טווופיייקקקק

Gizmo15

New member
ענננקקק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

סוציולוגיה עם חלי

HaMsTeR

New member
קפיטריה עם ברטי בוטס! ../images/Emo118.gif

ושיעורי קומסטיקה עם בריתני
ונלמד על גוף האדם עם נדב (זה, רבותי, ישבן מוצק
) ואורן, שידגים
אמ אמ.. קסם תלמד בישול (חביתה
) גל תעשה לאורן שיעורים פרטיים באנטי-נרקיסיזם
והמורה שלי להסטוריה תלמד אותנו הסטוריה. סתם כי היא נחמדה. וכשאני לא באה לבית ספר ארבעה ימים היא שואלת אותי : "מה שלומך, גוני? הבראת?" וכשנטע לא מגיעה שבועיים וחצי היא לא שמה לב
המ המ.. ואני אביא את ליז. החתולה שלי. זה כייף ללטף חתול פרוותי בזמן שלומדים...

Gizmo15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

אין ספק שצריכה להיות מגמת חתולים, שבה כל השיעורים יהיו קשורים לחתולים
ומקגונגל תלמד שם
יותר מדי אוהבי חתולים בפורום הזה
זה, רבותי, ישבן מוצק
אנייייי אלמד בישוללללל
הדבר היחיד שאני יודעת לעשות (חוץ מסנדביץ') זה חביתה, וגם אותה אני לא יכולה להפוך כמו שצריך
אולי תהיה לי מגמת "בישול בקלות" (שימו לב ל-ב' הכפולה
), שבה יהיה שיעור סנדביצ'ים, שיעור לחתוך סלט (כי אני לא יודעת לתבל
) ושיעור הכי חשוב- לחמם במיקרוגל
אומנות החימום
אנטי-נרקיסיזם
למה
נרקיסיזם זה טוב

Gizmo15

New member
או את הטוסט../images/Emo8.gif../images/Emo28.gif

כל יום משהו אחר
אחלה שיעור

בית הספר המקיף על שם ג'ייקיי רולינג

שיעורים: יפנית (כולל קורס על אנימה, כמבן). ספרות (שיעורים עיוניים ומעשיים
. לא כולל ניתוח-הצורה לדברים שלא אמורים לנתח כדוגמת שירים. לנתח שירים זה רע). מתמטיקה, בשביל קסם בעיקר. שיקויים, כדי שסנייפ יבוא
אני הייתי הולכת למגמת מחשבים (בה לומדים HTML ולא פסקל, כמובן >_<) ולמגמת מוזיקה (שזו המגמה אליה ממש רציתי ללכת אבל אני לא מוכשרת מספיק בשביל להמשיך בתחום הזה וזה יהיה בזבוז נוראי של שנות תיכון ^^;). עבודת הגמר: רסיטל שירים של דיסני.

Gizmo15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

עבודת גמר: להכין מחרוזת שירים מכל שירי דיסני שנוצרו אי פעם
מילה אחת מכל שיר בערך, וגם אז ייקח לך יומיים לשיר את זה
ספרות בלי ניתוח עד מוות- גאוווניייי
אולי אפילו אני אצליח לאהוב ספרות
מחשבים- HTML
ואומנות הפורטלים וכל הדברים האלה, נלמד על אינטרנט באופן מקיף וכשנגדל, במקום להשתלט על תפוז, פשוט נפתח פורטל יותר מצליח שבו מישהו יהיה מנהל האתר וכל השאר יהיו מנהלים ב"הנהלת הפורומים" ומנהלי פורומים בתוך האתר
מתמטיקה
שיקויים עם סנייפ בתור מורה
עננק
יפנית- את ולירון הצעתן^^

מלאכית16

New member
במגמת מחשבים אצלנו..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

למדנו גם פסקל וגם HTML (וגם JAVA SCRIPT ן-ASP) במקום היחידה שאתם עשיתם של פסקל בכיתה י'..אנחנו עשינו יחידת אינטרנט (ולמדנו את כל השפות
) ותאמיני לי- עדיף לך יחידת פסקל נוספת. זו הייתה יחידה של קריעת תחת בצורה שלא תיאמן. זו הייתה חראישה מאסבית שלא שווה את הניקוד שלה.
אמנם בסוף גם נהנתי המווווון, גם למדתי לנות אתרים, וגם היה לי מורה שחבל"ז...אבל עדיין, אם היו נותנים לי לבחור הייתי לוקחת פקסל. עצלנות זה בדם שלי.

