טוב...

אקסיומה

New member
טוב...

בהמשך להודעה הקודמת שלי לגבי הבחור ההוא "המקסים" שהכרתי, הנה עדכון: אחרי שזה נמרח כבר איזה חודש- חודש וחצי, והוא עדיין שולח לי SMSים סתמיים מדי פעם, הוא החליט שלשום להתקשר אלי, וקבענו שניפגש ככל הנראה היום בערב, ושהוא יגיע לעיר שלי ונצא לאן שהוא (אנחנו לא גרים באותה עיר...) ואז הוא שוב נעלם... שום טלפון, שום סימן חיים, שום הודעה שמבהירה שאכן יש למה לצפות... בקיצור- באמת עושה רושם של בן אדם לא רציני בכלל. אני יודעת שכבר הייתי צריכה לרדת ממנו, אבל בדיוק אז הוא באמת החליט ליצור קשר וחשבתי שאולי אני טועה לגביו. ובכלל, לא ברור לי איך זה שהוא בכלל בגילי והוא אשכרה איש קריירה שמנהל חברה משלו וכל היום עסוק בעבודה. אפילו אני לא עובדת כ"כ הרבה...
ומצד שני- יש את אמא שלי שמנסה לשדך לי איזה בן של חברה שלה, שאין לי מושג מי הוא בכלל...
מה, מה בסה"כ ביקשתי? להכיר מישהו נורמלי, רציני, לא מתוסבך, לא עסוק מדי... זו באמת בקשה גדולה כ"כ? סתם הרגשתי צורך לקטר...

בקשה לא מוגזמת בכלל ../images/Emo24.gif

תראי, לעולם אין לדעת מה עובר בראש שלו. טובי האנשים ניסו למשל להבין את המוח הנשי, התייאשו והחליטו להמציא פיזיקה במקום. פשוט תתקשרי ותשאלי אותו מה הוא רוצה. כי אם הוא משחק, אז שיילך לשחק עם מישהי אחרת. זה לא יעשה אותך נואשת. תקשורת זה הכל.

אקסיומה

New member
עוד לפני שבכלל חשבתי להתקשר...

הוא התקשר אלי, ואמר שהוא לא רוצה שאני אחשוב שזה תירוץ שנובע מחוסר עניין, אבל הוא באמת באמת מצטער והוא נאלץ לבטל את הפגישה כי הוא עסוק מעל הראש והוא לא יודע מתי הוא יתפנה בקרוב. הוא הבהיר כמה פעמים שהוא באמת לא מחפש תירוצים, ושהיה חשוב לו להגיד לי את זה בטלפון במקום לשלוח הודעה ושאני אחשוב שהוא לא רציני... ועדיין, אני לא מבינה מה גורם לו להיות כ"כ עסוק... אבל אם זה מה שהוא אומר, כנראה שנצטרך לחכות ולראות.

נו. הוא לא רוצה לחנוק אותך

כי אם היה מתקשר הרבה, או מראה עניין - היית כנראה לא נמשכת כל כך. ככה הוא משגע אותך. משחק את המשחק הזה. הוא יודע שאת אוכלת סרטים. "בנות רוצות את מה שהן לא יכולות לקבל".

אקסיומה

New member
זה ממש לא נשמע ככה...

אחרת הוא בכלל לא היה מתקשר ומסביר את עצמו, אתה לא חושב?

הוא כן

כי הוא לא יכול להתעלם ממך לנצח. יש פה איזה משחק. אבל אל תאכלי על זה סרטים. אל תגבילי את עצמך. אתם לא יוצאים עדיין. תצאי, תעשי חיים, אל תחשבי עליו. אפילו תנסי את זה שאמא שלך מנסה להכיר לך. אולי אפילו הוא ישמע מזה ויקנא קצת. מה שצריך לקרות - יקרה, ומה שלא יקרה, לא היה צריך לקרות מההתחלה.

אקסיומה

New member
יש פה משהו שאתה מפספס...

אני לא יוצרת קשר איתו. הוא זה שיוצר קשר איתי, מתקשר ושולח הודעות. אני לא אוכלת סרטים בגללו. אני פשוט מנסה להבין מה לעזאזל הוא רוצה ממני, אם הוא כזה וורקהוליק שעסוק בעבודה 24/7... אבל כן, אתה כנראה צודק. פשוט יש לי ניסיון רע בכל מה שנוגע לשידוכים דרך אמא שלי.

אהבתי את ההדגשה של הלא

פלורסנט לפעמים, סלחי לי. יש לו חברים? מישהו שמכיר אותו שגם את? מה שם החברה שהוא הקים? יש לה אתר באינטרנט? אפשר לבדוק אם הוא כזה עסוק.

