טוד מקפלארן מתעלה על עצמו שנית!

tomgavish

New member
טוד מקפלארן מתעלה על עצמו שנית!

טוד מקפלארן היה אחראי לכל הדמויות במשחק הזה, (הלינק למטה), משחק חדש בשם אולטימה, לא ממש ראיתי על מה המשחק אבל הציורים, בטוב טעם, מצויינים, תלת ממימד של מפלצות וכרגיל אפל.....קשור לקומיקס קצת לא?

Scum Bunny

New member
אולטימה אונליין

זה חדשות ישנות, למען האמת. אולטימה אונליין הוא אחד ממשחקי המחשב ההמונטיים (MMORPG-Massively Multiplayer Online RPG) הכי וותיקים ברשת. זה משחק תפקידים המוני בו תמורת תשלום חודשי כל שחקן יכול להכנס לעולם המשחק, לפתח דמות, לצאת להרפתקאות, לצבור ממון ותהילה ולתקשר עם שאר הרפתקני העולם. פעם אולטימה היה הדבר הכי גדול, אבל מאז הוא הוחלף על ידי משחקים מתוחכמים וגדולים יותר כמו Asheron´s Call. בכל מקרה, כבר לפני כמה שנים עיצב טוד מקפרליין שפע של קונספטים לדמויות ומפלצות עבור משחק המשך לאולטימה אונליין (אולטימה אונליין 2, נדמה לי). בסופו של דבר, ולמרות שמקפרליין כבר הספיק להוציא ליין של אקשן פיגרז המבוססות על העיצובים למשחק, משחק ההמשך לא יצא אל הפועל עקב קשיים כלכליים של Origin. אם אני לא טועה אוריג´ין נקנתה על ידי חברה אחרת, שהשאירה אותה בחיים רק לצורך תחזוק וקיום משחק אולטימה אונליין המקורי. מה שיצא מהעיצובים של מקפרליין זה שהוסיפו אותם בתור עוד כמה מפלצות באזור חדש של העולם המקורי של אולטימה אונליין. נדמה לי שזה נמכר בתור חבילת הרחבה למשחק.

tomgavish

New member
אממ....דווקא יצאו שם דמויות חדשות

הדברים שהורדתי חתומים בשנת 2002, אבל אם אתה אומר אז אני מניח שאתה יודע

gewitter

New member
קישור קומיקס קשור

הרבה שחקנים עדיין נאמנים לאולטימה, או לפחות היו הרבה אחרי שיצא. דוגמה מצחיקה היא קומיקס החיים האמיתיים (תרגמתי בעצמי). התחיל לפני כשלוש שנים. סטריפ כמעט יומי, קצר ונחמד. www.reallifecomics.com

Scum Bunny

New member
חבילת ההרחבה היא מ-2002

...אבל כל הדמויות שנוספו למשחק הן דמויות שמקפרליין עיצב כבר ב-2000 אם אני לא טועה. אם עדיין אפשר, ייתכן שבאתר שלו spawn.com תוכל למצוא אותן כאקשן פיגרז בקטלוג Toyfare 2000 כדמויות של Ultima Online 2, למרות שכרגע אותן דמויות בדיוק מופצות מחדש תחת המותג של חבילת ההרחבה Blackthorn´s Revenge. בכל מקרה זה לא משחק חדש אלא תוספת למשחק די וותיק.

למעלה