De-Panther

New member
היחידה ההיא צריך...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לדעת אותה בכל מקרה היא הבסיס של הפסקל
ואפשר ללמוד אותה גם עם קיובייסיק
ואיכשהו אני זוכר קיובייסיק מכיתה ג או ד ואני מאוד התלבטתי אם לעשות את הבחינה הזו עם בייסיק או עם בסקל
ואני יודע HTML וASP וקצת JS
דווקא זה שלמדתי את הבסיס של הפסקל עזר לי
בעזרת הבסיס הצלחתי לבנות תוכנה שרק עכשיו ילדים אחרים מהכיתה שלי ידעו לעשות
וגם זה הם יצליחו בקושי
אני אוהב אותי
וגם את זו שיושנת מאחורי
דמט היא התעוררה מקודם!! למה היא צריכה לישון כל כך הרבה??

מלאכית16

New member
אמ..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

למדנו את החומר של היחידה הזו (רידלן, רייטלן, פעולות השמה
) כי זה הבסיס לכל שפת פסקל...אבל לא נבחנו עליה... נבחנו על זה רק בשתי יחידות בי"א.

Mical the III

New member
המפי...../images/Emo121.gif

אמ... אני הייתי רוצה שתהיה מגמת מוסיקה, כי יש פה לאנשים טעם ממש טוב. מגמת תאטרון כי יש פה אנשים יצירתיים למדי. מגמת סנוביות כי זאת תכונה שכל אחד צריך כדי לשרוד. אני אקח את המורה שלי למדעים, להיסטוריה ולספרות יוצרת. כי הן המורות הכי טובות שקיימות בעולם! ואני אלך למגמת תאטרון ומוסיקה ואמעך בין שתיהן כמו שאני תמיד עושה...

S.Riddle

New member
שיעורי מתמטיקה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

לא, סתם x_x;;; שיעורי מאנגה ואנימה, כמובן
אני גם אעביר השתלמויות בנושא תורת היאוי ומהות הפאנגירליזם ^_^ הממ... אני חוששת שהביצפר יהיה מעט ימני במהותו ^_^;; אחרי הכל, ילמדו שם אנשים כיצד להתנחל...

Gizmo15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

מעולללההההה
כן, והוא גם יהיה במתכונת צבאית, ילמדו שם אנשים איך לפשוט על בתים- לחפש בכל פינה, בארונות, במטבח, במיקרוגל...
להתנחל
ימני
קרעת אותי
ארמ, אני חושבת שנביא מורה יותר מומחה
אולי את ההוא שמדובב את אש קאצ'ם
סתםסתם, נביא את הכותבת של סליירס (זאת כותבת, נכון
)

S.Riddle

New member
זה יהיה קורס בחסות השב"כ ../images/Emo8.gif

"שולה בוטיק כלות"
אני אגלה לך מה המשמעות ביום מן הימים
פחחחח, משום מה לא נראה לי שהוא ירצה >> אין לי מושג, אבל אני אנחש שאלה כותבים, judging by the הערות על החזה של לינה כל שניה...
ארם, יהיו גם מטווחים וכאלה, נכון? בשביל להתמודד עם שכנים זועמים שצורחים עלינו כל היום "בית זונות" ^_^;

Gizmo15

New member
ביתתתת זוונוווותתתת../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