אקסיומה

New member
אמממ...

אין לנו חברים משותפים, אם זו השאלה. שם החברה? אני לא רואה לנכון לכתוב אותה פה בפורום... אני יכולה לכתוב לך את זה במסר. וכן, יש לה אתר...

שלחי מסר אם בא לך

אפשר לבדוק הכל בימינו. רק לראות שזה לא הופך לאובססיה, כי זה דיי מרתיע.

קראתי שוב

ואני חושבת שאולי הוא באמת רציני ועסוק ולא סתם כזה שלא מעוניין. אחרת, בשביל מה לו להתקשר אלייך ולומר לך את זה. חוץ מזה שאף אחד ממכם לא ילדים קטנים. אני מציעה לנסות לצאת איתו, אבל לא לשלול למצוא מישהו אחר עד שתיהי בטוחה שאיתו את רוצה להיות. בינינו, זה קשה להיות עם בנאדם שכל הזמן עסוק בעבודתו. סדר עדיפויות שלו שונה, וזה קצת מפחיד אם בעתיד נגיד, תקימו משפחה והוא יעדיף עבודה על פנייך. אבל , בואי לא נגלוש לעבר העתיד. יכול להיות שעכשיו יש לו לחץ ואחרי הלחץ הוא יהיה אדם אחר ויכול להיות שהוא באמת אדם שיודע רק להשקיע את עצמו בעבודה. שזה מצד אחד טוב, כי הוא משקיען ומצד אחד רע. אבל אני טוענת שאם באמת רוצים את הבנאדם אפשר לשנות אותו. הכול תלוי עד כמה את רוצה אותו באמת.

אקסיומה

New member
תודה על התגובה...

אני לא יודעת עד כמה אני רוצה אותו. פשוט בגלל שאני לא מכירה אותו עדיין, או בעצם בגלל שהוא לא מאפשר לי בכלל להכיר אותו...
אני לא חושבת על מה יהיה בעתיד, ובטח לא נסחפת למחשבות על משפחה/ ילדים, שזה נראה לי מאוד רחוק ממני כרגע. אבל אני בהחלט לא מצליחה להבין מאיפה נובע כל הלחץ הזה סביבו, שהוא טוען שיש לו. אני עצמי עובדת ואני מכירה עוד אנשים שעובדים אפילו חצי יום, והם עדיין מוצאים זמן לדברים אחרים. כנראה שאני באמת אצטרך לחכות להתפתחויות, אם בכלל.

כל אחד ודרכו שלו

תנסי לצאת איתו ולראות מה קורה. את לא מפסידה כלום. אמא שלי תמיד אומרת מה ששייך לי יישאר שלך. (ביידיש זה יותר יפה!
) בהצלחה!

אני אומרת

תצאי, תכירי, אל תתבייתי עליו. לא נראה לי רציני מדי. קשה למצוא מישהו, ככה זה. אבל תתייאשי, אהבה מגיעה כשאנחנו לא מצפים לה.

Lir האחת

New member
העצה הכי טובה

שאני יכולה לתת לך היא, לא לבזבז את הזמן והאנרגיות שלך על בחורים שלא סגורים על עצמם, ועל בחורים שלא מכבדים אותך. תמשיכי הלאה

אקסיומה

New member
אממ...

החלטתי לחכות שבוע ולראות אם הוא יוצר קשר. באמצע השבוע שמתי לב שהוא התחבר למסנג'ר וכתב שיש ל ויום הולדת. כתבתי לו הודעת 'מזל טוב' קצרה, והוא הגיב לי בכמה שורות ואז התנתק. זהו... הבנתי שאין שום נכונות מצידו ליצור קשר, או לפחות ככה זה נראה, וכל ההסבר הזה שהוא נתן לי על זה שכביכול הוא לא מנתק קשר מחוסר עניין, אלא מטעמי עבודה, פתאום נראה לי כמו תירוץ התחמקות שנועד פשוט להוציא אותו פחות מניאק. (אולי אני טועה, אבל כבר עבר כמעט שבוע, ואין ממנו סימן חיים...) חשבתי לרשום לו ב-SMS שזה נמרח מדי ולא רציני לטעמי, ושאי אפשר להכיר מישהו שלא מאפשר בכלל להכיר אותו, ושירדתי מהכול. מה את אומרת, לשלוח לו את זה?

אקסיומה

New member
אני ממש לא "מחכה" לו...

אני ממשיכה הלאה גם בלי קשר אליו. פשוט יש לי נטיה לסכם דברים, אז התלבטתי ביני לבין עצמי אם לסגור את זה ב-SMS או לא... סתם כדי שזה יגרום לי להרגיש שאמרתי את מה שהיה לי לומר.

למעלה