טווווףף אנשיםםם כנסו!!

טווווףף אנשיםםם כנסו!!

אבא ואמא שלי טסים לניו יורק ביום שלישי לשבוע!!!!!!! עכשיו בעזרת נועם.. נתתי להם כתובת של חנות לציוד לסוסים הגדולה ביותר בעולם!! כן כן!! עכשיו ביקשתי מהם להביא לי: כובע כזה לאוזניים של הסוס.. תמונה מצורפת!! כאילו כזה משהו ששמים על האוזניים לתחרויות!!
וביקשתי גם שמיכה לבנה לתחרויות בגלל ששלי קטנה על אפולו.. אבל מה כדאי לי.. להגיד להם להביא לי שמיכה כזאת מיוחדת אם תהייה שהשמיכה הזאת תשמש לתחרויות או שמיכה לבנה?!?! וביקשתי גם מכנסי רכיבה! בגלל שאני שונאת את המכנס השחור שיש לי... יש לכם עוד הצעות בשבילי שאני יגיד להם להביא לי משם?? אבל חוץ מכפפות וקסדה כי אני לא צריכה וגם שוט ודורבנות לא...

TauraMan

New member
אממממממממם..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

לפי דעתי כדאי לך-
את הכיסוי המהמם הזה לאוזניים, תלכי על איזה כחול כהה עם איזה צבע יותר בהיר כי אחרת לא יראו על אפולו..
מכנס רכיבה לבן!!
שמיכה לבנה תהיה לך נחמדה ואז תולכי לרכב ביומיום עם הלבנה הקודמת שלך ולהוסיף אותה ל2 השמיכות יומיום האחרות שלך..
את יכולה גם לקנות לו מגנים יפים כאלה לתחרויות, עדיף לך לבנים...

אממממממ דורוני....

את הכיסוי לאוזניים אני בטוח רוצה!!!! או כחול כהה, או שחור או אפור או לבן... ואם היא מביאה לי שמיכה לבנה אז את הישנה אני מוכרת לשי בחצי מחיר.. בשביל צ'יקו... ומכנס רכיבה לבן אני קונה בתחילת העונה בלי קשר... אבל אני צריכה עוד מכנס לרכיבה ביום יום... כי הכחול כהה אני לא אלבש אותו 3 פעמים בשבוע..
ומגנים לבנים אני קונה של בי אר אצל חנה גם בתחילת העונה..

לא נכון.. יש רוכב אחד שאני לא...

זוכרת תשם שלו אבל השם משפחה שלו זה מילר.. והנה תמונה שלו בתחרות עם הסוס החום שלו.. ויש לו כיסוי שחור.. ורואים את זה ממש טוב...

לא נכון.. יש רוכב אחד שאני לא...

זוכרת תשם שלו אבל השם משפחה שלו זה מילר.. והנה תמונה שלו בתחרות עם הסוס החום שלו.. ויש לו כיסוי שחור.. ורואים את זה ממש טוב...

TauraMan

New member
הסוס שלו יותר בהיר ו..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

עם סימן לבן גדול....

GrEeNwOmAn

New member
תקני...

את הכיסוי לאוזניים שמיכה מגינים מכנס רכיבה ז'קט כחול כהה

אמממ רציתי ז'קט כחול כהה אבל...

זה עניין של טעם.. וזה גם מידה... טוב נחשוב על זה....

למעלה