שיעור קללות- לא, לא קללות כמו בהארי פוטר, קללות אמיתיות
שם נלמד איך להגיד "כווססס אעעעמממקקק" במבטא מרוקאי, ועוד שלל קללות הזויות ("אמא שלך גוזרת זנבות של שועליםםםם
אבא שלך מעשן את הרגל של אחיך הקטן
"), וכן שלל קללות בשפות שונות ומשונות- כגון יפנית (לירון
), רוסית (קטי
) ומרוקאית (צחי. סתםסתם, אני
)
וכמובן שיהיו גם מטווחים שבהם נירה חצים בוערים על חתולים משוטטים
(ומגמת חתולים תעשה הפגנה כנגד השיעורים האלה פעמיים בשבוע
זה יהיה, כמובן, איך לא, בשיעור ההפגנה נגד התעללות בחתולים שלהם, או בקיצור- הנהבש
)

שניש

New member
סליחה...סליחה...../images/Emo56.gif

ומה עם קצת שיעורים ב"תורת הלשון" בהנחיית גייל הרולד

Gizmo15

New member
לגייל הרולד יוקדש שיעור במגמת ../images/Emo28.gif

בישול בקלות, שלי, שבו הוא ילמד אנשים לנשוך דברים, כמו כריות, למשל

S.Riddle

New member
ומה עם שיעורי "חיוכים סקסיים"?!

אני דורשת השתלמות מיוחדת בנושא לכל חברי הפורום בהנחיית הרולד גייל ואורלנדו בלום ~_^

שניש

New member
איפה אפשר להירשם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif

אני התלמידה הראשונה ^^

שילמדו שם דברים שימושיים גאדדמאיט!

