טודוס גיזנדו? כולם בבישולים?

טודוס גיזנדו? כולם בבישולים?

דיינדה נו איזי נאדה. (עדיין לא הכנתי כלום) אסטה סמנה וו סר חרגנה (אשבוע הזה אהיה עצלנית) מפרסה כוומוס קומר אין רסטורנטה (חושבת שנאכל במסעדה) לה סמנה פאסדה גיזי פרה אניו אינטרו (בשבוע שעבר בישלתי בשביל שנה שלמה) אין סריו (ברצינות) טנגו פישקדוס אי וו מטר לוס אל אורנו. (יש לי דגים ואני אשים אותם בתנור) צ´ופר לוס דדוס! ללקק ת´אצבעות!!! יאללה ביי ושבת שלום

avielss

New member
אפרופו גיזר

סבתא שלי היתה מכינה קפטס (קציצות) שלא הצלחתי לשחזר את הטעם קפטס הם אחד מהדברים האהובים עלי ביותר למשהו יש מתכון מיוחד לקפטס?

קומו תלטנגו...חונה אי ג´נגית..??

אין אסטה קלור מזו´ר אז אסנטר קומר פרונטו אין אריסטו רן.....

רותי ב.

New member
אביאל יא-אי אין לוס מתכונים

קפטס די קארנה קון פראסה מוי בואנוס. קוואנה ווזיס קי לוס איזי, אי נו אז פיסגדו די אזר-לוס. אביאל, אתה יודע, ראיתי שהתפעלת מהגברים הבשלניים שפה. תאמין לי היום זו תקופה שכבר אין תפקידים מוגדרים לגברים לעומת נשים. ולהיפך, השפים הגדולים ביותר הם גברים, לעניות דעתי. בסוף עוד נוציא אותך מפה שף. ותתחיל לתרגל את המתכונים.

RORGAD

New member
קיפטיקאס המתכון שלי ממשהו...

500 גרם בשר טחון לפחות משלוש סוגים (בקר, הודו, כבש) כן כן לערבב את שלושת הסוגים, הטעם שונה שונה ועולה על זה של הבשר הטחון הרגיל, בצל אחד קצוץ דק דק, חצי כוס פטרוזיליה וקוסברה קצוצים, (לוקחים מספר גבעולים פטרוזיליה ואותו מספר גבעולים קוסברה ומקצצים יחד - אני לוקחת את הבצל פטרוזיליה וכוסברה ובמעבד מזון שניה והכל קצוץ) ביצה אחת גדולה, חצי כוס פירורי לחם, 1/4 כפית בהרט (סוג של תבלין תשאל את אלבגלי הוא יודע על מה אני מדברת), מלח, פלפל ולערבב היטב, ממש ללוש את זה, עכשיו אם אתה רוצה ברוטב אדום, תשים בסיר 4 שיני שום קצוצות, 2 כפות שמן ולטגן מעט להוסיף כוס מים, קופסא קטנה רסק עגבניות, מלח, פלפל, כפית פפריקה מתוקה, ולהרתיח, ליצור בינתיים כדורים קטנים בגודל פינג פונג מהתערובת ולהכניס לתוך הרוטב הרותח, כל 2-3 קציצות לתת למים לרתוח ואז להוסיף את השאר, לזה להוסיף אורז ואחלה אוכל, בתיאבון, ימאמה אי טה וו א גיזאר, תקרא לי ואבשל לך. שבת שלום

רותי ב.

New member
אייר איזי איל רצפט די מרנג´נס

(קן ארה קי לו טרושו? קון קרנה אי טומאטוס ריינדוס, אי סאליו מוי סברוזו. פור אוי יה מיטי אין פישקדו אין רוטב. (קומו סי-דיזי רוטב). אי פור אמנינה מירקי בצק עלים אי לוס וו אינצ´יר קון קרנה אי פורי. פראסה. וואמוס-א-בר. אי לוס גוואבוס יה סטאן א-לה לומברי.

למעלה