טוב

יעלגול

New member
טוב

אחרי שעברתם התעללות מסיבית משאר חבריי בםורום אופנועים, קצת ברצינות: אז אני יעל בת כמעט 25 שלא מוכנה לוותר על אופנועים בשביל אף אחד ובכל זאת מחפשת אהבה, ולא ממש אכפת לה לחפש גם באינטרנט. לספר על עצמי אני ממש לא יודעת, ומה שאני מחפשת זה קשר רציני, כנות בעני זה הדבר הכי חשוב בעולם ובלי חוש הומור אין בכלל על מה לדבר, כל שאר הדברים: יגיעו בזמנם החופשי יעל

Miss Mor

New member
המממ...

אם יעל לא מעידה על עצמה אז אני אעיד, היא מקסימה
ו... גם אני פנויה, כבר כמה שעות. קשר של חודשיים הגיע לסופו ממש עכשיו. וכן, חלק מזה היה בגלל אופנועים בעקיפין. למה, אפילו שיודעים שזה לא זה, מרגישים ריקנות ורע? Miss Mor מזילה דימעה קטנה...

dmx_must_fly

New member
סינגל זה לא מנוע???

תמיד חשבתי שסינגל זה מנוע עם בוכנה אחת (וויברטור על גלגלים בקיצור) ומה אני רואה??? יש להם פורום משלהם. לא מספיק פורום האופנועים ופורום השטח עכשיו יש גם פורום לסינגלים!!!!!
ואם יש לי טווין?? (מנוע עם שתי בוכנות) זה אומר שאני סינגל פעמיים??? טוב אז נענתי לקריאת מנהלת הפורום ובאתי - מסוקס (לא ממש אבל בערך) שרירי (ועל זה יעידו בפורום אופנועים) בעל אופנוע גדול (זה לא אומר שיש לי קטן כי התחלתי מאופנוע קטן) ופנוי להובלה. יעלגול לא החזרת לי תשובה על המסר ששלחתי לך בקשר לחיפושי האופנוע שובבה שכמוך...

נצטרך קצת יותר פרטים כדי לדעת

מי אתה ומה אתה רוצה... (וא אפשר להשאיר את שיחות האופנועים בפורום 8 נודה).

dmx_must_fly

New member
מי אני ומה אני רוצה??

טוב אני זה אני!!! לא אף אחד אחר.... ומה שאני רוצה זה: שלום, אחווה וחיים פשוטים.
ובקיצור אני אופנוען קצת משוגע וכרגע גם פנוי. אומר הרבה אה??? אה.. המשוגע זה לא מאלה שמשכיבים ומשחיזים רגליות כל שבת בכבישים עלומי שם.... ואת דיבורי האופנועים אני משאיר ל4 פורומי האופנועים שאני משתתף בהם ומה שכתבתי היה צריך להלקח בצורה המתאימה ביי ביי

איתן כ.

New member
ואני יכול להעיד שמיס מור היא מקסימה

אז יאללה, בנים לפני שיהיה מאוחר מידי. איתן
מזיל דמעה בשביל הקשר שלה שהסתיים - אבל כל סוף הוא גם התחלה

Miss Mor

New member
ששששש.....

לא לצעוק את זה, אני מסמיקה
ולי לא כל כך כואב... כניראה שזה לא היה זה... במיוחד אם דבר כל כך עיקרי בחיי מפריע לו!

למעלה