טוב נו.. אין לכם כוח לעוד נאום עצבני שלי על עכעכג השיטה שבה אנחנו 12 שנה קורעים את התחת+משלמים רק בשביל שמישהו יכתוב לנו מס' יבש על חתיכת נייר, שעוזר לנו מאוחר יותר להשיג עבודות שונות. אבל האם אנחנו באמת *לומדים* משהו בביה"ס? כן כפי שהבטחתי, לא ארחיב את הדיבור מעבר לזה. ביולוגיה - ל-3 פורומיסטים שלא מתעלפים כשאומרים להם "דם"
. אני אהיה המורה וארבה לגלוש לנושאים שהרבה יותר מעניינים מנושא השיעור
. פרוייקט המחקר של הקבוצה (המהווה את כל הכתה): צ"ס. במילים אחרות, הם יחקרו לגבי דרכים לשכפול בני אדם (אני) מבלי שהשלטונות יבחינו בכך. לשון - בכל שיעור כולם ישבו במעגל ויסובבו בקבוק
המורה ילמד טכניקות חדשות לשימוש יעיל באיבר הפה הנ"ל תוך שהוא מדגים על תלמידים, חפצים ובע"ח שונים. תנ"ך - ניתוח לארכו ולרחבו של התנ"ך *שלנו* - הארי פוטר|סגידה המונית|. וואו זה יכול להיות הכייייי מגניב בעולם ללמוד את הספרים האלה במשך שנה במקום תנאחס
למרות שבטח אני אקבל בזה רק בסביבות אממ 82 אז אני אגיש קונספירציה לשיפור ציון ^^ או אואואו!!!!! ויהיו מטלות כמו האלה בכתה ד' שצריך לבנות דגם של תיבת נח או משהו כזה?! אז במקום זה - של הבית של הוויזלים או משהו מאגניב כזה^__________^ האאאא בגרות מחורבנת אני רוצה לרדת לכתה ד'!
יישומי מחשב - נראה למורה שגם אנחנו יודעים ליישם אממ את המחשב? פשוט כל אחד ישב ליד מחשב ויגלוש באינטרנט/ישמע מוסיקה/ישחק ספיידר סוליטייר/יכתוב פאנפיק/יכין שטויות בפלאש. שיעור להיות-בחוץ במהלך השיעור הזה כל אחד יהיה בחוץ. "החוץ" עצמו שונה בכל דלת בבי"ס
תפוז (או איך שקוראים לזה) ככה שאם אתה יוצא מדלת מסויימת אתה נכנס לג'ונגל סבוך, מדלת אחרת מגיעים לחוף הים, מדלת אחרת לחורשה ריחנית
מדלת אחרת לשדה בור זהוב
מדלת אחרת לגבעה ירוקה ופורחת בתום החורף
האאאאא!!! במהלך השיעור הזה כל אחד יירדם בשמש להנאתו או לחלופין ינהל שיחה עירה עם עמיתיו, או אף יקפץ בין פרחים צהובים כשסביבו מרחפים זרעים של סביון
אמ. מטרת השיעור היא לחדש כוחות להמשך היום. השיעור יימשך ככל שידרש בכדי להחזיר את הכוחות לתלמידים החמודים. חינוך מיני תראו, זה באמת נושא חשוב!!! הרי בתור קהילה סגורה ומתנשאת, בשלב כלשהו הדרך היחידה שלנו להמשיך את הפורום תהיה להתרבות בינינו לבין עצמנו. בשיעור הזה אורן המורה ילמד אותנו שמאוננות (כוחחות) צומחות שיערות על הידיים, קונדומים זה בשביל לנפח ולתלות בימי הולדת, וקבלת וסת זה בשביל שיהיה לערפדים סבבה. כמו כן נלמד שאם בחורה אומרת "לא" היא מתכוונת ל"כן", ושכאב ראש הוא דרכו של הגוף להגיד לך שאת חרמנית אש. בבי"ס
תפוז החיים גם מחוץ ללימודים הם משותפים היות והמקום הוא פנימייה, ללא פיקוחם של הורים מציקים ומתלוננים. הלינה אינה בחדרים מסודרים אלא באולם שינה גדול ובצדדיו כמה דלתות לחדרי מזמוזים (אהמ גורן
), ומקלחות ושירותים מרווחים ובלתי מסריחים. שתמיד יש בהם נייר טואלט רך כזה עם הציור הזה של הכלבלבים עליו?
וסבון איכותי! באולם השינה גם יהיה מקרר גדול לצד המיטה של נדב, וגם מסך גדול שאפשר להקרין עליו סרטים ולשים אזניות כדי לא להפריע לאלה שישנים. וכל הקירות יהיו בעצם חלונות ענקיים עם תריסים, ובבוקר כשאורה תעיר את כולם בשירת אםמ איזה שיר עליז עם המילה SUNSHINE בתוכו או משהו בסגנון, או לחלופין לשים משהו בפול ווליום, והיא תמשוך בחוט אחד וכללללללל התריסים יהדפו מעל הזכוכיות וכל האור ישטוף את החדר ויעשה אותו ככה הרבה יותר צבעוני וברור ומסנוור, וכל אחד יתיישב במיטה שלו ויסתכל מסביב ובעצם כל הקירות יהיו שקופים אז הוא כאילו כל הנוף מסביב כאילו כולם בעצם יושבים עם הרצפה שלהם על צוק במכתש רמון או אממ בגבעה יפה כזאת עם עצים גדולים מפוזרים, או בערבה כזאת באפריקה
וככה עם הנוף-בוקר הזה והמוסיקת בוקר השמחה והטובה, כאילו שזאת בכלל לא חיי שיגרה אלא בעצם אנחנו עומדים לצאת להרפתקה מרגשת כזאת, כמו בבוקר שלפני יציאה לטיול והבטן מפרפרת ככה וכולם מתכוננים וזה מדהיםם ואז on the roads again..*מפוחית* סליחה עכגעכגעכג
אמפ גלשתי הע. הממ ברור שזה לא יכול להיות ככה >_< אממ אבל אמאמאמאמאמאמ זה היה ממש נחמד אם כל בוקר היתה יכולה להיות ההרגשה הזאת, גם אם זה אומר שאז היא כבר לא היתה מרגשת כ"כ.
שית אני באמת צריכה להתחיל מתישהו עם הקטע הזה של שינה בלילה >_<

למעלה