם לא הייתי טיפוס סבלני הייתי מרביצה להם...יש להם מזל שנפלו על אשכנזיה:) הקיצר...מה דעתכם? לקחת הפסקה מהסניף?כי כרגע אני לא כ"כ מרגישה שאני יכולה לחזור.... או להשאיר את העניין איך שהוא ולהבליג... מקווה שתעזרו לי.. שירלי שביעיסטית ראשל"צ מערב

Rioter

New member
שירלי ../images/Emo2.gif

א. גם לנו (לשקד ולי) הלך גרוע, לא הגיעו לנו חניכים ועדי וענבר נפלו על שכבת ה' הקשים, אז עזרנו ללילך להשתלט על משהו כמו 20 משכבת ג', שזו, אגב, משימה לא קלה. אחד העיף עליי בלון מים וכולי רעדתי מקור במשך כמה שעות, גם אצל הקוסמטיקאית שהייתי אצלה לאחר מכן. ב. לא הבנתי. את לא מדריכת ז'? איך פתאום הגעת לשכבה של ו'? לא נועה מדריכת ו'? ג. יש הבדל בין לקחת הפסקה מהסניף לבין הפסקה מהדרכה. את לוקחת חלק מרכזי ביותר בסניף ואת תהיי חסרה, אני לא מוכנה להמשיך בלעדייך
מהדרכה? תנסי עוד פעולה-שתיים ואז תחליטי. בסניף את נשארת!!!! ד. אני אוהבת אותך

שירו'ש

א. עם החניכים שלי הלך לי מצויין... אבל 4 חניכים משכבת ו' פשוט השפריצו עלי מלא מים! ושאמרתי לו לעזוב את הסניף הוא התחיל לדחוף אותי! חצוף... ב. כן...אני מדריכת ז' אומנם...אבל ו' היו ממש קרובים אלינו....והוא פשוט בא וזרק עלי שקית מים! ג.אני לא אמרתי שאני עוזבת...אמרתי שאולי אני אקח הפסקה..אולי גם זה לא... ד.אני מתה עליך!

SoulDancer

New member
שירלי,

א. לא לוותר!!! שהרכז שלכם [יש לכם רכז לא פייר!] ידבר איתם אם הם יגיעו לפעולה הבאה...ותנסי לגרום להם להרגע בדרכים המגוונות שברא לנו אלוהים ככלי עזר להדרכה. [טופי, ארטיק...] אל תעזבי-תנוחי קצת יש הבדל. [תאמיני לי-כשפתאום אין לך ימי פעילות עם חניכים ואת רואה איך הסניף שלך-הבית השני שלך-מתפורר לך בין הידיים, את לא תעזבי] אוהבת יסמין

שירלי יקירתי..

כבר דיברנו על זה, לא? אגב, החניכים האלה לא יחזרו. הם לא מספיק אוהבים אותי.
חחחח.. ולשאלתה של שיר- כן, אני מדרכת ו', אבל שירלי, שהייתה ליד, נראו לחניכים האלו מטרה נחמדה כנראה.. שום הפסקה מהסניף. שום הפסקה, הם לא חוזרים.. ואם הם יחזרו באמת לא יהיה להם קשר אלייך, ואפילו לא קרבה. מבטיחה לך. אני לא מרשה לך לוותר בכזו קלות על ההדרכה וכן על הסניף עצמו, את בוגרת הכרחית כאן, ואת יודעת את זה טוב מאוד, וזו לא פעם ראשונה שאני אומרת לך את זה. אז בלי שטויות.
סומכת עלייך. וחסר לך שאת לא באה ליום פעילות ביום שישי.
אוהבת המון, ואם עוד יש לך ספקות.. את יודעת למצוא אותי. יום מדהים.

נוע את מיי לאב../images/Emo23.gif

אני לא עוזבת.. אמרתי שאולי פשוט אני לא יבוא ליום פעילות אחד.. וגם זה יכול להיות שלא יהיה... נדבר עם יוסי היום... למרות שגם תמול דיברנו... הוא אמר שהוא יתקשר.....

anat135

New member
תשובה-

אני חושבת שהמטרה שלנו בתור מדריכים, היא לא להדריך רק את הילדים החמודים אלה שתמיד מקשיבים והבעיה היחידה שלהם זה לשתות/פיפי. המטרה שלנו, זה להסתכל בסוף שנה על הקבוצה, ולדעת שמשהו השתנה בהם, ואני גרמתי לשינוי. קורה שיש ילדים מופרעים, וגם לי כבר 2 פעולות הרביצו לי. ולא מפסיקים לקלל אותי. זכרון זה גם מקום קטן, ואני פוגשת את החניכים בהרבה מקומות ואני שומעת משהו כמו " היי אסף תראה הנה המדריכה המעצבנת שלנו". זה קורה. אין מה לעשות. אני באמת חושבת, עם כל הכאב שבדבר, שאנחנו צריכים לקחת את זה בתור אתגר. אם הפסקה של כמה זמן תעזור לך, בכייף. אבל לא צריך להיכנע לחניכים. והגיוסים שלכם היו למטרה שיבואו חניכים. ופניתם לחניכים, לא לילדים הטובים ביניהם. וזהו. החניכים האלה יכולים להפוך לחניכים הכי טובים בעולם בסוף שנה. בהצלחה.

למעלה