שילמדו שם דברים שימושיים גאדדמאיט!
טוב נו.. אין לכם כוח לעוד נאום עצבני שלי על עכעכג השיטה שבה אנחנו 12 שנה קורעים את התחת+משלמים רק בשביל שמישהו יכתוב לנו מס' יבש על חתיכת נייר, שעוזר לנו מאוחר יותר להשיג עבודות שונות. אבל האם אנחנו באמת *לומדים* משהו בביה"ס? כן כפי שהבטחתי, לא ארחיב את הדיבור מעבר לזה.
ביולוגיה - ל-3 פורומיסטים שלא מתעלפים כשאומרים להם "דם"
. אני אהיה המורה וארבה לגלוש לנושאים שהרבה יותר מעניינים מנושא השיעור
. פרוייקט המחקר של הקבוצה (המהווה את כל הכתה):
צ"ס. במילים אחרות, הם יחקרו לגבי דרכים לשכפול בני אדם (אני) מבלי שהשלטונות יבחינו בכך.
לשון - בכל שיעור כולם ישבו במעגל ויסובבו בקבוק
המורה ילמד טכניקות חדשות לשימוש יעיל באיבר הפה הנ"ל תוך שהוא מדגים על תלמידים, חפצים ובע"ח שונים.
תנ"ך - ניתוח לארכו ולרחבו של התנ"ך *שלנו* -
הארי פוטר|סגידה המונית|. וואו זה יכול להיות הכייייי מגניב בעולם ללמוד את הספרים האלה במשך שנה במקום תנאחס
למרות שבטח אני אקבל בזה רק בסביבות אממ 82 אז אני אגיש קונספירציה לשיפור ציון ^^ או אואואו!!!!! ויהיו מטלות כמו האלה בכתה ד' שצריך לבנות דגם של תיבת נח או משהו כזה?! אז במקום זה - של הבית של הוויזלים או משהו מאגניב כזה^__________^ האאאא בגרות מחורבנת אני רוצה לרדת לכתה ד'!
יישומי מחשב - נראה למורה שגם אנחנו יודעים ליישם אממ את המחשב? פשוט כל אחד ישב ליד מחשב ויגלוש באינטרנט/ישמע מוסיקה/ישחק ספיידר סוליטייר/יכתוב פאנפיק/יכין שטויות בפלאש.
שיעור להיות-בחוץ במהלך השיעור הזה כל אחד יהיה בחוץ. "החוץ" עצמו שונה בכל דלת בבי"ס
תפוז (או איך שקוראים לזה) ככה שאם אתה יוצא מדלת מסויימת אתה נכנס לג'ונגל סבוך, מדלת אחרת מגיעים לחוף הים, מדלת אחרת לחורשה ריחנית
מדלת אחרת לשדה בור זהוב
מדלת אחרת לגבעה ירוקה ופורחת בתום החורף
האאאאא!!! במהלך השיעור הזה כל אחד יירדם בשמש להנאתו או לחלופין ינהל שיחה עירה עם עמיתיו, או אף יקפץ בין פרחים צהובים כשסביבו מרחפים זרעים של סביון
אמ. מטרת השיעור היא לחדש כוחות להמשך היום. השיעור יימשך ככל שידרש בכדי להחזיר את הכוחות לתלמידים החמודים.
חינוך מיני תראו, זה באמת נושא חשוב!!! הרי בתור קהילה סגורה ומתנשאת, בשלב כלשהו הדרך היחידה שלנו להמשיך את הפורום תהיה להתרבות בינינו לבין עצמנו. בשיעור הזה אורן המורה ילמד אותנו שמאוננות (כוחחות) צומחות שיערות על הידיים, קונדומים זה בשביל לנפח ולתלות בימי הולדת, וקבלת וסת זה בשביל שיהיה לערפדים סבבה. כמו כן נלמד שאם בחורה אומרת "לא" היא מתכוונת ל"כן", ושכאב ראש הוא דרכו של הגוף להגיד לך שאת חרמנית אש. בבי"ס
תפוז החיים גם מחוץ ללימודים הם משותפים היות והמקום הוא
פנימייה, ללא פיקוחם של הורים מציקים ומתלוננים. הלינה אינה בחדרים מסודרים אלא באולם שינה גדול ובצדדיו כמה דלתות לחדרי מזמוזים (אהמ גורן
), ומקלחות ושירותים מרווחים ובלתי מסריחים. שתמיד יש בהם נייר טואלט רך כזה עם הציור הזה של הכלבלבים עליו?
וסבון איכותי! באולם השינה גם יהיה מקרר גדול לצד המיטה של נדב, וגם מסך גדול שאפשר להקרין עליו סרטים ולשים אזניות כדי לא להפריע לאלה שישנים. וכל הקירות יהיו בעצם חלונות ענקיים עם תריסים, ובבוקר כשאורה תעיר את כולם בשירת אםמ איזה שיר עליז עם המילה SUNSHINE בתוכו או משהו בסגנון, או לחלופין לשים משהו בפול ווליום, והיא תמשוך בחוט אחד וכללללללל התריסים יהדפו מעל הזכוכיות וכל האור ישטוף את החדר ויעשה אותו ככה הרבה יותר צבעוני וברור ומסנוור, וכל אחד יתיישב במיטה שלו ויסתכל מסביב ובעצם כל הקירות יהיו שקופים אז הוא כאילו כל הנוף מסביב כאילו כולם בעצם יושבים עם הרצפה שלהם על צוק במכתש רמון או אממ בגבעה יפה כזאת עם עצים גדולים מפוזרים, או בערבה כזאת באפריקה
וככה עם הנוף-בוקר הזה והמוסיקת בוקר השמחה והטובה, כאילו שזאת בכלל לא חיי שיגרה אלא בעצם אנחנו עומדים לצאת להרפתקה מרגשת כזאת, כמו בבוקר שלפני יציאה לטיול והבטן מפרפרת ככה וכולם מתכוננים וזה מדהיםם ואז on the roads again..*מפוחית* סליחה עכגעכגעכג
אמפ גלשתי הע. הממ ברור שזה לא יכול להיות ככה >_< אממ אבל אמאמאמאמאמאמ זה היה ממש נחמד אם כל בוקר היתה יכולה להיות ההרגשה הזאת, גם אם זה אומר שאז היא כבר לא היתה מרגשת כ"כ.
שית אני באמת צריכה להתחיל מתישהו עם הקטע הזה של שינה בלילה >_<